Viata in Germania (50!!!)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, am linkul cu pozele facute de mine cu parchetul de masline

http://community.webshots.com/album/562645881SuPhPP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Moama ce preturi.....60 de euro pt un metru patrat....e frumos dar scump tare.Germania e scumpa rau, la tot.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Adriana, asa e..e scump rau, dar toata Europa de Vest s-a scumpit enorm dupa introducerea monedei euro. Am auzit ca America e ieftina intr-adevar...dar e prea departe...

Cristina,
Germania poate are probleme tocmai pt ca nu-si deschide portile.In Olanda se da de stire ca din 2009 se va deschide piata pt Romani si Bulgari. Pt Polonezi, Unguri si ceilalti e deja deschisa. Sunt multi Polonezi care s-au stabilit in Olanda. Si este lucru destul pt ca Olandezii cer salar mai mare decat minimul oficial.

Am niste preturi la negru ale nemtilor spuse de arhitect:
7 euro/m2 pt tecuit
15 euro pe ora la vopsit. El spune ca ei lucreaza repede si in 3 ore cam fac 25m2
20 euro/m2 la faianta
15 euro/m2 la gresie

Asa ca sa stiti cam cum e piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Fetelor, am linkul cu pozele facute de mine cu parchetul de masline

http://community.webshots.com/album/562645881SuPhPP

Ramona,
e fain parketul,e schifboden si din pacate,astea-s preturile la ceva mai de calitate.
Tu ce stii de lemnul asta,cit e de tare,pe ce scara e,mediu macar?Eu in tabelul pe care il am,nu il gasesc.

Faza e ca unele parketuri pe care le-am vazut,e lemnul destul de moale,adica lasi urma numai cu unghia si asta nu-mi place.
Mie imi place mult culoarea de la Merbau(habar nu am cum ii spune in Ro),e aproape printre cele mai hart parkete,preturi excelente...dar lemnul asta se gaseste prin Indonezia si tarile asiatice,parketul e facut in China si cind intreb prin magazine despre calitate,vinzatorii dau din umeri,calitate discutabila cica...
In fine,cica cel mai bun calitativ ar fi parketul de la Kährs,nu stiu cit e de 100%real,parket bun se face si la Rosenhaim,linga noi,firma Haro(firma de 55 ani)...
Apoi orice parket iei cica in camera copilului tot se va zgiriia,mai o jucarie,mai hiriie ceva,etc...toti zic ca-i mai practic laminatul si cam asa e,nu se intimpla nika cu el,egal la cite e supus,ca noi doar din asta avem acum si arata f bine .

Fetelor,
eu as pune la negru o gresie,o faianta,un parket daaar chestii mai mari nu as face fara nici un fel de garantie ca daca se intimpla ceva...Asa,noi avem garantie la instalatiile electrice si termice,la timplarie si cam la toate.In plus,a superverificat si Gutachterul.

Revin dupa ce mincam...

Alina

Mergi la inceput

Alina,

citat de pe siteul pe care l-am pus la celalat topic:

Olivenholz ist sehr hart ( Brinell 5.9 ). Nimmt man Eichenholz als Massstab zu 100%, so ist Olivenholz mit 179% wesentlich härter und ist durch seine Unverwüstlichkeit für den Objektbereich sehr geeignet. Seine Strapazierfähigkeit ist aussergewöhnlich hoch. Durch seinen Ölgehalt wirkt die Oberfläche seidenweich poliert. Versiegelt, geölt oder gewachst, erweckt dieses Holz, das schon im Altertum verarbeitet wurde, ein Gefühl für die Einzigartigkeit und Grösse der Natur.

http://www.malerstettlerag.ch/Olive.html

Sa sti ca greu am gasit informatii depre aceste lemn. Am impresia ca e necunoscut sau nu se potriveste in cultura vestica. In Olanda si mai greu am dat de el. Cica in Italia e un lemn foarte popular.

Mergi la inceput

Amonar, da e foarte scumpa Europa.In State, cand ne intoarcem, asta e parchetul la care visez sa il am in casa noastra http://www.pergo.com/shop/category.aspx?categoryID=6 , e de buna calitate si au toate culorile si vand si gresie.La parchet pretul e de $2.79/m patrat. O diferenta enorma fata de Germa unde 60 de euro pe metru e $90 :)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Un martisor virtual!

Fetelor,ce e cu vremea asta horror?La noi burniteaza-ninge,tuna,aralie,vijelie....Brrrr!

Vik la tine acolo pe insula cum e?

edit:
Adriana,mi-a placut mult ce ai ales pt camera lui Aidan.Daca poti,da-mi si mie pe pm(sau aici)linkul de unde ai cumparat.Multam!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Zuzu, aici e http://www.buycostumes.com/Search_All_cars+scene+kit/Category/0/Product/26967/PartyKitDetail.aspx

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackpanterro

Amonar, da e foarte scumpa Europa.In State, cand ne intoarcem, asta e parchetul la care visez sa il am in casa noastra http://www.pergo.com/shop/category.aspx?categoryID=6 , e de buna calitate si au toate culorile si vand si gresie.La parchet pretul e de $2.79/m patrat. O diferenta enorma fata de Germa unde 60 de euro pe metru e $90 :)

Este frumos parchetul! Am vrut si eu la inceput lemn American, in deosebi nucul, foarte frumos, dar este f. scump...si maslinul mI-0A furat ochii pana la urma. E absurd ce diferenta de preturi intre America si Europa. Cam cat ar costa transportul daca as cumpara parchetul acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Adriana,multumesc frumos

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput