* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by ghinetz

'Neata.
Am ajuns cu recuperatul la cap 26 (cand ne povestea Ralu de chimie, de note mari, de...) Ma duc sa-l culc pe Victor, revin sa termin de citit. Si sper sa va mai gasesc pe aici pe urma.

'Neata!
Ooo... esti in urma tare, Oana!

Emma (aperju) - parca tu ma intrebai de Grey's, nu?
Mi-am amintit acum ca n-am raspuns aseara. Scuze! Eu imi trag din retea ce gasesc. Nu le gasesc la rand, asa ca vad cum prind, din fiecare din cele 4 sezoane... Da' e f usor de inteles, n-am probleme...

Foto Ralu

Aha, am inteles. Mersi.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu mi-am culcat strumful.Am facut mincare(un bors cu fasole colorate) si bineinteles am de spalat vase.Dar nu vreau.

Am fost afara cu micu' in marsupiu si ma dor umerii dar carutzul e greu de coborit de la 4.Mai tirziu nu stu daca mai ies, nu prea ma tin balamalele.Nu mi-am revenit dupa botez.Vineri am fost la biserica, simbata noaptea petrecerea,ieri am avut musafiri(pt. ziua mea- n-ati venit) si azi de la 7.30 ore.
Dar nu pot dormi la amiaza,as vrea o noapte dormita de la un capat la altul.

.Plimbare placuta.
oana niste vitamine si o plimbare singura afara(iti va face bine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna, am vazut pozele. Cred ca sunt intr-o faza de aia, de convalescenta, ca asa mi-au dat lacrimile cand am vazut finutul mic-mic. Si florile tale frumoase
Si florile de la sot. (aici cred ca m-a impresionat gestul)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

nonna sa-ti traiasca finutul! e un dulce mai ales la baita! de andrei nu mai zic, am vazut ca papa si papuci, face si flotari...
iar florile, fac si eu ca oana...gestul sotului super!!! al meu n-a mai venit cu o floare de nu stiu cati ani!!!

oana chiar ca ti-ar prinde bine niste vitamine, de iesit singura banuiesc ca nu ai cum sa iesi!!! sau poate vine cineva sa te ajute sa iesiti la plimbare cu baietii, mama ta, sau sotul???!!

eu cand se trezesc fetele fac o vizita la dr ca am luat rezultatele analizelor raisei... pe saptamana viitoare o sa mergem la intepat si cu denisa!! valeu...cred ca ce concert o sa fie! si dupa poate o sa ajung si eu sa vad ce lipsuri mai am prin mine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Monica am vazut pozele cu finutul tau , foarte dragalas.Auzi dar el s-a nascut pe 02.02.2008?caci mamica lui seamana foarte bine cu o colega de salon din ziua cind am nascut eu, ea nascuse inaintea mea dis de dimineata prin cezariana si dupa ce a iesit ea din operatie am intrat eu.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
eu cu fotbalul nu le am...dar mi-ar place si mie sa merg pe stadion!

Seminte poti sa papi si acasa mey...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79
MICHELLE, da, era obosita cred ca a facut tot tam tam-ul acela..ma enervasem cumplit pe ea..ca asa face cand sa plecam undeva..dar dupa cand am vazut-o in ce stare e..m-am calmat rapid..m-au intrebat toti de ea la petrecere..noi 2 eram singurii fara copii veniti:))

Ufff...asa am patit si eu azi cand am venit de la plimbare.. Cum am intrat in casa si am dezbracat-o a inceput tambalaul. N-o puteam calma nicicum,Robert maraia pe langa mine de oboseala si de foame...M-am enervat teribil si chiar am ridicat tonul la ea,dar mai apoi mi-am dat seama ca fac o mare greseala si am inceput si eu a plange o data cu ea. Robert cand ne-a vazut pe amandoua bocind a inceput si el,ca sa ne tina isonul. Va dati seama ce era la noi in casa? M-am calmat repejor,l-am calmat si pe Robert dragul de el si mai apoi am luat-o pe Amira la purificat.Pana la urma s-a calmat dupa ce-am mai pus o salopetica pe ea,m-am gandit ca poate a luat-o frigul,fiind transpirata cand am venit de la plimbare.Si am alaptat-o din picioare,plimbandu-ma prin camera.

quote:
MIHA, nu am inceput diversif..doar ii dau din cand in cand o ling, 2 de mar si morcov..adica ieri a fost prima zi..
Sa vad cum merge cu laptele praf..deocamdata nu vrea sa il inghita nicicum..il da pe afara pe tot..daca e asa..probabil vom incepe diversificare mai repde..ca cu laptele meu nu cred ca se mai satura, sau nu mai e asa de consistent..acum are 5,600 gr.

[/quote]

Orice i-ai da in afara de lapte tot diversificare se cheama. Si daca ti se pare slaba,dar iti spun eu ca numai ti se pare incepi cu cereale,nu cu suc.Parerea mea. Pentru varsta ei limita inferioara de greutate e undeva la 4.700,deci mi se pare ca sunteti super de bine in grafic.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

am uitat, la petrecere era verisoara cumatrului care are o fetita de 5 luni si o sapt, o luna fix dif intre ea si a mea..
Zicea tipa aia ca i-a dat de la 2 luni fructe pasate, mar, para, kiwi, banana, ce avea prin casa..manca de toate aproape, supa, piure, sucuri, cereale..si la un moment dat i-a dat si o gurita de parjoala..m-am mirat, dar nu am comentat..fiecare mama face ce crede ca e mai bine pt. copilul ei..Fetita era mai inalta ca a mea si statea binisor pe picioruse pe podea..nu se clatina sau nu ingenunchea ca a mea..o tinea mama de o manuta doar..si ea statea pe loc minute bune..nu stiu, mi s-a parut mult mai dezvoltata ca a mea..e o luna diferenta intre ele..dar oricum..parca era mai stabila pe ea..si nu era grasuta..ce era naspa e ca deja o dureau gingiile..ceea ce nu imi doresc prea curand..

Numai pentru ca mananca parjoale la 5 luni nu inseamna ca e mai cu mot decat Alesia ta. Si plus de asta,o luna inseamna enorm in bebelusie. Fiecare copil e altfel,fiecare mamica decide daca si ce ii da de mancare.Si eu cunosc copil care a mancat sarmale de la 2 luni si ceva.Nu are nimic,dar eu nu m-as risca sa aflu daca al meu va avea sau nu ceva.Cu atat mai mult acum cand stiu ce-am tras si inca mai trag cu alergiile lui Robert.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz
O sa avem o camera la hotelul unde e nunta si am o amica care va sta cu el acolo, dar acum el suge si la 2 ore. Si mai des. Nu stiu...ca in straea in care sunt numai de nunta nu am chef. Si cum o sa fac cu mncarea? Ii iau bocane, da unde le incalzesc???

Cred ca ai sa gasesti pe cineva binevoitor acolo la restaurant,care sa-ti incalzeasca nitel borcanelele cu mancare.

Mergi la inceput

Super!

Mergi la inceput