* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)
Raspunsuri - Pagina 13
mihamora spune:
Ralu - povesteste cum a fost pe stadion.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
ce sa povestesc, mai?
a fost super, dupa mine si abia astept sa ma duc iar...
am intrat ca infractorii, fara bilet... da' cu ajutorul unui jandarm - vecin cu parintii mei, venit la paza...
intentionam sa intru la masa presei, cu legitimatia mea, da' am zis ca e mai bine alaturi de public... se simte altfel atmosfera...
meciul nu a fost cine stie ce... ma asteptam la mai mult...
acum nu stiu daca sa ma bucur ca a castigat Poli (ca-i a noastra!) sau sa ma intristez ca a pierdut Steaua (eu-s stelista convinsa!)...
Oricum, publicul si atmosfera in general mi-au placut foarte mult. M-au trecut niste fiori in vreo cateva randuri, de ce sa nu recunosc?
Mi-am vazut destul de aproape pe cei mai multi dintre favoritii mei de la Steaua...
...
Am mancat seminte (si acum ma ustura limba de nu stiu ce-i cu mine!), am tipat, am si injurat, m-am si enervat, na, ca pe stadion... m-am dat in rand cu lumea de acolo, ca nu aveam de ales.
Mi-a placut la nebunie galeria Stelei... cei de la Poli, cam adormiti... desi de N ori mai multi...
Stelistii - oficial 600, dar neoficial cred ca mai putini, au fost un glas si un suflet. Se vede cine pune suflet pentru echipa preferata.
Mi-a mai placut si faptul ca a fost destul de pasnic publicul, nu s-a lasat cu incidente ca in alte parti. Chiar mi s-au parut civilizati, fata de ce vedeam la tv pe la alte meciuri. Eu ma asteptam sa se termine urat si maica-mea chiar era speriata ca am innebunit eu sa ma duc pe stadion la asa un meci...
Ce sa mai zic ca era sa ajungem in galeria Stelei, da' se inchisese portita in partea lor si nu am mai avut cum...
Asa ca am ajuns, oarecum, pe un teritoriu neutru (teoretic rezervat iesenilor sustinatori de Poli)... Adica, atunci cand a marcat Poli, s-au bucurat, cand a marcat Steaua, la fel... Erau si unii fani Poli convinsi, da' fiecare protesta si se manifesta pe limba sa... fara sa se lege de cei din jur...
In schimb, pe drum spre casa, pe la Universitate, era un tanar cu fular Steaua si s-au luat un grup de smecherasi de el si l-au batut de l-au nenorocit. Asa, din senin, pt simplul fapt ca avea acel fular. Nici macar nu se cunosteau, nici nu vorbisera inainte. Nimeni nu a intervenit, toti se uitau, organe de ordine nu erau.
Gata, v-am facut si cronica de pe stadion...
Foto Ralu
Simo78 spune:

Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
ralnied1 spune:
Simo, salutare!
V-ati intors....
Cum e? Ati rezolvat ceva? E in regula situatia?
Foto Ralu
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by licrisamirquote:MSJ.PT. SIMO 78Buna!Imi cer scuze daca indraznesc sa te intreb ceva...rasfoind paginile acestui site,am vazut numele bebelui tau, ceva mai special, si am indraznit sa presupun ca sotul tau e musulman.Imi cer scuze daca gresesc,dar daca nu ma insel,avem in comun acelasi lucru, sotul meu si cu mine fiind musulmani de asemenea.As dori sa te intreb daca copilasul vostru este musulman, cum ati aranjat sa i se faca circumcizia si unde?Stiu ca trebuie facuta pana implineste7 zile, si as dori sa.mi las puiul pe maini bune,la un doctor competent.Daca ai putea sa ma ajuti in acest sens, as ramane recunoscatoare.Daca am gresit si am indraznit sa te deranjez, imi cer scuze.O zi cat mai buna.Astept un raspuns de indata ce ai sa ai timp sa treci peste aceste randuri...p.s.bebe al meu are31 saptamani,si in curand venim in iasi pt.nastere(cezariana)la Cuza Voda.
Originally posted by Simo78
Simomami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL
In primul rand sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Da, si noi suntem musulmani. Circumcizia am facut-o in ziua a 5-a la spitalul de copii. POti sa mergi sa vorbesti din timp cu un dr. Daca vrei detalii o sa-ti trimit pe mail sau PM, cum preferi.
Daca sotul tau e strain, o sa trebuiasca sa faceti o declaratie la notar sa cadeti de acord asupra nationalitatii copilului...fara asta nu va face certificatul de nastere.
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
mihamora spune:
Multumim Ralu , si mie mi-ar placea sa merg pe stadion, dar din ce am vazut la tv , mi se parea cam periculos , dar tu povestesti ca totul e ok, poate s-a mai civilizat lumea...ma bucur ca a fost frumos. Cred ca senzatia e super.
Vai saracul baiat![]()
Simo- v-ati intors? ce ati facut?
POZE 
Simo78 spune:
Ralu da, e bine...adica o sa faca operatia laparoscopic si in 2 zile merge...ceea ce e super fain! Cu operatia clasica recuperarea ar fi fost fff lunga.
Kriss rudele mele stau in Tractorul.
Diana am uitat sa-ti iau o piatra...daca vrei scoate din alea mici mici mici din roti ![]()
Miha sorry ca nu am fost pe faza, eram in plin avant cu plecatul...
Simo
mihamora spune:
A, gata, am citit Simo, ma bucur ca aveti vesti bune![]()
POZE 
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Multumim Ralu , si mie mi-ar placea sa merg pe stadion, dar din ce am vazut la tv , mi se parea cam periculos , dar tu povestesti ca totul e ok, poate s-a mai civilizat lumea...ma bucur ca a fost frumos. Cred ca senzatia e super.
Michelle, si eu credeam la fel... m-am dus mai mult la risc... Cu atat mai mult cu cat stateam cumva la mijloc, intre sustinatorii celor 2 echipe. Dar a fost in regula. Daca nu ii bagi in seama cand injura si nu te legi de ei, chiar nu se intampla nimic. Noi chiar ne-am facut si niste amici acolo, cat a tinut meciul...
A... sa mai zic ca erau sute de fete pe stadion???? Aproape fiecare baiat/barbat avea si prietena, sotia, fiica langa el...
Da, senzatia e de nedescris. Ma asteptam sa fie fain, da' chiar a fost mai mult decat atat.
Acum astept sa ma duc cand vine CFR Cluj :)) Deja sunt dependenta...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Simo, si cand va fi interventia? In curand? Bine ca v-ati lamurit si, cred ca v-ati mai si linistit un pic, asa e?
Foto Ralu