* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)
Raspunsuri - Pagina 12
kriss79 spune:
Buna seara
MIHA, bine ai revenit!
OANA, nasoala gripa ai avut..sanatate multa tie si copilasilor!
DIANA, ce te-ai mai destrabalat mai domnisoara...sa-ti fie de bine!![]()
MONICA, sa iti traiasca finutul!
Noi am fost la plimbare azi la pranz..si acum mai pe seara..
am fost la ziua finutei noastre, fara Alessia.. atat a fost de agitata si a plans o gramada..ca am chemat bunicile sa stea cu ea..nu mai dormise de dimineata si nu vroia nicicum..a plans nervos aproape o ora..ca nu stiam cum sa o mai calmez..tremura si plangea cu lacrimi mari..si nu am putut sa o luam in starea asta..
azi a mancat 2 lingurite de mar si morcov, suc, si i-a placut f mult..dar laptele praf nu ii place si pace..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
anymony spune:
Oana, sanatate multa si ai grija cu tusea, trateaz-o cum trebuie ca eu am ramas cu o tuse ciudata dupa o raceala...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Azi am fost la un bebe mic care abia a fost botezat, tot numai cu fii-mea. nu va spun ce bucurie pe ftaza ei cind l-a vazut pe bebe. l-a luat de mina, l-a mingiat pe cap, i-a scos caciulitza, dupa care....s-o repezit pe el sa il ea in brate-am crezut ca il sufoca, nu mai puteam sa o dau deoparte. Am fost apoi sa il recuperam pe tati de acasa, si am plecat la spital la fire. A fost super OK, nu a plins de loc, a stat f linistita. rana arata f bine si zic eu nu o sa ii ramina semn. In masina super somnoroasa, am crezut ca adorme...da de unde. Abia la 4 a adormit in pat cu mine, dupa ce m-o iubit si m-o strins in brate de numa-nu stiu ce o apucat-o. si nu mai tremina sa imi spuna de "maio, bebe mic, nani..."adik"mario bebe mic facea nani"
Asa as avea chef sa ies la cumparaturi...da nu avem ce face cu Ioana, si cu ea...e crima si pedeapsa.
Miine ii asteptam pe bunici care sunt la chisinau la o nunta si plecam la tzara-eu fug la serviciu, iar Ioana sta cu bunicii.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
alynta27 spune:
Salutare!
Monica, La multi ani! Scuze pentru intarzaiere! Sa-ti traiasca finul!
Ella iti sta bine mamica! Bianca e dulce!
[size=3]Noi ieri am fost la botezul nepotului! A mers David cu noi! Am stat 6 ore care au inclus 3-4 alaptari! Baiatul a fost cuminte! A dansat cu tati si mami, si-a facut simpatizante! Acum e in premergator si zice de zor "mama", "tata" s.a. Ati scri fff mult! Nu stiu daca am atata timp sa citesc tot! Va pup
Noi am avut azi o zi incarcata si super relaxanta.
Ne-am intalnit cu Amalia de Cristina
,am fost la o plimbare in Copou,apoi la cumparaturi in Carrefour.Ne-am retras apoi spre vastul nostru apartament
,unde Robert a zapacit
pe toata lumea.Are niste decibeli...Speram ca nu s-a speriat Ami prea tare si sa vrea sa mai vina si data viitoare. ![]()
Oana,sanatate multa!Sa te faci bine,sa putem veni la tine de 8 martie.
Stiu,stiu...am promis ca va chem la mine dupa ce ma mut,dar tre sa-mi cumpar scaune mai intai.
Asta daca nu vreti sa stati turceste direct pe covor. ![]()
Any,n-am apucat sa recuperez tot din urma...Ce-a patit Ioana? Oricum,un pup mare de la noi sa treaca buba. 
Cristina,ati inceput diversificarea? Bafta! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Stiu,stiu...am promis ca va chem la mine dupa ce ma mut,dar tre sa-mi cumpar scaune mai intai.Asta daca nu vreti sa stati turceste direct pe covor.
nu ne suparam...mai ales daca robert iti lauda covoarele!!!!
mariussimiuc spune:
Ce e cu linistea asta pe aici? Eu am adormit langa Robert,cred ca inaintea lui...
Acu am venit sa inchid calculatorul...Noapte fructuoasa dragelor! ![]()
Diana,e tare mandru Robert de covoarele lui.
Tare mult ii plac. Acu daca nu-si strange jucariile ii spun ca strang covorul si imediat se executa. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
direct de pe stadion, am aterizat la voi...
sunt terminata... si fizic, si psihic...
Miha, piticuta lui Any s-a trezit cu o usa de la biblioteca in cap...
Oana, ai grija multa de tine! Ca daca n-ai tu, cine sa aiba?
Monica, sa-ti fie de bine petrecerea...
Miha, vad ca si voi v-ati facut de cap...
Si Kriss, si Anymony au petrecut... Si Alina... cam toate...
Foto Ralu
mihamora spune:
quote:
Originally posted by Celia
Michelle, dar ce presimtiri ai..alta data intreb...

----------------------------------------------------------
Diana - dar ce prelungita a fost iesirea.
Celia - iti raspund acum la intrebarea de aseara, a adormit domi
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mihamora
Diana si Kriss- mai am pateuri, dar trebuie sa veniti repede pana nu se intoarce zmeul...
Pe al meu il cheama Zmeurel.

-------------------------------------------------------
Monica - ma bucur va a fost frumos si v-ati distrat.Sa va traiasca finutul.
Any - pana la urma ati ajuns la petrecere. Pupam fetita curajoasa.
Oana si Stefan - multa sanatate, sa va faceti bine cat mai repede.
Alynta - felicitari pentru "mama, tata"!
Kriss - poate plangea ca era prea obosita.
Miha - daca zice Robert ca aveti covoare noi,stam pe jos fara probleme!
Si noi am avut astazi o zi plina, am fost in parc,in copou,ne-am intalnit si cu Bianca, am fost la mall si apoi in vizita.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Diana,e tare mandru Robert de covoarele lui.Tare mult ii plac. Acu daca nu-si strange jucariile ii spun ca strang covorul si imediat se executa.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!