Viata in Germania (50!!!)
Raspunsuri - Pagina 5
blackpanterro spune:
Amonar, nu stiu cat e transportul, ma indoiesc ca si livreaza inafara US...Eventual daca ai merge in State si l-ai aduce...tot ar fi mai ieftin decat sa dai banii in DE.Zic si eu...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Alina spune:
quote:
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by Alina
In seara asta,cit am fost noi la Obi,a desenat "Der Umzug",un desen foarte elaborat,o caravana maaare trasa de cai,noi ingropati in cutii si bagaje,multi nori si un soare mic...cam asa isi imagineaza ea actiunea .
si noapte buna!
Alina
pai ce crezi ca o sa fie altfel? mai putin carutza cu cai...dar o puteti imprumuta , ca slava domnului sunt destule in romania. hai ca am ras cu pofta dara asta ma asteapta si pe mine in aprilie. la mine sper sa fie mult soare si putin nori , ca sa nu ploua...ca daca ma mai si mut mai si ploua
cati ani are fetita ta?
in alta ordine de idei, multzam alina pt info. Chiar sunt curioasa cam cat costa aici de pus m patrat de gresie...in ro e ceva la 10 euro.
_
si inca o intrebare......citind ce ati mai scris voi, mi-ai dat o idee buna sa imi comand si eu un catalog de gresie/faianta/baie. Si de o ora incerc sa comand un catalg dar nu am gasit...la quelle , etc nu am gasit nimik...la obi nu pot sa comand, nu gasesc...voi cum ati comandat cataloagele?
mai am intrebari legate de schimbatiul usilor, dar las pt alta data ca sa nu va stresez din prima prea tare...somn usor si numai bine!
mamica de David haiducu(1 dec. 04)"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."
Fulgulet,
Da,cica trasura cu cai se poate inchiria si pe-aici dar asa,de fun.Parintii unei copile de la gradinita inchiriasera de ziua fetei o trasura trasa cu cai,copiii trebuiau sa aiba paturi si haine groase dar cu tate astea,excursia nu s-a tinut pt ca a plouat tare in ziua aia -
Fiica-mea implineste 6 ani pe 2 aprilie.
Eu am luat cataloage cu bai de la Bauhaus,Obi si am mai cumparat reviste despre locuinte,unele au suplimente speciale cu bai.
Pe unde stai?Mai stii,poate 'stem vecine .
Deci bai faine ca inspiratie poti vedea la Bauzentrum Poing.
Am intrebat simbata cit costa de pus metru de gresie si cica 30 euro,cu steuer.Am vazut in ziare ca exista firme mici care ofera preturi avantajoase la montat gresie daca cumperi de la ei,e posibil sa gasesti si mai ieftin.
Miine vin unii la apart in care inca stam,sa se uite si sa faca proprietarei o oferta de schimbat gresie,faianta si obiecte sanitare.O sa-i intreb si pe ei cu cit lucreaza.
Alina
LaviB spune:
Tinatache ai mai intrebat de cazare acolo la voi?Eu n-am mai apucat sa intru pe net, oricum iti multumesc de raspunsul tau.
Daconst idee buna cu MCDonald-ul (cazare) o sa incerc sa vad ce aflu. Iti multumesc si tie pt rs.
Fetele am vazut ca sunteti care mai de care la construit, renovat etc. S-ar putea pe viit sa ma alatur voua (celor cu construitul) ....mai asteptam niste oferte....oricum idei ne tot facem si noi si....la camera copiilor noi ne gandeam la pluta.Am o prietena ce are chiar si in baie....si eu una o consider super mai ales intr-o camera de copii.
Incalzire in podea, am auzit si eu numai de bine....probl o sa punem si noi in baie, de o fi sa fie
pusi si....sper sa-mi mai fac timp sa intru pe la voi ...ca tare -mi place ce si cum scrieti
LaviB spune:
Alina am voie sa intreb de unde si cat te-a costat bucataria? Cu cat timp ai comandat-o inainte?
Aaaaaaaaaa ce vroiam sa mai intreb: cele care ati facut imprumuturi la banci pt casa/apartament, ati auzit cumva de vreo clauza care ar fi bine sa o pui in contractul cu banca, referitoare la a nu da drept bancii sa-ti vanda contractul mai departe la o alta banca? Imi spunea cineva ca ar fi posibil sa-ti vanda banca contractul la o alta carre sa vina cu o dobanda mai mare.ati auzit de asa ceva?
mamica dulce spune:
Buna fetele...
Blackpantero, parca tu ai dat linkul cu tapetul ala fain de copii cu Cars. Tu ai comandat deja? Ai ceva idee de costuri? Tapet pentru o camera plus transport..noi ne mutam luna asta si as vrea sa-i fac camera lui Marc tot cu masinute si el e topit dupa Cars. Ce-am mai vazut pe net sau pe la Obi& Co nu mi-a placut. Tractorase, pestisori si alte chestii...
