Viata in Germania (50!!!)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ioana_io, Frumos mai scrii, si la ore asa matinale.

Care-i istoria semnaturii tale?

Bombi, Felicitari pt achizitie!!

Amonar, io is pt petrecerea aniversara. Am cules cateva poze aici de la unele aniversari ale noastre si nu numai.
Nu stiu care-s obiceele, dar la noi sunt petreceri aniversare.

Daca baietelul tau merge la gradi ti-ar fi usor sa ii inviti colegii. Noi la doi ani l-am aniversat si la gradi (era doar de 11 zile acolo) si acasa, cu altii copii, bineteles.

Ceea ce am aflat io: se dau cadouri micutze, niste sacosele la invitati. asta nu o stiam. La romani nu se practica.
Am vazut prin supermarket-uri pungulitze, tot felul de jucarele mici sau Gummibärchen, diferite pt fetitze si baieti, dar daca nu m-a interesat, nu stiam cum sa le iau.

Ah, si bineinteles invitatiile.cred ca le gasesti la librarie, is diferite pt fetitze si baietii, (poti sa le faci si singura)unde lasi un numar de telefon sau scrii pe langa invitatie si date precum : adresa si daca pe langa copil, inviti si parintzii sau un frate/sora.

Noi am fost la aniversari si in locatii gen: sala de curs, sau la o gradi unde in timpul saptamanii era Spielgruppe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

tot io, se pare ca recuperez.

Maine am la gradi la fii-miu Elterngespräch. El merge de 6 luni la gradi. 1 an inainte a fost tot acolo, la cresa.
Gradi e in sistem deschis.
Ce ar trebui sa intreb? sau sa verific?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Porumbita, nu stiu sa-ti raspund, dar am vrut sa te felicit pt bebe, banuiesc ca pt bebele tau intrebi , nu?
Fetele cum va descurcati cu vremea asta urata?
Pe mine ma termina din mai multe pc de vedere.MI-am pus in terasa niste brazi si mi tot darama vantul, nu stiu ce sa le mai fac, imi e asa de mila de ei.Vreau sa se termine odata cu vremea asta asa de naspa, astazi de exemplu cand veneam acasa, simteam vantu cum impinge masina, aveam impresia ca ma scoate de pe sosea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

didi-alex, multumesc, esti draguta!

istoria semnaturii? pei cand m-am inscris pe forumache, sa tot fie niste ani buni de atunci, la rubrica "semnatura" am ramas cu gura cascata...( era primul forum pe care intram ) am zis ca cine stie ce limbaj or folosi nenii astia, si am incercat sa ma semnez cu cursorul mouse-lui....izbucnind in ras de naivitatea mea, am scris la semnatura chestia asta...pentru ca oricum alta idee de semnatura nu imi venea

fetele, care din voi aveti ca provider firma "alice"? sunteti multumite, e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

didi alex multumesc, trimit pm

tumpi, e nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

multumesc de felicitari!
deja am avut parte de prima "bucurie". peretii de la bucatarie trebuie darimati si mutati cu 10-15 cm pt ca muncitorii n-au nimerit-o din prima ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

ioana io eu am "alice" si e ok. Numai ca intre internetul de 16000 si cel de 4000 nu prea se vad diferente. Sotul meu tot masura viteza cand il aveam pe cel de 16000 si mai mult de 10000 nu ajungea, acum avem de 4000 si e mereu aceasta viteza cand face testul.
Noi avem si o optiune de telefonat in Ro pentru care platim 15 euro si avem 500 min. lunar ceea ce mi se pare ok. Legatura de obicei se prinde usor si se aude bine.

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ioana_io, noi am avut Alice in Italia si a fost fain :), e aceeasi companie.
Aici avem 1&1 si suntem foarte multumiti.Desi am semnat,la internet, pt 16000 avem 17000, zbarnaie netul :) si avem si tel inclus si o cartela de mobil cu care sunam pe gratis, de pe mobil, in reteaua fixa in toata Germania.Ne mai dau si 100 de filme gratis dar sunt nemtesti deci fara importanta pt noi.Toate astea cu 29.99/luna.Apoi la tel pt 4.99/luna avem 3 centi/min cu RO, 2 centi/min in Europa de Vest, 1 cent/min America si Canada, 2-3 centi/min Asia.
Noi nu am platit niciodata mai mult de 65 de euro factura de tel si net si aici sunt incluse 12-13-14 ore de vorbit, lunar, in Ro :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Fetele cum va descurcati cu vremea asta urata?
Pe mine ma termina din mai multe pc de vedere.MI-am pus in terasa niste brazi si mi tot darama vantul, nu stiu ce sa le mai fac, imi e asa de mila de ei.Vreau sa se termine odata cu vremea asta asa de naspa, astazi de exemplu cand veneam acasa, simteam vantu cum impinge masina, aveam impresia ca ma scoate de pe sosea.

eu stau la etajul patru, exact pe coltz...e groaznic cum se aude si ce se intampla in balcon
azi chiar am fost tupeista si mi-am pus niste rufe la uscat...dar dupa ce mi-a trantit vantul uscatorul de 2 ori cu tot cu rufe proaspat spalate, am cedat

_

ca info...la hornbach e cam 33-35 euro pe metru patrat, de pus gresie. Asta ca am intrebat acu ceva timp pe aici si nu stia nimeni.

didialex
, stai linistita, la elterngespräch vorbeste mai mult leiter-ina gradinitzei, eventual si educatoarea grupei in care este baietelul tau. Intrebari o sa-ti vina pe parcurs , in functie de subectul de discutie, etc...

eu i-am sarbatorit ziua lui David in fiecare an(am invitat mamicile(care imi sunt prietene) cu copii. Anul trecut l-am serbat si la gradi. Am dus un tort de cioco(facut de mine), sticksuri, 2 pungi Haribo, chips-uri de copii si parca inca ceva de rontait (da nu mai stiu ce). Nu am facut pachetele pt fiecare copil. Am dat ce am cumparat educatoarei si ea le-a pus pe toate pe masa si i-a servit pe copii.

mamica de David haiducu(1 dec. 04)
"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

didialex, f frumoase pozele de la aniversari. zau ca baitzelul tau e unul din cei mai frumosi copii pe care i-am vazut vreodata. sa fie sanatos ca frumos e!

apropos de aniversari, se pot face si la mc donalds aniversari. Multe persoane mi-au zis ca a fost ok.

fetele din münchen, in afara de biserica rom(de fapt e catolica dar se tin slujbe rom acolo) din zona sud-est(neuperlach), mai stiti vreuna? aia e mult prea departe de mine...

Mergi la inceput