* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Kriss ,la mine s-a intamplat tocmai invers cind il puneam la san plangea de numai si la bibe tragea de numai.Of ca tare e greu!Cit am zis ca am sa ma impun se pare ca tot el e sefu.Vorbeste cu pediatru daca poti sa ii introduci cerealele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare!
Ce fain Raluca ca ai fost la meci, si eu sunt stelista inraita si am suferit ca nu am putut merge aseara la meci,pina sa ramin gravi mergeam la mai toate meciurile impreuna cu sotul meu, imi place foarte mult atmosfera si ma distrez cind ii vad pe unii barbati ca se enerveaza de le ies venele de nervi;
Ramonik sunt multe fete pe stadion la meci, asa ca e bine sa incerci sa-ti convingi sotul sa te ia si pe tine la urmatorul meci, e super atmosfera si mai ales cind se joaca in nocturna, e super ce mai...
Ieri am iesit si noi la plimbare in Copou, ne-am intilnit cu Domi,i-am facut cunostinta cu Bianca, a fost foarte frumos cu toate ca era cam innourat, acum asteptam pe tati de la munca si poate mai iesim un pic la aer ca tare bine ne mai face
Va pup!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Asa...am terminat de citit. Am vazut poze cu copii si cu mancare.

Miha, asteptam revenirea in forta.
Monica, vrem sa vedem finutul. Petrecerea a fost noaptea? Cum te-ai descurcat cu Andrei. Eu merg vineri la o nunta la Bucuresti si ma gandesc cu groaza. Sicer, asa as sari-o, ca nu stiu cum o sa fac cu Victor. O sa avem o camera la hotelul unde e nunta si am o amica care va sta cu el acolo, dar acum el suge si la 2 ore. Si mai des. Nu stiu...ca in straea in care sunt numai de nunta nu am chef. Si cum o sa fac cu mncarea? Ii iau bocane, da unde le incalzesc???
Michelle, ma bucur ca se simte Domi bine acum.
Celia...am retinut ideea cu pateurile. Mi-a placut ideea. Pe bune nu intelesesem din ce ai explicat.
Raluca...deci te pregtesti psihologic deocamdata. Si "consolidezi" carti.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

'Neata.
Am ajuns cu recuperatul la cap 26 (cand ne povestea Ralu de chimie, de note mari, de...) Ma duc sa-l culc pe Victor, revin sa termin de citit. Si sper sa va mai gasesc pe aici pe urma.

'Neata!
Ooo... esti in urma tare, Oana!

Emma (aperju) - parca tu ma intrebai de Grey's, nu?
Mi-am amintit acum ca n-am raspuns aseara. Scuze! Eu imi trag din retea ce gasesc. Nu le gasesc la rand, asa ca vad cum prind, din fiecare din cele 4 sezoane... Da' e f usor de inteles, n-am probleme...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

RALUCA, sa iti fie de bine iesirea la meci! nu stiam ca esti microbista. eu nu-sdoar cand joaca ROmania cu careva..la CM..

Ohohoho. si inca ce tare, mai ales cand e vb de Steaua...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonik_1980

Ralu ma bucur pt tine ca te-ai distrat la meci.Sotul meu a fost si el ,dar pe mine nu vrea sa ma ia ca cica nu sunt femei pe acolo.

Parca ce era si el sa zica? E clar ca voia sa fie numai cu baietii lui si a bagat scuza asta cu nu-s femei pe acolo...
Daca ai sti ce multe erau... Eu ii ziceam sotului: ce sa caut eu pe stadion? Si el zicea: pai sa vezi ca e plin de fete pe acolo. Si intr-adevar, am mai vazut si la tv, cand transmiteau, dadeau imagini cu fete. Asa ca m-am dus fara probleme...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana ma bucur ca ti-ai mai revenit.Mi-am dat seama ca nu e bine ca tu nu lipsesti asa mult.Mi-ai lipsit.
Dar borcanelele trebuie incalzite? Eu i-am dat doar borcanele cu fructe si nu le-am incalzit. Eu as lua mai multe feluri de borcanele-si cu fructe si cu fructe si cereale si cu legume cu carne si i-as da borcanele.Le poti pune putin pe calorifer sa se incalzeasca.

La mine Andrei a stat cu mama si am venit o singura data la alaptat(au stat in apartamentul bunicii copilului care era aproape de local).Petrecerea a durat de la 8 seara la 4 dimineata.Ma mai duc la un botez pe 8 martie dar acolo voi fi doar invitat si la 1-2 plecam cred.

Am sa revin cu poze.Ma duc sa-l schimb pe bebe ca miroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Cred ca sunteti cu toatele la plimbare. Of! Numai Victor e nevoit sa stea in casa pe asa o vreme frumoasa. (daca mama lui nu se poate tine asa mult pe picioare, dar sa il ia in brate si sa se mai si plimbe)

Nonna, eu zic ca piureul de legume trebuie incalzit, nu? Cel de fructe i-l dau si eu asa. Poate ne spune Michelle, ca ea e mai umblata cu Domi. Sau Simo.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am sosit cu poze noi

Nu am toate pozele,ce-am facut cu aparatul meu.Poze de la biserica o sa primesc mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

daca-mi aduc eu bine aminte pe pireurile de la nestle scrie ca se incalzesc! dar raisa le prefera reci-adica la temperatura camerei-fiind vara(vara trecuta la mare) dar doar de legume, fructe ii faceam eu proaspete.

eu le-am pus la nani, cand se trezesc o sa facem si nou o tura pe-afara, si apoi la treaba ca nu mai reusesc sa strang de prin casa! a fugit sporul de mine cand a vazut cat e de strans!

Mergi la inceput