Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 4
soanso spune:
mami alexia,reladi,nrlacum am observat ca iau inchis moderatorii toate subiectele acestui individ "serge",felicitari moderatorilor pt initiativa ,nu merita nimeni care e dispus la a isca discutii si polemici sa fie membru acestui forum dedicat in primul rand copiilor !!!!!!!!cu asta inchei orice discutie pe aceasta tema -jur- da prea m-am enervat si eu citind !
"sterge, felicitari! Esti pus sub moderare! Asta inseamna ca nu-ti vor mai aparea mesaje asemenatoare ultimelor pe care le-ai postat aici".(mesaj de la moderatori pt individ 22.02)
SOSO (20 dec 2005)
anca.b spune:
Salut! Salut! si de la noi
ce te invidiez, Adriana, ca ai putut iesi cu pitica afara, chiar daca a fost numai pt plata facturilor.
al meu strumf e prea micut pt ce vint bate...mi-e o ciuda de mor ca pierdem soarele asta frumos pt ca bate vintul tare de tot
uffff!!!! sper sa se linisteasca mai tirziu, pina atunci l-am pus in geam, sa stea la aer.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
carrie spune:
multumesc fetelor de re-primire![]()
recunosc ca nu-mi e usor cu job+doi copii, dar asta e suntem f fericiti cu ele.
am avut o iarna destul de grea, mi-au fost f mult racite una de la alta dar sper intr-o privara linistita si frumoasa.
ma bucur ca sunteti bine si bebeii au crescut si sunt tot mai frumosi.
legat de vaccin si eu l-as face dar cred ca sunt cam "batrana" pentru el.nu exista limita de varsta ca eu asa stiam?dar azi mergem la fam Muresan si intreb![]()
si eu am o cauterizare pe col facuta intr-un moment cand mi-a iesit Papanicolau 3 adica iminenta de cancer.asta a fost inaite sa am fetele de atunci imi fac regulat sa tin situatia sub observatie.
ma duc sa culc mamarutele si revin
Gabriela77 spune:
Eu sunt nervoasa, am scris 2 mesaje de dimineata si amandoua le-am pierdut. Asa ca acum fac un scurt rezumat.
In primul rand, eu propun sa nu mai dezbatem problema individului X si a certurilor virtuale...cred eu ca nu-si are nici locul, nici rostul. dar cum doriti, desigur!
Iko, eu vaccinul nu-l fac deocamdata, am vazut la tv ca l-au si retras temporar, s-au depistat ceva probleme.
Cristiana,bine ai revenit, sa stii ca ai fost asteptata. ma gandeam eu ca esti superprinsa cu jobul si fetele. Si, cu atat mai mult cu cat a fost inaugurata si fabrica.Te pup!
Co, pot sa-mi desfac pumnii? Ca ma cam dor....
Alex, eu am schimbat pt Sara 2 vanite, urmatoarea escala va fi cada mare. Si eu propun un suport pt Tiadris si cada mare.
Geany, ai trecut prin multe si tu, bine ca a trecut si ti-a daruit Dumnezeu un suflet frumos!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
balaceanu_l spune:
Buna fetelor ce mai ziceti ce mai faceti?Noi bine akasika,Aly doarme.
Diana (dpop) nu stiam ca trebuie sa iti spun te rog sa nu te superi pe mine,ma gandeam ca ma pui automat cum devin membru al acestui subiect(forum),imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva,![]()
Geany sa sti ca si fica mea are piele uscata si folosesc o crema emolienta(ca si untura la forma)banuiesc ca se gaseste in farmacie peste tot in europa(este si acasa asa ca cred ca gasesti in spania)dar cineva care a mai avut astfel de probleme,sa stea la soare e cel mai bine pt ca e lipsa de melanin(un pigment in piele). Bafta si sa va faceti bine.
Va pupam pe mai tarziu
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
soanso spune:
ai mei dorm...
am deschis un subiect cu titlul "nu exista dragoste ca cea a mamei..."-la discutii generale!am gasit aici pe forum o poezie superba care mi-a facut ziua de azi fericita in ciuda vemii de afara.daca vreti sa cititi si sa raspundeti.
SOSO (20 dec 2005)
ALEX29 spune:
OF tu fetelor ,ne a prins un vant si o ploaie brrrrrrrr ,dar suntem acasa si e asa de bineeeeeee
tu dragele mele eu tare as vrea sa mi fac vaccinul impotriva cancerului de col uterin dar se pare ca sunt si pareri contra ...asa ca mai studiem un picutz sa vedem care i treaba cu el ,sa nu ajungem sa l facem numai asa sa fie facut
ANCA draga de tine ,sa nu ti mai fie frica la stoma
oare de ce la unele persoane anestezia nu si face efectul ?
MELI 
o voi intreba pe dr sapt viitoare
GABI draga pai asa o sa fac o sa i cumpar scaunel pt baitza iar la 6 luni il voi folosi
oricum mie mai mult imi place ideea de ai face dusuletz decat baitza
o so rasfatz o data pe sapt si cu o baitza 
FETELOR cat timp credeti ca poate sta sucul fara sa si piarda vitaminele -ma refer la cel fresh ,facut acasa
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
iko spune:
in legatura cu vaccinu nu cred ca exista limita de virsta si Geany la prietenamea iau recomandat medici desi avea deja virusu in organizm

Ana(13.09.2007)