Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

MARYB FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!!

ooo de cand urmaresc si eu sa vad ca apare o mamica de Noiembrie-decembrie 2008!!!! sa fie intr-un ceas bun!!! doamne cate amintiri placute(mamici de noiembrie-decembrie 2007), vise, sperante!!! si uite ca acuma ne tinem puiutii in brate si suntem implinite!!! va doresc si voua viitoare mamici de noiembrie-decembrie 2008, sa aveti o odisee frumoasa, plina de vesti bune iar la final puiuti sanatosi si frumosi!!! gata ca m-am intins...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari draga mea, si sarcina usoara.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 3 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele,

va multumesc tuturor pentru urari si sper sa fie o odisee la fel de frumoasa ca cea de anul trecut. Astept sa vina fete cu care sa pot impartasi simptome, bucurii si tot ce presupune o sarcina, chiar si temeri. Astept multe fete de la aspirante care imi sunt tare dragi si nu numai.

haideti fetelor !!!!!!! s-a deschis odiseea pentru voi !!!!!

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am venit sa bag NASUUUU !!!

mary, sunt intr-o dilema maaaare. eu am DPN 21 Oct. fetele de la odiseea mea au cam ajuns si la 12-13 saptamani... eu doar cu 6... ma simt cel mai adesea ca fac parte din alta liga. in rest dragutze foc n-am ce zice! jos palaria !! ma gandesc sa bag nasu pe aci o vreme sa vad daca ma integrez mai bine. ma primesti ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

alinushca, daca tu vrei sa te muti la aceasta odisee, eu te primesc cu bratele deschise.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Salutari!
Scriu mesajul asta plina de lacrimi, ca asa de tare m-o lovit melancolia!
Eu sunt mamica de nov-dec 2007, am o prunca botezata ieri si tare mi-e dor de burtica!
Va doresc tuturor o sarcina si o nastere usoare ca ale mele!
Va pup si va doresc Odisee frumoasa!

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

aralia, multumim pentru urari. Sa dea Dumnezeu sa ajungem si noi sa ne tinem puiutii in brate in nov-dec. Sa fie sanatoasa fetita ta si sa va bucurati de ea.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

maryb FELICITARII DIN TOATA INIMA ITI URAM SI NOI ( EU SI BEBE ALEX)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa cresteti mari si mami sa aiba de o sarcina cat mai usoara!!!!!!!!!!!!!!!!

ROXANA+16 de Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

buna fetelor...
m-am alaturat si eu mamicilor de nov-dec 2008, abia am aflat de doua zile fericita veste si abia astept sa impartasesc cu voi emotiile si trairile din perioada urmatoare. Felicitari maryb, suntem deja doua... aveti grija de voi

3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Hai, ca toata odiseea de nov-dec 2007 am venit sa va felicitam!
Maryb, sarcina usoara si tie, si celorlalte fete care vor fi colege cu tine...va doresc sa aveti o odisee la fel de frumoasa si de linistita precum a fost a noastra. Bucurati-va cat puteti de aceste clipe minunate (mi-e dooooor de burtica mea!!!!)...sa aveti parte de tot ce e mai frumos si mai bun!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput