Viata in Germania (50!!!)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cklaudia21 spune:

Am gasit un site pe net, poate il cunoasteti deja, dar totusi , e interesant !!

www.lautarul.de

LG

http://community.webshots.com/user/cklaudia21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

buna noaptea!
abia pe la orele astea ma strang si eu pe la casele mele.

gabi66, am o rugaminte, mai trimite-mi o data nr. tau de fix, ca l-am scris pe foi, ca ilegalistii, si cre' ca mi le-a sutit sri-ul

ruxij, daca e vorba de o singura persoana, e simplu, nici macar nu trebuie sa cumpere de la cei mai ieftini mancarea sau hainele, e un salariu f. bun, iar chiria de 4-5 sutici ajung pt. un apartament de 2 camere in stuttgart, iar in kaiserslautern sunt preturile mai mici.
vad ca ti-a facut bombi un calcul foarte realist, cam acolo se invart cheltuielile.

amonar, placintuta cu branza? cu stafide in branzica, si cu ou si cu zaharel...mmmmm....ce e aia merdenea?

ce ar fi sa o tai si io la nani...?
noapte buna, copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna fetelor,

am tot asteptat sa incepeti alt capitol, ca sa vada mai multa lume intrebarea, dar am sa o reiau daca e cazul:

am sa fiu si eu intr-o prima vizita in Munich saptamana viitoare...program de voie nu am decat jumatate de zi...
ce sa vizitez? de unde sa iau cateva suveniruri?
(voi sta la hotel eden wolg : www.ehw.de, pe langa Central Station(Hauptbahnhof)...

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by herra

buna fetelor,

am tot asteptat sa incepeti alt capitol, ca sa vada mai multa lume intrebarea, dar am sa o reiau daca e cazul:

am sa fiu si eu intr-o prima vizita in Munich saptamana viitoare...program de voie nu am decat jumatate de zi...
ce sa vizitez? de unde sa iau cateva suveniruri?
(voi sta la hotel eden wolg : www.ehw.de, pe langa Central Station(Hauptbahnhof)...

multumesc!

In jumatate de zi nu stiu ce ai putea sa vezi.Stand in zona garii, deci aproape de centru ,poti merge in Marienplatz, in curtea primariei este o mica expozitie,daca vrei si shoping, gasesti o groaza de magazine in zona, plus de suveniruri.Acum depinde si de vremea de afara daca va tine cu tine.Ca sa ajungi pe la muzee cam putin probabil,det fiind timpul asa de scurt care il ai la dispozitie.POti ajunge daca vrei si in Olypiapark sa urci in turn sa vezi imprejurimile de la inaltime, tot in zona este muzeul BMW,poate nu interesant pt cei nepasionati de masini, dar impresionant prin arhitectura sa.
Poate mai vin fetele cu alte idei ce ai putea face in asa scurt timp.
Plimbare placuta pe meleaguri bavareze

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc mult pt raspuns!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, cine si-a mai luat decodor de la DIGITV? Parintii mei nu s-au descurcat.....aia de la DIGI TV le-au spus ca nu mai au aparate si ca nu le pot da. Le-au dat un alt nr de telefon care cica i-ar putea ajuta.....si i-au tinut asa de moaca pana acum....Ati luat recent de la ei decoder? De ce oare s-au kakait pe ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Herra, asa e cum spune Tumpi.Hauptbahnhof e foarte aproape de centru (Marienplatz), aproximativ 2-3 minute cu S-Bahnul.Poti merge cu S-ul in Marienplatz si de acolo strabati centrul pe jos in directia Stachus.E zona pietonala si e plin de magazine.Jumate de zi e destul de putin pt München, asa ca asta ar fi cea mai buna varianta.
Amonar, si cand ne-am abonat noi erau probleme cu aparatele in sensul ca erau cereri multe si oferte putine.N-o sa-ti vina sa crezi dar am stat la o coada frumusica pt a ne cumpara aparatul, din fericire nu degeaba!Acum insa sunt mai multi furnizori de televiziune prin satelit, nu e Digi TV singurul de pe piata.Ati putea incerca si la altii.Din pacate, nu-mi amintesc acuma alte nume. Poate BoomTV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Fetelor va uitati la Deutschland sucht der Super star??
Va place de Linda Teodosiu???(de origine romanca)?
Mie imi place foarte mult de ea cum canta si cum arata tipa la numai 16 ani.
Salutari:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Camelia,
da pana la urma am luat de la MAXTV. Se pare ca si de la ei se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

Buna fetelor

Cine stie cat se castiga pe ora ca küchenhilfe...?Stundenlohn...

Am vorstellungsgespräch shi daca ma intreaba cam cat pe ora as dori eu ce spun?
Eu as zice cam intre 8 und 9 euro pro stunde este prea mult?
Este hotel shi restaurant de 3 Stele..

Cine ma poate ajuta shi pe mine??
Scrietimi va rog pana marti..
va multumesc

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput