Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
mara2008 spune:
Felicitari maryb si o sarcina usoara!!! Speram ca o sa ne iei si pe noi aspirantele cu tine la odisee!!!!
bobitamica spune:
maryb..FELICITARi!!!!!
ma bucur mult pentru tine...am fost asa trista cand tu anuntai la odiseaa de iulie-august ca ai pierdut sarcina....
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ducem sarcina la termen si sa ne tinem in brate bebelusii mult asteptati.
bobitamica 18+ IRINA
RAMONELLA spune:
Maryb,Felicitari!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!
De cand asteptam sa se deschida subiectul asta!!!!Saptamana trecuta intram la aspirante sa vad care e prima la mamici de noiembrie-decembrie!!!!!!!!!!Stiu cu cata emotie ai deschis acest subiect.Si eu am fost prima!Aduce noroc,sa stii!!!!
Mi-e dor de burtica!!!!
Dragi burtici,va doresc sa aveti o sarcina usoara,fara greturi si alte neplaceri!!!Sa va bucurati de lunile astea,ca sunt cele mai frumoase din viata!!!Sa aveti nasteri usoare ca a mea!Si copii frumosi si sanatosi!!!!
Daca aveti intrebari,va raspund cu mult drag!!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
maryb spune:
Doamne ce frumos este sa primesti atatea felicitari !!!!!
multumesc din suflet dragele mele, va fi cu siguranta o odisee minunata, abia astept sa vina fetele de nov-dec 2008.
ramonella, vali_delide, ancadragoman, bb_yasmi, pet.cost2000, pussi, sper sa ne mai vizitati. multi pentru voi si copilasii vostri.
baby_r7, bobitamica,irinel, mav, gudinde, giulianna, claudinna, delphinas, multumesc din suflet pentru urari, asa este....am fost foarte trista cand am pierdut sarcina, dar uite ca Dumnezeu ma iubeste si mi-a daruit din nou aceasta minune.
Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat de data asta si sa-mi tin scorpionasul meu mic in brate in noiembrie.
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
RAMONELLA spune:
Maryb va fi bine,ai sa vezi,Doamne Doamne te va ajuta si in noiembrie iti vei tine copilasul in brate!!!!
Sa va zic un secret,am crezut ca sunt din nou gravida,ca mi-a intarziat ciclul si aveam o scurgere bejulie,cum am avut la inceputul sarcinii.Si mi-am facut 2 teste,dar au fost negative.Azi au venit uratii.Probabil e ceva dereglare hormonala.Ma voi duce la doctor.Ei si daca era sa fie bebe,ma gandeam ca iar voi fi la mamici de nov-dec.Intr-un fel era prea repede pentru organism,dar cum vroia Dumnezeu.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
maryb spune:
ramonella, multumesc mult de incurajari...si eu ma gandesc ca trebuie sa fie bine de data asta. Uuuuffff.....ce emotii cred ca ai avut cand ai vazut ca intarzie si e posibil sa fii din nou la odiseea de nov-dec....
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
vrmoana spune:
Maryb te-am felicitat si la Aspirante dar vreau sa o fac si aici. Sa ai o sarcina usoara cu bebe sanatos si cumintel.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
8+our dream came true
felicic76 spune:
frumushelele mele!
mai scriu inca o data cu speranta ca-mi va aparea msg
nu inteleg de ce imi apar ne-moderate cu toate ca am scris intruna
oscilez la odisee dpn 31.10.2008 si am mare nevoie de sustinerea voastra!
puiul meu de 2 mm este amenintat de un fibrom de 19mm/17mm
ieri am am fost bucuroasa toata ziua, o prietena imi spusese de o clinica care rezolva astfel de probleme, m-am dus la consultatie si surpriza: nu intervin daca exista sarcina!
si iar m-am desumflat...
dar, daca vrea d-zeu asta este, daca nu ma considera demna, nu mi-l lasa!
va pup pe toate si sarcina usoara!
p.s. si eu ma simt atat de bine(mi-e pofta de carne, fripturi, cotlete de berbec si mult usturoi)
maryb spune:
felicic76, primele 10-12 mesaje sunt moderate si apar mult mai greu si noi nu le mai vedem daca am trecut la alta pagina. De acum poti scrie mesaje si iti vor aparea imediat.
Felicitari pentru sarcina, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos.
despre fibrom nu stiu ce sa-ti zic, poate la odiseea de sept-oct unde probabil ca te-ai inscris sunt fete care ar putea sa te ajute cu un raspuns.
te pup si iti doresc numai bine.
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
felicic76 spune:
multumesc maryb!
da, este adevarat la odiseea de sept -oct sunt niste fete admirabile, dar majoritatea au srcina avansata, peste 6 sapt, cred ca eu si alinushca suntem la final,(ea un pica mai inainte decat mine) o sa scriu si acolo si aici(ce, numai politicienii se plimba pe la partide?, pot si eu)
ma duc ca sfarie cotletele de berbecut......
sarcina usoara si rasfat total!