Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 6
ALEX29 spune:
multzumesc tare mult fetelor pt info
CRISTINA sa stii ca si eu cred ca voi incepe diversificarea cu legumele si pe urma trec la fructe
CO gata cu examenele ?
HAIDETI in parcul mare
o duminica superba la toate
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
neata, la amiaza!! dar inca cu 
Fetelor, merci
a fost super ok, am scapat! asta a fost ultimul!!!
gabitza, scumpa, au functionat pumnisorii:) chir daca nu era cazul sa ii tii pana al 2 pm;)) dar vezi la ora aia am avut spor si succes la shopping asa ca ...
noi ne pregatim de ieist la plimbarica
va
o duminca frumusica
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
geanina-nica spune:
bex,vin si eu cu tine la cafea
-super acum ai scapat,de stres.
Spor la blimbarica,aici a inceput sa ploae un pic.
IKO-am sa intreb cand ma duc la control.Sa vad ce zic si doctorii,eu am luat informatia dintr-o revista.
Anamica-mutumesc dar din fericire,noi am scapat,de dermatita.
SOANSO- noi cu kakitza suntem la fel, si mi-a zis pedriatul sa nici nu-l fortzez pana la vara.,cand o sa fie mai caldut.
ALEX-profita din plin de plimbarica,aici a inceput sa ploaie,si no sa iesim acum,mai tarziu cu masina.
geanina-nica spune:
ANCA.Bsi eu am balansoar,l-am folosit mult timp si acum cateodata se mai pune in el si adoarme uitandu-se la desene.
carri-te-au cauterizat cu laser?
geanina-nica spune:
anamica -scuze
dar acum mi-am dat seama ca ti-am scis tzie mesajul care era pentru balaceanu-l
ALEX29 spune:
Frumoasa zi tu fetelor
in sfarsit mi am luat tigaie cu grill si sunt tare multumita cum iasa fripturica
am cumparat o de la Metro cu doar 35 lei
se anuntza o saptam calda asa ca o sa iesim mai mult prin parculetze
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
nrl spune:
Salutare 
Ne-am intors si noi de la Oradea, Andrei a fost tare fericit de toata atentia acordata, eu am cam suferit...de foame, ca mama avea ochi doar pt nepotel
, noroc cu clatitele ![]()
Alex, si mama avea tigaie din aia de la Metro mi s-a parut tare misto. Apropo, ai fost cu Tiadris in Metro? Ca parca nu e voie cu copii.
Stie cineva ce restaurant e la Metro in loc la Pizza Hut?
Sper sa fie vreme frumoasa saptamana viitoare pentru plimbari, in Oradea am stat afara in tricou, erau 15 grade...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
balaceanu_l spune:
Salutare fetelor,
N-am putut intra aseara pe net,nu m-am simtit prea "in forma",am probleme cu operatia(cezariana) am o infectie,cu toate ca iau pastile tot nu ma lasa durerile,dar aseara mai rau ca niciodata.Nu ma duc la spital pt ca ies afara si mai bolnava.Astept sa vin in tara sa imi fac toate analizele,aici sunt doctori si tranta,pana ce nu te vad ca mori nu-ti fac nimica,pastilele ce m-i le dat sunt paracetamol si amoxaciclina,total necorespunzatoare diagnosticului meu.
Va 
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
anamica spune:
Buna seara si la noi,
Am fost la plimbare in Babes, foarte frumos a fost! Daca va intereseaza se poate face abonament, e 25 ron pe luna, angajatii/studentii UBB primesc reducere 50%!
Nico, noi am fost cu Ana la Metro insa ne-a pus sa semnam o hartie! sincer nu i-am vazut rostul dar...
Geani nici o problema! Bina ca ati scapat de dermatita!!![]()
Loredana imi pare rau ca ai astfel de probleme, grija mare mamico!
O seara frumoasa!
Diana si
Ana (13.09.2007)
nrl spune:
Ana, se plateste sa intri in parcul Babes???
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl