Gravidute si mamici de CLUJ - 58

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Victo, cite kg are bebele tau? ca al meu are acum 5200 gr si maninca tot asta, 100 ml la o masa. doar dimineata suge mai mult. bine, al meu e mai micutz ca virsta, insa cred ca si dimensiunile copilasului conteaza. poate nu are nevoie de mai mult.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca b, stefan al meu are 6,240 kg. dar el manca pana acum san plus biberon..ff rar facea figuri sa nu+l ia la o masa, dar nu 2 zile la rand.
si nu, nu are cum sa+i fie suficient atat...ma rog..poate o fi vreun mic inconvenient pe undeva..cum e si cu nasucul asta..se putea si mai rau..sa nu manance deloc, nu?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

se putea si mai rau, Victo! putea sa refuze sinul. bine ca nu s-a intimplat, ca iti scadea si laptele.
Las' ca trece si ii vine lui cheful de .

.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Anca eu stau in spate la piata Marasti dar ma plimb peste tot, stau cam 2 ore afara asa ca am vreme sa viu si pina in groapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

VICTO - Si eu ii dau Dariei completare dar de 2 luni procedez asa, in speranta de a avea mai mult lapte: dimineata pe la 6:30-7 san, pe la 8:30-9 san, pe la 11 san si pe la ora 13 ii dau un biberon (180-210 ml), la 17-17:30 san, 19 san, 21:30 biberon, 23 san.Este mai obositor dar nu stiu, asa m-am gandit sa fac sa se mai stimuleze lactatia.Daca vrei poti sa incerci si eu inainte ii dadeam completare la fiecare masa si aveam impresia ca mancam toata ziua.

Mergi la inceput

andreea, eu stiu ca tre sa lasi cam 3 ore intre mese. tu ii dai destul de des sa manance din cate vad eu. mie una mi s+ar parea f obositor asa.

Mergi la inceput

Nu stiu la tine cum mananca Stefanut, dar Daria mananca odata numai de la un san...cateodata de la ambii.Cand ii dadeam completare la fiecare masa, nu mai stiam;odata manca mai mult, uneori mai putin - mi se parea mai aiurea, asa vreau sa-ti spun ca de 2 nopti se culca la 22:30 si se trezeste la 7:30.

Mergi la inceput

VICTO - Si eu am intrebat medicul referitor la intervalul de 3 ore si mi-a spus ca nu-i nici o problema si ca intr-adevar este mai obositor dar si cu lapte praf la fiecare masa mi se pare obositor, derutant mai bine zis.

Mergi la inceput

pai el in ultima vreme manca frumos, ambii sani, biberonul..la un interval de 4 ore..chiar 5 dc dormea.

am avut si eu vreo 2 nopti numa cd a dormit de pe la 23 pana la 6 sau 7.acum insa a trebuit sa dormim cu el in aceasi camera, ca a venit sora sotului in vizita pt cateva zile si vad ca iar se trezeste noaptea..bine..cum nu mananca biberon mi se pare si normal sa nu+i tina de foame sanul de la 9 pana dimineata.

eu acum seara ii dau sa manance inainte de baie, pt ca dupa baie e f obosit si nu prea mananca.
mai face careva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mersi Gabriela de incurajari privind cumintenia lui bebe Daria , sper si eu sa fie asa, iar daca nu...asta e, ca deja sunt imuna la multe lucruri legate de perioada de bebelusenie. A avut grija Vladut sa nu mi se mai pare nimic greu pe lumea asta Plus ca inca nu am reusit sa-mi ies din mana, ceea ce iarasi e un avantaj

Cu mancarica lui Vladic, eu ii puneam supica la fiert dimineata devreme, si faceam pentru doua zile. Asa ca ii dadeam dimineata cerealele, intre timp era gata si ciorbica (legumele nu le fierbeam mai mult de 30 minute, iar carnita - nu mai stiu cat, cred ca vreo ora maxim),dupa aia la plimbarica, dupa aia, cand veneam acasa incalzeam la abur pireutul de legume si uite asa rezolvam treaba cu plimbarile si papica.

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput