Viata in Germania (50!!!)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Zuzunaki, pai mie mi-ar place sa-i tin ziua cu copii, dar la varsta asta stiu ei sa cante la multi ani? Ca al meu e guraliv, da' numa'eu stiu ce inseamna ce spune el Numele i l-am cautat sa fie o combinatie de "natiuni" ca sa zic asa....sotul e Olandez dar are nume de familie latin/francez si am vrut sa combinam latinul cu nordicul, asa ca am gasit numele Caelan, care este de origine Keltica, dar care ar fi fost pocit in Romaneste cu siguranta. Asa ca l-am "Romanizat" si l-am transformat in Kailan. Numele, in original, inseamna (conform Internetului) in Scotia veche, "luptator, biruitorul poporului".

Ioana, eu ma asteptam sa fie numa' fete tinerele aici pe forum, de aceea credeam ca treci de la 2 la 3...Ca si eu trec de la 3 la 4, acum in mai....ehh..asta este...Cat despre scrumiera...arunc-o naibii pe geam ca si tigarile..sa vezi ce ordine se face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu nici nu mi-am pus problema daca se obisnuieste sau nu. Am facut din primul an, am avut invitati, distractie, galagie, cadouri, prajituri, etc.etc. Chiar ieri cautam niste poze si am dat peste cele de la petrecerea de 1 an, cativa copilasi au venit in fiecare an, daca pun pozele una langa alta vedem exact cine si cum a crescut de la un an la altul:))

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

zuzi.simona mai m-am linistit.multumesc de informatii la toate fetele.O sa mai vad eu cind o sa ajung la fata locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by ioana_io
bombiiiii....n-am uitat de mezamplasu' lu' nenea de la restaurantul ala ciudatel, si mai ales, nu am uitat cu cine am baut cafeluta si am ras de ideile frantuzului, la mine au intervenit ceva schimbari in viata, eu insa am ramas cam la fel, poate doar un rid in plus pe sub ochisor, ca na, imediat schimb prefixul, trebuie sa se vada cumva, am mai fost in strasbourg de atunci de cateva ori! daca ai si tu chef si timp candva, poate ne mai intalnim la un schimb de experienta si cafelute
hihi... buna poanta cu timpul.
noi am cumparat saptamina trecuta un apartament si acum avem part-time "job" la magazine de mobila si chestii de constructie. au ajuns sa ne cunoasca vinzatorii (la 10-12 ore pe saptamina in ultima luna, cred si eu ... )
sper sa se mai linisteasca nebunia asta in vreo 2-3 saptamini, sa ne mai "odihnim" putin pina o luam de la inceput cu mutatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lume, ce-i cu vantul asta??? Toate imi zboara de pe langa casa, am iesit afara sa le rearanjez si m-a impins vantul in toate partile.Cat mai dureaza vremea asta de cacao?Si e asa un soare fain, ar fi fost super daca nu era vijelia asta.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna tuturor;

imi spuneti si mie va rog ce se recomanda in De pt colici? bb-le are 14 zile;

exista cumva/sau aveti cunostina de medicamentul Infacol?

multumsc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

buna tuturor;

imi spuneti si mie va rog ce se recomanda in De pt colici? bb-le are 14 zile;

exista cumva/sau aveti cunostina de medicamentul Infacol?

multumsc anticipat

Porumbita,

Infacol-ul de la englezi are aceeasi substantza activa precum sab simplexul de la nemtii sau de la romani.

Bonisan mai zic unii, dar, io cred ca toate is apa de ploaie, niste chimicale la copil.

Am citit prin zona ca gripewater sau calmababy ar fi eficiente. ultimul e din plante.

plimbatul sau tinutul la piept is cele mai eficiente.

Multa bafta!

edit: acu am recitit, vad ca bb e in DE

deci Bonisan pica, si calma baby.

Se gasesc la farmacii pungi cu samburi de cires/visin si caldutze se pun la burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bb e in RO dar doctora a recomandat acest Infacol care zice ca e doar in anglia; si fiindca mi-ar fi mai usor sa il comand din De v-am intrebat si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

neatzaaaaaaaaaaaa.....ca e ora 0.30
am dom'le un talent la pierdut vremea....ceva de speriat! m-am holbat azi aproape toata ziua pe net sa imi rezolv niste chestii, si tot doar pe jumatate le-am "aranjat" pe toate.

amonar, pei nu sunt doar fete asa tinerele pe forum, mai sunt si pustoaice ca noi

ginuta, jermanica nu e bau-bau, uite cate suntem pe aici si inca nu am plecat, ba inca avem ganduri de stat mult si bine, ideea e ca trebuie sa te obisnuiesti cu gandirea ceva mai simpla a nemtilor ( ceea ce mie imi pare ca nu e rau deloc ) si cu limba, iar daca sotul are deja jobul asigurat, mai mult de jumatate din drum e facut! asa ca bine faci ca te linistesti

bombi, spor la ales materiale de constructie si mobilier si tot ce va mai trebuie, aolio, mutat??? abia am trecut nu de mult prin asta si m-am cam saturat, de aici nu ma mai mut decat cand oi avea atatia bani incat sa angajez o firma sa se ocupe de toate, iar eu sa plec in ziua cu mutatul cu colegu la cafeleala, la resto si la plimbare de manuta...iar de intors, sa ne intoarcem in casa noua unde toate-toate vor fi puse la locul lor pana la ultimul ac!

blackpanter, pe vijelia asta o keama uraganul kirsten, e nepoata mai vioaie a uraganului emma de acum o saptamana si ceva, si se pare ca nu se lasa dusa asa curand, cred ca ii cam place aici la noi si ca de obicei cand se intampla asa ceva, eu sunt singura singurica acasa toata saptamana azi am cautat caramizile alea prin toata casa, ca sa imi iau masuri de siguranta sa nu ma sufle vantul de pe drum, da' cred ca le-a sutit careva.

porumbita, eu nu ma pricep la copii, dar din cate am citit aici pe forum, s-ar putea sa ajute sa il tii pe bb pe burtica ta, incearca si asta daca ai timp.

eu va pupez cu spor, ma duc sa imi innebunesc iara vecinii ( adica sa fac dus la ora asta) si sa imi bag urechile in perna sa nu mai aud vaj-vaj-bum in obloanele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

bb e in RO dar doctora a recomandat acest Infacol care zice ca e doar in anglia; si fiindca mi-ar fi mai usor sa il comand din De v-am intrebat si pe voi

Problema colicilor e dificila asa ca nu fac acu o dezbatere.
Ceea ce dr ar trebui sa stie ca Infacol-ul are aceeasi substanta activa, adika Simethicon, precum Sab simplexul.
Iti spun asta pt ca parinti ingrijorati isi pun sperantzele in aceasta minune, sperand ca.i a 7-a minune a lumii.

Da-mi un numaru PM si te pun in legatura cu o mamica din grupa baietelului meu cel mik, care si-a comandat 7 sticle din LO (iti da-i seama cat a costat posta, ca la englezi si sa treci strada e scump), si apoi isi spunea ca o sa le bea ea cand s-a convins de efectele miraculoase.

uite aici www.westons.com/acatalog/Online_Catalogue_Infacol_2738.html?gclid=CPXs_tDQiZICFROTMAodWCdSAQ#a" target="_blank">Infacol si citeste-i substanta activa.Poate asa te convingi singura ce medicament minune e.

Sa incerce Calmababy, e din plante si, la unii copii chiar a avut efecte de calmare.

acu, sa nu ma crezi ironica, dar crezi ca altii nu ar produce acest medicament minune?

Mergi la inceput