Daca ai comandat...cat dureaza shippingul si cum ai platit?
Danke schön im voraus
edit: Am vazut acum linkul, ma duc sa ma mai uit o data poate ma lamuresc..
Trebuie musai sa-mi fac account ca sa comand? Si n-am mai inteles o chestie Scene kit-ul asta e chiar tapet-tapet sau doar party poster? Ca parca prea e ieftin sa fie tapet.
Gata, am citit si postarile de pe pag 2 si m-am lamurit ca nu e tapet, ci plastic subtire. Dar oare STA pe perete-si nu se face varza in doua luni? Sau e doar pt kinder-party? Noi primim cheia saptamana asta si tapetul in kinderzimmer nu arata prea bine, vrem sa-l dam jos sau punem altul...dar daca iau chestia asta si e buna,atunci il lipesc deasupra si scap de bataie de cap si cheltuiala,plus ca arata super dragut.Deci-cat costa transportul si in cat timp ajunge?
Mersi, iarta-ma ca te bat atata la cap
blackpanterro spune:
Mamica dulce, eu l-am comandat deja, a fost $36 cu tot cu shipping dar astia nu livreaza in Europa.Doar in US, Canada, UK,Virgin Islands si Porto Rico.Noi avem adresa militara americana si asa ne vin dar dureaza cam 3-4 saptamani, de multe ori mai mult pt ca e gratuit si tot ce cumparam vine cu vaporul impreuna cu military supplies.
Nu e tapet, e plastic :) dar sta pe perete ca noi il punem cu pioneze sau cuite.Pe unde am citit reviews despre el parintii sunt multumiti si sunt multi care il tin pe perete si dupa party ca e cute :).O sa vedem, sunt sigura ca va fi ok iar daca nu macar nu am dat o caruta de bani :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
tinatache spune:
quote:
Originally posted by LaviB
Tinatache ai mai intrebat de cazare acolo la voi?Eu n-am mai apucat sa intru pe net, oricum iti multumesc de raspunsul tau.
LaviB, am intrebat aici in sat: o cam. dubla e 59€/noapte fara mic dejun. Asta daca nu nimereste intr-o perioada cu expozitie la Messestadt Riem ca atunci e 90€. :((
Eu stiu ca este un ETAP in Haar, uneori mai scrie mare pretul pe noapte si am vazut si la 50€, dar mai ieftin nu cred ca este:(
-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Katink spune:
Buna fetele!
Bun regasit dupa o luunga absenta, bine motivata
Ma intereseaza cum si unde se face declaratia pe care trebuie sa o am la mine cand calatoresc in Romania cu fetele fara tati?
Sa auzim de bine,
Katink
ioana_io spune:
buna fetele!
ma primiti si pe mine in club?
unde sa depun lebenslauf, cui sa ma recomand, e nevoie si de un vorstellungsgespräch?
vad ca aveti probleme cu constructia-reconstructia-renovarea, in curand probabil ca o sa sar si eu sa cer tot felul de sfaturi, o sa mi le dati voi, ca aveti deja experienta?
noi ne-am mutat de curand, dar s-a golit contul de tot din diverse motive, asa ca mai asteptam pana se umple la loc sau pana macar da semne de inviorare, ca avem o groaza de treburi de inlocuit, de la parchet/laminat, pana la gresie/faianta/instalatii sanitare noi, ca actualele ma calca pe nervimi.
de pus, le pune colegu', cel putin de costurile astea scap, si nu-s mici!
si eu stiu ca hotelurile "etap" sunt cele mai ieftine, s-ar putea sa mai fie si cele din lantul "garni" sau "adler", dar nu sunt sigura ca ar fi mai ieftine ca "etap", poate totusi intr-o pensiune ar fi preturile mai mititele.
va pup si imi pare bine ca v-am gasit!
( aaaa, e careva de prin zona stuttgart? poate ne vedem la o plimbarica, la o cafeluta, la vreun spectacol )
LaviB spune:
Cristina multam fain.Esti o dulce MI-a dat Daconst oricum o super idee cea cu casutele de la McDonald, cele de pe langa clinici, am si sunat azi la ei insa....se pare ca din nu stiu ce motive , familia care vine din ro cu copilutza bolnava a plecat deja spre germania si si-au rezervat bilet la un hotel 85 euroi pe noapte.Asta e!
Oricum sunteti niste fete super si ma bucur ca existati.Nu o data am pus intrebari si mi-ati rs promt.
pt voi de la mine
paaaaaaaaaaaaaaaa