* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)
Raspunsuri - Pagina 7
addiana spune:
quote:
Originally posted by Celia
Diana, sa-ti fie de bine iesirea intre fete si cu sot.
Ralu, ce de activitati ai , oare cand vei avea bebe cum o sa te imparti?
multumesc celia!
pai cum a spus ralu...atunci o sa citeasca cartile de la mine!!!
ralnied1 spune:
aha... deci imi dai cartile, pana la urma?
ca atunci cand ti le ceream, sau, ma rog, iti ziceam sa le pui bine la pastrare, nu ai mai zis nimic...
si credeam ca nu vrei sa mi le dai ![]()
Foto Ralu
Celia spune:
Diana , vezi cate carti ii pregatesti lui Ralu...sa aiba de studiu... sa stea si cu noi pe aici ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
aha... deci imi dai cartile, pana la urma?
ca atunci cand ti le ceream, sau, ma rog, iti ziceam sa le pui bine la pastrare, nu ai mai zis nimic...
si credeam ca nu vrei sa mi le dai
pai depinde cine face prima bebe, tu sau sora'mea!!!!
ce zici, mai vrei cartile???
mariussimiuc spune:
Nu dorm. Inca!
Is in recuperari. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
Pai, Diana, concluzionasem ca eu-s cu un pas inaintea ei...
Da' la nevoie, facem cu randul, cand citesc eu, cand ea... si tot asa...
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Nu dorm. Inca!Is in recuperari.
uraaaa
dar ce recuperezi miha????

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Nu dorm. Inca!Is in recuperari.
upsss.... e clar...
vai de capul meu ce comentarii ma asteapta dupa...
ma gandeam ca sari peste recuperari, asa am inteles... ca o lasi balta, fiind prea mult de citit...
Foto Ralu
Celia spune:
Recupereaza...Cum sa piarda partea cu zburatoarele...cu ligheanele...trebuie sa stie la ce sa se astepte...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mariussimiuc spune:
Raluca,hai ca sar peste faptul ca esti impiedicata si nu vezi ligheanele Simonei si ca deocamdata iti consolidezi cartile din biblioteca pana vei trece la fapte serioase si bune de comentat si iti dau un pup mare de regasire.Ups...era sa scriu un "pui mare"...
dar ala il dau Dianei. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...