Viata in Germania (50!!!)
Raspunsuri - Pagina 9
blackpanterro spune:
Zuzu, exact asa am zis si eu.Pana atunci nu mai platisem niciunde pt el.Cred ca e din cauza ca era Konstanz vara, deci sezon turistic, ca era lume peste tot,habar nu am.
Ala unde vreti voi sa mereti suna tare fain, sper sa fie asa cum suna :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ioana_io spune:
bune ziulicile!
ieri m-am refacut dupa 8 martie ( spectacol cu teatru ro si miuzici si dans ), cu doo serii de musafiri, asa ca nici azi nu sunt inca in forma de cozonac, dar merge, ca am reusit sa dorm si eu ca omul!
lauraa, abia astept sa ne intalnim cand revii din ro, trimit pm cu numerele de tel. si cand ai timp si chef, sa ne vedemmmmmm! eu am revenit in judetul lb, dar de fapt sunt lipita de stuttgart, ma desparte doar o straduta de el, pot ajunge oricand in centru sau unde iti e tie mai usor! si chiar domne, da-ne link spre magazinul tau online, pei? de ce nu faci o tura cat de mica de publicitate pe acilea pe topic, ca sa cumparam de la tine decat de la altii? io ma si tund la frizeria unei romance, si chiar daca ma costa mai mult transportul pana acolo, de ce sa nu ajut o intreprinzatoare de-a mea? asa mult stai in ro? vacanta placuta si sa vii cu bateriile reincarcate!
tinatache, si in jermanica nu o sa faci livrari? tu ce ai la magazinutul tau? io de documentul ala ma miram pt. ca acum, fiind ro in eu, ma gandeam ca nu mai exista granite, sau cel putin nu in felul asta, dar daca totusi trebuie, ata ete
ginuta,asa e, depinde ce astepti tu de la jermanica si cat de bine o sa iti implineasca asteptarile, limba e destul de greuta, dar asta daca vrei sa vorbesti corect dpdv gramatical, altfel, ca sa intretii conversatii simple, nu o sa fie cine stie ce de tocit, primul curs o sa fie floare la ureche, ai sa vezi tu!
iar daca ti se face dor, precis gasesti oricunde si un colt de romanika, mai un resto ro, mai un magazinas, chiar si tarabe cu mici uneori, cel putin pe aici cand e festivalul natiunilor e, normal, si ro invitata sa isi prezinte papicile si beuturicile si miuzicile, noi la un astfel de festival am aflat adresele restaurantelor romanesti din zona, ca habar nu aveam!
bombiiiii....n-am uitat de mezamplasu' lu' nenea de la restaurantul ala ciudatel, si mai ales, nu am uitat cu cine am baut cafeluta si am ras de ideile frantuzului, la mine au intervenit ceva schimbari in viata, eu insa am ramas cam la fel, poate doar un rid in plus pe sub ochisor, ca na, imediat schimb prefixul, trebuie sa se vada cumva, am mai fost in strasbourg de atunci de cateva ori! daca ai si tu chef si timp candva, poate ne mai intalnim la un schimb de experienta si cafelute
din cate stiu eu, kombucco orientalis nu este un medicament, si in special nu german. mi se pare ca vine din china si este o bautura care promite nemurirea, printre altele ar vindeca toate bolile existente....poti sa iti comanzi si din romanika online aici www.alb.ro/clienti/faza1.php?afiliat_id=34" target="_blank">http://www.alb.ro/clienti/faza1.php?afiliat_id=34 ( sper ca nu am facut o greseala ca am dat linkul, e voie? daca nu, il sterg! ), nemtii nu le au cu chestiile astea care promit viata vesnica si vindecarea tuturor bolilor existente si viitoare.
pupicei la voi si o saptamana super mistoaca!
Amonar spune:
Fetelor care aveti copii mici! Ati facut ceva de sarbatorirea zilei de nastere la 2 ani? Daca da, ce? Ce se obisnuieste aici in Germania? Nu este prea mic pt o sarbatorire?
Ioana, esti o figura!Ce prefix schimbi apropo..ca si eu il schimb in mai dar al meu e "mare"
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Fetelor care aveti copii mici! Ati facut ceva de sarbatorirea zilei de nastere la 2 ani? Daca da, ce? Ce se obisnuieste aici in Germania? Nu este prea mic pt o sarbatorire?
Ioana, esti o figura!Ce prefix schimbi apropo..ca si eu il schimb in mai dar al meu e "mare"
Ramona,
nu stiu ce se obisnuieste in Germania,dar eu le-am serbat ziua in fiecare an.Cand e ziua puiului tau?Bubu meu face 3 ani pe 19 martie.
Am facut de fiecare data acasa si am avut destui copii invitati(rude din partea sotului),s-au distrat,am facut tort,grill,etc.
Anul asta ca e mai maricel as fi vrut sa -i fac ziua la un loc de joaca,dar pe aici pe la tara pe la noinu e decat unul mare si acolo nu au decat cartofi prajiti cu ketchup+wurst si nici macar nu te lasa sa aduci tort ,iti dau ei kuchen bucatele.Asa xca sa fie santosi,vom merge acolo doar sa ne jucam nu sa si serbam.Cam asta facem noi.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
blackpanterro spune:
Noi nu tinem ziua. Poate suna aiurea dar prefer sa mergem undeva cu Aidan.Anul trecut am fost la Legoland, anul asta merem ori la Europa Park ori Disney Paris.
Decat sa dau o gramada de bani pe o petrecere, plus ca s-ar umple casa de cadouri inutile(si asa e plina casa de jucarii), mai bine dam niste bani sa mergem undeva unde nu am mai fost :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Amonar spune:
Zuzunaki, fii-miu face 2 ani pe 10 mai. Nici eu nu stiu daca voi face ceva sau nu...oricum as putea sa invit doar copiii care locuiesc aici pe strada noastra la vartse cuprinse intre 2 si 6 ani. Ne cunoastem cu toti dar nu stiu daca asta e un motiv de a face o petrecere cu ei...vad ca ei fac doar cu familia...
Blackpanter,
e bine sa alegi ceea ce te face sa te simti bine..e normal....si noi cred ca facem ceva mic in familie. Cu toate ca as vrea ca Kailan sa simta ca e sarbatorit...
zuzunaki spune:
Ramona,eu ii sarbatoresc cu invitati(copii)pt bucuria lor!Anul trecut,cand a facut 2 anisori,s-a bucurat cand i-au cantat toti"Happy Birthday",cand a suflat in tort,cand s-a jucat cu copiii si au dat casa cu fundu´n sus!Anul asta nu-ti mai spun,abia asteapta,ma intreaba in fiecare zi cand ii fac tortulFiecare cum crede mai bine pt puiul sau.
edit:ce nume fain are baietelul tau.Ce semnifica?
Vad ca nu stie nimeni de marshmallowu´meu:(Am gasit unul ieri la Edeka dar era roz.Eu vreau alb.Mai caut.
STUTTGART CAMPIOANA!!!
cklaudia21 spune:
Zuzunaki, marshmallow alb creme gasesti la Real , se gaseste in borcan, dar unde sa cauti nu mai stiu, cel mai bine intrebi, pe ce raft , stiu ca e cam ascuns. Poate acolo sa cauti unde se gaseste si Erdnussbutter. Pt combinatia asta am cautat si eu si e foarte lecker.
Claudia
http://community.webshots.com/user/cklaudia21
ioana_io spune:
amonar eu schimb prefixul din 3 in 4...al tau e mai mare ca al meu...?
nu cred ca se obisnuieste ceva in germania la asa o varsta mica, dar tu fa ce crezi ca iti pica tie bine si piticului! poti sa inviti numai cateva persoane cu care va simtiti voi bine, cu pitici sau fara, sau poti invita doar pitici care sa se joace impreuna cu el, celor mici oricum nu le va pasa ce e de mancare, doar sa arate frumos si sa fie cat mai mult dulce, na, ca la varsta asta nu se gandesc ei la mancare sanatoasa
si idea cu europa park e faina, mai ales pt. parinti, care vor avea si ei parte de distractie pe cinste, eu am fost acum vreo trei ani si planificasem sa mai merg anul trecut, dar din diverse motive, nu am mai ajuns, poate totusi anul asta...degeaba schimb eu prefixul, hm? ca tot in mintea copiilor dau...
cine vine sa imi faca ordine pe birou? ca io nu am nici un chef, dar in ritmul asta, in curand o sa trebuiasca sa scriu cu ceasca de kafia in dinti si cu scrumiera in brate...of viata, de unde s-or strange atatea????
zuzunaki spune:
Claudia multumesc mult de totAm rezolvat problema mult mai simplu.Am comandat direct fondant de la KonfiserieNu mai trebuie sa ma complic cu marshmallow ca si-asa nu sunt eu indemanatica rau cu procesul tehnologic
STUTTGART CAMPIOANA!!!