* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

pana la 4, Diana??? eu cred ca glumesti... adica eu glumeam cand ziceam ca ai stat pana tarziu si esti la recuperare, dar vad ca tu... ti-ai facut de cap...
si sotul....??? sotul ce a zis? sau n-a indraznit nimic???

Celia... am vazut 4 episoade doar. Apoi m-am uitat, in paralel, la un meci, la Nora pt mama, la Eurovision, am spalat rufe, am facut baita...
Dupa ce plecati voi la nani ma mai apuc de vazut. Ca mai am lista aia de filme intacta inca plus 2 episoade ramase, plus ca am mai dat copiere acum la 3 episoade...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Diana, a aparut sotul la intalnirea fetelor?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia

Diana, a aparut sotul la intalnirea fetelor?

cred ca nu...
sotul aparea doar daca el ar fi ramas cu fetele acasa...

MIHAAAAAAAAA!!!!!!!!! Sa nu-mi zici ca dormi....

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

pai stati sa va zic.... pe la 21 am iesit noi 3 fete, pe la 23.30 au mai venit cateva perechi, inclusiv barbatii celor doua fete...iar pe la 12 si ceva noaptea cand am vazut ca sotul nu mai vine l-am sunat si el era acasa, nu vroia sa vina sa nu ma deranjeze la noaptea intre fete!!! si pana la urma a venit si el...
acum stau si ma gandesc, daca nu-l sunam oare el ma suna??? sau ma lasa chiar sa ma destrabalez fara el pana dimineata!!!!

si da ralu, daca ramanea el cu fetele sigur m-ar fi sunat din 15 in 15 minute sa ma intrebe cat mai stau!!!

Mergi la inceput

pai asa, daca a fost singur...
cine stie...
o fi avut si el in vizita vreo blonda focoasa...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

pai asa, daca a fost singur...
cine stie...
o fi avut si el in vizita vreo blonda focoasa...

Foto Ralu

saracul de el....ce blonda focoasa!!! n-ar fi irosit el timpul asa cand stia ca e singur singurel acasa, fara mine si fara copii!!! ultima data cand a ramas singur acasa a fost cand am nascut-o pe raisa, iar denisa a stat la soacra! adica acum 2 ani...

si eu cred ca miha s-a culcat!
michelle?!!!! ii faci baita lui domi?

oana sanatate multa multa, si sa revii cat mai repede la o barfa cu noi! sper ca tu sa fii singura bolnavioara din familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Diana, sa-ti fie de bine iesirea intre fete si cu sot.
Ralu, ce de activitati ai , oare cand vei avea bebe cum o sa te imparti?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

pai tocmai... era cel mai bun moment sa profite din plin...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia

Ralu, ce de activitati ai , oare cand vei avea bebe cum o sa te imparti?

facem ce facem si tot la discutia asta revenim... adica despre mine si un bebe... de-acum trebuie sa fiu atenta, ca a revenit si Miha in scena, deci sta cu paru' pe mine...
pai n-am idee cum ma impart... da' cred ca atunci nu voi mai face nimic...
decat poate sa citesc cartile pe care le-a studiat Diana (sper ca am retinut bine si nu ma fac de rusine acum!), sa ma uit la filme...
atunci o voi pune pe soacra sa ne gateasca permanent... ... Nu sa o terorizez, ci doar sa o fac sa se simta utila si ea

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

pai tocmai... era cel mai bun moment sa profite din plin...

Foto Ralu

nuu... pentru ca initial trebuia sa vina soacra la noi(si atunci la 12 cel tarziu eram acasa), dar pana la urma am dus fetele la ea, iar lui razvan nici nu i-am mai zis... am uitat de fericire ca ies... iar cand l-am sunat mi-a spus ca s-a chinuit o gramada sa intre in casa fara sa faca zgomot ca sa nu trezeasca fetele si cand a vazut ca e casa goala... a sunat o blonda focoasa!!!

Mergi la inceput