Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
adra_bell spune:
Buna gravidutelor!
Sunt o mamica de nov-dec 2007, am intrat sa va urez sarcina usoara si bebei sanatosi. Anul trecut, pe vremea asta, incetasem sa mai sper la un bebe fara sa stiu ca, in cateva zile, urma sa am cea mai mare, cea mai placuta, cea mai cea surpriza din viata mea. Nu imi venea sa cred, si acum desi e "mare" ma uit la ea si tot nu imi vine sa cred ca mi s-a dat mie aceasta mica minune.
Va doresc sa va bucurati de sarcina la fel cum m-am bucurat si eu, stiu ca vi s-a mai spus, dar e cu adevarat o perioada extraordinar de frumoasa.
fetele
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
maryb spune:
adra_bell, multumim pentru urari. Am avut putin timp si m-am uitat la pozele tale...ai o fetita scumpa foc, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Iar pisicutele tale sunt si ele dragute foc....nu mai zic de comentariile tale ca m-am terminat de ras cand le-am citit... si sper sa ne mai vizitati.
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
Ali_bia spune:
Vad ca se mareste listutza..la cat mai multe mamici!!!!
INCA O DATA FELICITARI MARYB SI TUTUROR FETELOR DIN ACEASTA ODISEE
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
maryb spune:
loremarian, te-am trecut pe listuta cu gravidute !!!!!
ma bucur pentru tine ca nu a trebuit sa astepti mult pana sa ramai gravi.
alibia, multumim mult de urari. Sa ne ajute Dumnezeu sa ducem pana la capat sarcinile. Si tu sa ai o sarcina usoara in continuare.
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
oanasm spune:
felicitari pt acest pas maryb! eu ma uitam daca nu ai deschis inca odiseea si surpriza..e deschisa de cateva zile
Dumnezeu sa va ajute sa va tineti bebeii sanatosi in brate in noi-dec!
Oana
13+
o noua viata
loremarian spune:
Maryb sarut-mana am vazut ca m-ai trecut in lista.
Mamicilor de nov-dec 2007, multumim de urari si sa dea d-zeu sa aveti copii sanatosi.
Asteptam cat mai multe fete sa ni se alature la aceasta odisee.
alinushca spune:
Maryb, imi place foarte tare optimismul tau !
Cred ca nici aci nu o sa ma incadrez... am avut ghinion sa nimer la mijloc intre odisee. Ca si aci aproape ca nu e activitate cand io deja am 6s si tot felul de intrebari si probleme. dar o sa mai bag nasul ca astept cateva fete sa se inscrie aici la tine! SE STIU ELE !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
maryb spune:
oanasm, saru'mana de urari.
alinushca, lasa framantarile deoparte si ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine de data asta. Intreaba fetele de la odiseea de sept-oct daca ai ceva nelamuriri, cu siguranta iti vor raspunde.
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
maryb spune:
loremarian, nu mai treci pe la odisee ?
nu-mi vine sa cred.....haideti fetelor ca e pustiu pe aici.
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
loremarian spune:
Buna Dimineata fetelor,
Va ofer o , fara cofeina pt cele gravi
Maryb nu am internet acasa si mai mult intru de la servici, dar nu am intotdeauna timp.
Dar intru cu siguranta de cateva ori pe zi, chiar daca nu postez nimic.
Alinushca asteptam intrebarile tale, poate te putem ajuta.