* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

noapte buna, Miha!
eu intre timp am mai vazut niste episoade...
imi vad in continuare de aceasta ocupatie...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nu va era dor de mine? Mie de voi da.Multumesc mult pentru urari.
si mai tirziu vine si tortul.Nu e tirziu sa veniti la mine caci am niste musafiri diseara.Ieri numai musafiri nu am putut avea...

Mie mi-e dor de oana si tot asteptam sa apara sa-mi spuna La multi ani!-nu cred ca e de bine caci stiu ca tine la mine si daca era bine sigur intra.Oana sa te faci bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Sa va povestesc putin de la botez.
Vineri vremea a fost asa superba si slujba asa frumoasa iar finutzul cuminteee...nu a plins deloc,a stat treaz cu ochii in ochii mei(nu stiu cit vede el ca are 3 saptamini).Am fost fara cumatra la biserica,ea a asteptat emotionata acasa.(cumatra e o curajoasa care la 39 de ani a facut al doilea copil-asa ca [b]Raluca[b] mai ai timp taca tu simti ca inca nu-i timpul mai asteapta)

Ieri la scaldat a fost un alintat ,se intindea ca un pisic la baie(al meu era gelos si miriia la mama in brate).
Mi-a placut ca am fost intr-un orasel mic(16 mii locuitori) si la petrecere se cunosteau toti , a dansat lumea , a cintat.Se dansa cu strigaturi(ca la noi la Moldova).

Sunt fericita ca am reusit sa o fac si pe asta.ma simt asa bine ca am un sufletel de care o sa am grija.

O sa revin cu poze,caci nu va las pina nu-mi laudati finutzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

nonna multumim de cafea! dar sa nu ne lasi sa asteptam prea mult tortul!!!
bineinteles ca ne-a fost dor de tine! mai ales ca n-ai fost pe-aici sa ne dai de baut!!!
sa va traiasca finutul! ce bine ca ati avut vreme frumoasa si ca te-ai simtit bine la petrecere! asteptam si pozele cu finutul odata cu tortul!!!

miha asa deci vreti sa-mi luati o prastie??? care daca o voi folosi ar fi tot in interesul vostru...stiti voi, trimit pui si altele!!! sau o inghetata???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by aeperju

buna ziua! la noi e vreme naspa din pacate :(

Stai linistita, Ema, si pe la noi e la fel de urat...

Eu cred ca ma duc in patut sa incep sa ma uit la filme. Am 6 episoade din Grey's Anatomy + filmele alea multe despre care v-am mai zis.
Nu mai vreau sa fac nimic prin casa.

Poate reusesc si sa trag un pui de somnic intre timp...

Foto Ralu

ai tot serialul "anatomia lui Grey"?

de unde? de pe net? si eu il tot urmaresc, dar pe tvr1 :)

emma

Mergi la inceput

ce liniste e pe-aici!!!

sarbatoriti de dragobete???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

MAi Diana, chiar au uitat ca e dragobetele azi... Ma uitam azi pe Kanal D si am vazut o multime de inimioare la promo si zic"mama da astia nu or terminat cu valentinul"
Noi am ajuns aseara la Miroslava la party-pe la 8 -am ajuns acasa pe la 9 juma, doar eu cu fii-mea. A adormit pe la 11 nu prea era obosita!
Azi am fost la un bebe mic care abia a fost botezat, tot numai cu fii-mea. nu va spun ce bucurie pe ftaza ei cind l-a vazut pe bebe. l-a luat de mina, l-a mingiat pe cap, i-a scos caciulitza, dupa care....s-o repezit pe el sa il ea in brate-am crezut ca il sufoca, nu mai puteam sa o dau deoparte. Am fost apoi sa il recuperam pe tati de acasa, si am plecat la spital la fire. A fost super OK, nu a plins de loc, a stat f linistita. rana arata f bine si zic eu nu o sa ii ramina semn. In masina super somnoroasa, am crezut ca adorme...da de unde. Abia la 4 a adormit in pat cu mine, dupa ce m-o iubit si m-o strins in brate de numa-nu stiu ce o apucat-o. si nu mai tremina sa imi spuna de "maio, bebe mic, nani..."adik"mario bebe mic facea nani"
Asa as avea chef sa ies la cumparaturi...da nu avem ce face cu Ioana, si cu ea...e crima si pedeapsa.
Miine ii asteptam pe bunici care sunt la chisinau la o nunta si plecam la tzara-eu fug la serviciu, iar Ioana sta cu bunicii.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salut.
Am inviat si eu. Nu am citit nimic din urma. Cred ca am pierdut capitole bine. promit sa recuperez. (cand ma refac total). pe scurt: a fost groaznic!!! O gripa cumplita. pe care cu greu as fi dus-o si daca as fi fost domnisoara la mama acasa, dar asa, cand 2 copii depindeau 100% de mine. Ca sa nu mai zic de casa, masa etc. A fost mama si m-a mai ajutat. Dar tot a fost groaznic. A luat si Stefan, dar el era sub tratament homeopat si a facut o forma usoara, fara temperatura (eu am avut 3 zile 39-40), numai cu tusea asta tampita care ne termina acum pe amandoi.

In fine...

Nonna LA MULTI ANI!!!!. Nu am putut sa intru ieri, dar m-ma gandit intens la tine. Ai simtit nu? Ti-am transmis toate urarile de bine. Si Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine, pe familia ta si pe finutul tau.

Va pup. Nu pot mai mult sa scriu. ca ma dor ochii. ma simt ca dupa un maraton. Sunt fff obosita.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

oana sanatate multa in continuare si sa-ti revii complet cat mai repede! imi pare rau ca a luat si stefan, dar bine macar ca a facut doar o forma usoara! va pe toti 3! sanatate!

any ai vazut ca n-a durut-o! e fetita curajoasa!
cred ca imi dau seama cum trebuie sa fie la cumparaturi cu ioana dupa tine... nici eu nu pot sa merg cu raisa!!! cu denisa n-am probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

oana, sanatate multa!

emma

Mergi la inceput