* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Monica , sa va traiasca finutul si sa va bucurati de el, petrecere placuta.

Kriss, sa va traiasca si voua finuta si distractie placuta . Imi pare rau ca Alessiei nu-i place lapticul praf,dar poate acum va trage mai cu spor la titi .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Miha, bine ai revenit. Cum e la casuca noua? Amira , Robert ce fac?
Michelle, dar ce presimtiri ai..alta data intreb...
Iulia-Stefy , multumesc.Daca gasesc ceva iti spun.Tu ai gasit pentru fiica ta?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna seara !
Ma primiti si pe mine ?

Monica , la multi ani si sa iti traiasca finutul !

Miha,bine ca ai scapat de stres ,de acum inainte trebuie sa fii in plina forma pentru copiii tai ,bucatarit , fetele de pe DC

Cu Oana am vorbit zilele trecute la telefon .Se pare ca i-a cam dat de furca gripa asta afurisita .S-a lasat cu febra ,stat la pat etc.Acum sper sa nu se fi imbolnavit intre timp vreunul dintre baieti .Multa sanatate si asteptam vesti de la ea.

Mergi la inceput

Gabi, multumim de vestile despre Oana.
Oana , sanatate multa si te asteptam aici, speram sa nu fi luat si micutii afurisita de gripa.

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor, dar care-i treaba? Bantui singura pe aici? Unde sunteti? Schimbul trei? Sau e devreme pt schimbul 3?

Daca nu sunteti pe aici, ma duc si eu ... langa Giza mea.
Somn usor, sau spor la discutii.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by Celia
Iulia-Stefy , multumesc.Daca gasesc ceva iti spun.Tu ai gasit pentru fiica ta?

Celia, inca nu am dat-o, ca nu stiu ce sa fac. Ea abia are un an si aproape 3 luni, dar va trebui sa merg la servicu si... nu prea am de ales, insa nu stiu data la care va trebuie sa merg, asa ca am tot lungit-o cu cresa.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by gabiarama
Miha,bine ca ai scapat de stres ,de acum inainte trebuie sa fii in plina forma pentru copiii tai ,bucatarit , fetele de pe DC

Abia astept sa ma infing in tavile pentru prajituri.

Da' chiar asa,unde-i gasca vesela?

Lacramioara,super filmuletele cu Stefania. Mi-a placut cum i se oferea ciolanul,sa nu mai planga.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Celia

Miha, bine ai revenit. Cum e la casuca noua? Amira , Robert ce fac?

Multumesc! Copiii sunt bine...doar Robert e un pic cam derutat ca nu stie de ce nu mai mergem acasa. Eu n-am vrut sa-i vorbesc pe ai mei de rau in fata lui...va intelege el cand va fi mai mare...dar ceva ceva a prins el ca m-a intrebat acu vreo 2 zile:"mami de tze ne-a tzertat bunicu' cu casa lui?"
Acum e f incantat ca am terminat curatenia si are si el voie in sfarsit sa-si construiasca liniile. Si s-a laudat la toata lumea ca are covoare noi.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Miha , scumpel Robert . Ma bucur ca ati depasit momentul si acum v-ati linistit...va mai dura acomodarea pentru toti.

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput