* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Acum e f incantat ca am terminat curatenia si are si el voie in sfarsit sa-si construiasca liniile. Si s-a laudat la toata lumea ca are covoare noi.

miha bine-ai revenit!

La multi ani Monica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

MIHAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne-a fost dor de tine, sa stii si ti-am simtit lipsa... Si te-am pomenit, cred ca in fiecare noapte, ca am stat pe aici cu fetele pana pe la 1-2...3...
Bine ca sunteti bine...
Sper ca de acum am cu cine sa barfesc noaptea, da?

DIANAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Ce-i cu tine, draguto? Pe unde ai umblat?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Diana,mamica , pe unde ai umblat? S-a prelungit seara cu fetele?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Da, Monica zicea ca boteaza pe 23, de ziua ei...
Auziti, da' noi nu planuisem ca plecam azi la Vaslui, la aniversarea Monicai???

Nu-mi plac vestile despre Oana si sper sa fie bune cat mai curand. Oricum, multumim Gabi, ca ne-ai spus si noua ce e cu ea.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Ralu, ce faci ,ai terminat de vizionat multele episoade?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Cred ca Diana a facut-o lata acum si e in program de recuperare

va dulce pentru ca mi-ati dus lipsa!
a fost super iesirea! am dansat, am baut putin vin rosu-prin urmare m-am ametit putin-iar acasa am ajuns la 4 dimineata!(plecata de la ora 21)
fetele au ramas la soacra, iar eu am putut sa dorm pana la ce ora am vrut, cand m-am trezit- adica dupa 12- m-am dus la cafea la o prietena unde a venit si sora'mea, apoi in carrefour noi 3, dupa care mi-am cules zgatiile si acasa...

Mergi la inceput

Da , Ralu...asa era stabilit: mers la Vaslui , luat cadou geanta mare...acum de la cine mai primeste Monica geanta?

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Diana, ti-ai facut jumatate de weekend frumos , fara zgatii, dar nu te-ai plictisit fara ele?

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

ella am vazut si eu pozele cu bianca! e superba! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

gata am venit!!!! ce vreti sa mai stiti!!????

celia mi-a fost dor de ele, dar am simtit nevoia de o iesire din-asta asa mai lungaaaa... si conteaza foarte mult ca stiu ca le las pe maini bune!

Mergi la inceput
Mergi la inceput