Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele...ce faceti? voi cand va duceti sa faceti prima ecografie de sarcina? eu am fost de mi-am facut si eu programare la eco pt saptamana viitoare...ma intreb oare o sa se vada ceva? k nu stiu cate saptamani am ca am ovulat tarziu . va pup si sarcina usoara va doresc!

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

voicu_bebi, mie dr. mi-a zis sa ma duc pe la 6s ca atunci se vede si activitatea cardiaca. Dar nu am gasit loc pana pe 18 martie cand o sa am 7s+3z. Asa ca trebuie sa am rabdare pana pe 18 martie. si sa vii cu vesti bune de la eco de saptamana viitoare.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

maryb..da iubita si eu sper sa fie totul bine joi la eco ...abia astept . am ceva emotii sper doar sa se vada bebelul si sa fie totul bine

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

maryb..da iubita si eu sper sa fie totul bine joi la eco ...abia astept . am ceva emotii sper doar sa se vada bebelul si sa fie totul bine

Anca..viitoare mamica

BEBI, TU AI SIMTOME, CEVA SPECIAL?

http://tt.lilypie.com/KgGAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MAryb, iti doresc inca o data sarcina usoara si bebe sanatos. Sa aveti o odisee numai cu bucurii.

Vicky 23+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by almiona

quote:
Originally posted by voicu_bebi

Anca..viitoare mamica

BEBI, TU AI SIMTOME, CEVA SPECIAL?

http://tt.lilypie.com/KgGAp2.png

almiona simptome am...ma dor sanii , spatele ma doare , si simt burtica asa nu stiu cum sa zic un pic balonata ...mi-au aparut cosulete pe fata
si ma mai doare sub burta dar nu rau ,greturi care le am mereu ..si fac pipi des
tu ai fost la dr? eco cand faci? iei ceva vitamine? eu iau elevit dimineata dupa ce mananc

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

sant f emotionata...,acum doi ani,pe vremea asta aveam samburelul Crinuta in burtica ,cu acelasi UM,ca si acum si cu DPN,pe 1 Noiembrie...,asa a si fost...,s-a nascut fix atunci...
acum ca sant mamaica pentru a doua oara,ma incearca niste emotii pe care abia le stapanesc...,ma simt f fericita...,ma simt implinia si in acelasi timp speriata...
simt ca apartin acestul grup de mamici de nov_dec,pentru ca ,practic ar fi trebuit sa am DPN tot pe 1 Noiembrie(daca nu era Febr de 29 de zile),deci va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru

UM:25 Ianuarie
DPN: 31 Octombrie
DN:27 August 1977

Mamica stralucitoare
4+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza!
Delfinash s-a purtat exemplar aseara! A fost un munte de calm si de liniste! Stati sa ma vedeti pe mine. Va mai amintiti poate ca va intrebam de col? Ca ieri coborase destul de mult fata de saptamana trecuta si era inchis si tare? Acum este de-a dreptul deachis. Programare la doctor am abia Luni si sunt panicata cu totul. Am tusit atat de mult pana mi-au iesit plamanii. Nici unul dintre trucurile bbesti nu a mers...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

buna fetelor...

chiar daca nu scriu prea des, totusi va citesc cu mare interes...

DN: 21 aprilie 1980
UM: 29 ian
DPN:5 nov

miha4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

Felicitari tuturor gravidutelor....si multa sanatate...
Aveti grija de voi si de

Va pup...

Mergi la inceput