* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Operatia e in 2 timpi...una acum in martie, cand intra si vede care e situaita si curata daca sunt fragmente. Si in vara a doua parte cand in coase pe acolo si le pune la loc. Idea e ca in ambele situatii a doua zi va iesi pe picioarele lui din spital. Si nici costul nu mi se pare exorbitant, dimpotriva! O sa latim surubele si o arteza care sa il ajute la mers in primele sapt., dar cu care "poti sa joci si fotbal".

In principiu sunt f multumita de alegerea facuta. Unchiul meu are operatia clasica si o luna a stat in pat, apoi cu carje mult timp.

Io cre`ca va pup...Ralu ai grija sa nu te impiedici de valiza ca nu am despachetat

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am priceput cum e cu operatia...
Si bine ca m-ai avertizat din timp cu valiza... ca eu, la cat sunt de varza acum, sigur cadeam in nas...
Eu beau acum un ceai de menta...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neataaaa! haideti la cafelutza!
Chiar ne uitam ieri la meci si ma gandeam la voi....oare nu s-a dus nici o fata la meci? A fost frumos meciul! ORicum bine ca a castigat Poli, ii mia taie din nas Stelei. Cum discutam si cu sotu', ar fi bine sa castiga (per total) CFR CLuj, sa mai fie o schimbare ca mereu echipele din Bucuresti au castigat. lasa sa se mai sschimbe roata, nu?
Ei gata cu fotbalul.

Sa aveti o saptamana usoara si linistita va doresc!
Sa speram ca va fi frumos astazi sa iesim si noi la mamici si bebici pe afara!

Pupici!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza, multumim de emma!
eu cu fotbalul nu le am...dar mi-ar place si mie sa merg pe stadion!

simo e buna si o pietricica din roti! ma bucur ca totul a fost ok!

miha terorizezi copilul cu covoarele...asta pana se satura de ele, si intr-o zi o sa te puna chiar el sa le strangi!!!

vad ca at iesit toate ieri... noi am stat in casa, adica eu cu fetele ca tati a avut treaba. am iesit putin la pranz dar in jurul blocului, n-am avut chef sa fac "parcurg" distante mai mari!!!!

michelle de bianca de ella e vorba nu? ce frumos! vreu si eu !!!!

pe cand intalnirea in copou? azi s-a anuntat vreme frumoasa! si vad ca e prezent soarele!

o saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.
Am ajuns cu recuperatul la cap 26 (cand ne povestea Ralu de chimie, de note mari, de...) Ma duc sa-l culc pe Victor, revin sa termin de citit. Si sper sa va mai gasesc pe aici pe urma.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana daca te-ai apucat de recuperari inseamna ca te simti mai bine! ma bucur si sper ca si stefan e bine!
tot pe-aici ne gasesti, nu plecam nicaieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata
SIMO, bine ati revenit! Apartam sotului e pe str. 1 dec 1918..nu stiu daca stii..langa un supermarket..hard discount, sau cam asa ceva.. si mai avem rude prin tot brasovul, unchi si matusi de ai lui, pe strada lunga si unii tot in tractorul..si cred ca am mai zis..nasii fetei sunt din brasov, nasa e verisoara primara a sotului..

RALUCA, sa iti fie de bine iesirea la meci! nu stiam ca esti microbista. eu nu-sdoar cand joaca ROmania cu careva..la CM..

MICHELLE, da, era obosita cred ca a facut tot tam tam-ul acela..ma enervasem cumplit pe ea..ca asa face cand sa plecam undeva..dar dupa cand am vazut-o in ce stare e..m-am calmat rapid..m-au intrebat toti de ea la petrecere..noi 2 eram singurii fara copii veniti:))

MIHA, nu am inceput diversif..doar ii dau din cand in cand o ling, 2 de mar si morcov..adica ieri a fost prima zi..
Sa vad cum merge cu laptele praf..deocamdata nu vrea sa il inghita nicicum..il da pe afara pe tot..daca e asa..probabil vom incepe diversificare mai repde..ca cu laptele meu nu cred ca se mai satura, sau nu mai e asa de consistent..acum are 5,600 gr.

Ati mai intalnit copii sa nu le placa laptele praf?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

am uitat, la petrecere era verisoara cumatrului care are o fetita de 5 luni si o sapt, o luna fix dif intre ea si a mea..
Zicea tipa aia ca i-a dat de la 2 luni fructe pasate, mar, para, kiwi, banana, ce avea prin casa..manca de toate aproape, supa, piure, sucuri, cereale..si la un moment dat i-a dat si o gurita de parjoala..m-am mirat, dar nu am comentat..fiecare mama face ce crede ca e mai bine pt. copilul ei..Fetita era mai inalta ca a mea si statea binisor pe picioruse pe podea..nu se clatina sau nu ingenunchea ca a mea..o tinea mama de o manuta doar..si ea statea pe loc minute bune..nu stiu, mi s-a parut mult mai dezvoltata ca a mea..e o luna diferenta intre ele..dar oricum..parca era mai stabila pe ea..si nu era grasuta..ce era naspa e ca deja o dureau gingiile..ceea ce nu imi doresc prea curand..
am obs ca de vreo sapt nu mai doarme pana la 6-7 dimineata..se scoala pe la 4-5 pt mancare si dupa adoarme iar..poate nu se satura..dar cum lapte praf nu bea..

Avem 4 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Neatza si multumim de cafea
Ralu ma bucur pt tine ca te-ai distrat la meci.Sotul meu a fost si el ,dar pe mine nu vrea sa ma ia ca cica nu sunt femei pe acolo.
La urmatorul meci ma tin scai de el.Mi-ar placea sa vad si eu cum e.
Kriss, intr-adevar fiecare mamica face cum crede cu puiul ei.Imi pare rau ca Ale nu vrea sa pape lapte praf.Si Darius nu se satura cu lapticu meu si am trecut la formula,care a acceptat-o rapid,dar cred ca si datorita faptului ca era mai mic(o luna jumate).Suculetzul cum il dai cu linguritza sau in bibe?

Mergi la inceput

ramonik, cu lingurita dau suculetul..
laptele praf am incercat si cu bibe si cu lingurita..refuza si cand o pun la san suge cu putere..ca doar pe asta il stie ea cel mai bine

Avem 4 luni!!

Mergi la inceput