Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 5
anca.b spune:
fetelor, aveti careva balansoar pentru bebe?
si daca da, va foloseste? in sensul ca ii place lui bebe in el? se calmeaza, doarme? vreau sa merg miine la cumparaturi si sa caut unul, dar prima data voiam sa va cer parerea: merita banutii?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
CristinaGoji spune:
anca.b - depinde de copil. Daca e un copil mai linistit,la caare nu-i trebuie mereu sa fii langa el, sa-l tii in brate, probabil ca e bun. Dar n-o spun din proprie experienta. La Vladut al meu nu i-a placut deloc.
Alex - nu stiu cat pastreaza vitaminele sucul, dar ce stiu eu sigur e ca fructul contine mult mai multe vitamine decat sucul. Este valabil si pentru pireuturile de fructe pentru copii, care au mult mai multe vitamine decat suculetele.
Mami
32+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
Am fost azi in Polus si am vazut-o pe Natalia cu familia! Am recunoscut-o datorita pozelor. Pe micuta nu am vazut-o, ca era la tati in brate, dar Ana e o frumoasa cum nu am vazut!!! M-am indragostit!!!
Mami
32+ cu
Vladic
barza
dpop spune:
alex, din clipa in care e facut isi pierde vitaminele. stiu ca vit c e cea mai "volatila". dar sigur ca nu ramai fara nici o vitamina nici dupa o ora-24 ore. mie nu-mi place cum se schimba si culoarea/gustul, asa ca in max 30 min il beau
mami de irina
ALEX29 spune:
ANAMICA sunteti niste scumpeeeeeeee si niste frumoase
,are mamarutza ta niste ochisori superbiiiii 
pozele cred ca s intr un format prea mare ,eu tare greu le am vazut
CRISTINA ,DIANA mersi mult
sa si piarda vitaminele asa repede ?
si piureul de fructe cum il faceti ?
la blender?
CRISTINUTZA ce zici de NATALIA cum arata ?parca nici nu a nascut ,asa talie subtire are ,bravo ei ...ca io mai am de tras multtt pana o sa dau burticutza jos
CO am sunat o pe Sandra dar n a raspuns ,poate a fost ocupata ,
o voi suna si maine ,vreau so chem la masaj
tu cand te apuci ?![]()
poate mai dam jos din burtica
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA eu am balasoar pt puiutz si sa stii ca mie mi a fost tare util ,as fii putut folosi scoica dar cand era mai micutza Tiadris nu statea asa confortabil in ea ,asa ca am decis sa i cumpar balansoarul (l am luat de la Carrefour-primii pasi -200ron)
asa ca o iau cu mine in bucatarie ,in sufragerie,cand fac dus o duc in baie si uite tot asa :)
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
CristinaGoji spune:
Alexutza - eu stiu ca sucul de fapt nici nu contine atatea vitamine cate se contin in pulpa fructului. Asa am citit eu ca ar contine doar 3-5% din totalul de vitamine continut in fructul in sine. Pireutul la blender i-l faceam la Vladut, numai ca eu am introdus fructele ultimele in schema lui de diversificare. In primul rand pentru ca era alergic la foarte multe fructe, iar in al doilea rand, pentru ca imi era frica sa nu-l deranjeze la burtica, fructele fiind mai acide (cele proaspete),si ,in consecinta, le-am amanat destul de mult. Plus ca dr. de familie mi-a recomandat sa-i dau prima data pireurile de legume, ca sa nu se intample sa nu mai vrea legume cand da de gustul fructelor.
De Natalia ce sa zic - jos palaria de cum arata! Eu nu m-am apropiat de ei, am urmarit de la distanta, ca mi-a fost oarecum sa ma apropii, mai ales ca nu ne cunoastem si nu cred ca m-ar fi recunoscut. As vrea eu sa fiu asa slaba dupa ce nasc, dar n-am nici o sansa, eventual mai tarziu, cand m-or zapaci pruncii astia doi de cap ![]()
Mami
32+ cu
Vladic
barza
mami_alexia spune:
Buna dimineata!Am fost si noi aseara in Polus, dar nu am vazut-o nici pe Natalia, nici pe Cristina..dar la ce agitatie era pe acolo nici nu ma asteptam se recunosc pe cineva.
Fetelor, din cate auzisem eu, vaccinul se poate face intre 20 si 40 de ani.
Da, Soanso, bine ca l-au "sters" pe STERGE.(parerea mea)
Bex, sa ne dai vesti despre examen!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
soanso spune:
neata buna,
noi suntem singurei,Sorana e de aseara la bunici,noi am fost in vizita la niste prieteni ,am papat pitzza si alte bunatati ne-am sintit f bine.
azi avem raid de shooping prin magazine iar dupamasa ne "recuperam' minunea mica.nu va zic ce dor mi-e de ia si evident e casa goala fara ia,parca nu am dormit asa bine daca nu am avut-o langa mine.
am convenit aseara cu socrela sa o inscriem din toamna la o gradi de 4 ore (cu conditia sa faca singurica kk si pisu) lucruri care la noi au o evolutie mai ceva ca melcu -codobelcu.
mami-alexia,nu mai discut despre individ!imi place insa ce iai scris -nota 10 pt fraza respectiva(exact asa gandesc si eu)
Bex,parca ai avut examen ...cum a fost???
Alex,eu iam dat Soranei sucuri doar proaspete,daca sunt tinute chiar si cateva ore se oxideaza(capata o culoare de nu-ti vine sa-l mai bei),eu faceam citricele cu un storcator iar celelalte cu altul,mie personal nu-mi place sa amestec multe fructe odata pt ca ma deranjaza la burtica ,de aceea nu i-am amestecat nici Soranei mai mult de doua.
balansoar,scaun de papa si alte minuni nu am avut din lipsa de spatiu!S a servit masa in scaunul de masina pt ca era trecuta de 6 luni cand am inceput cu papa asa ca deja statea confortabil in scaun.
Anamica,e adorabila papusica ta,se incarca greu pozele da nu-i bai avem rabdare ,seamana foarte bine cu tine.
balaceanu_i , zici ca ti-a placut poezia...
va pupicesc ,sa aveti o Duminica superba !!!!!!!!!
SOSO (20 dec 2005)
dariandra spune:
Buna dimineata, fetelor!Sa aveti o zi super cu familia voastra!
ALEX - Asa am citit si eu, ca sucurile de fructe in contact cu aerul se oxideaza si isi pierd din calitati (vitamine).In maxim 15' trebuie consumate.
MAMI ALEXIA - Si noi am iesit ieri afara si ne-a prins un vant naprasnic, abia dovedeam sa imping caruciorul
;important este ca am luat aer.