Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 18
mami_alexia spune:
Anca, nu am iesit inca astazi,deci nu eram prin parcare pe la Expo.Stiu ca e plin de bebelusi pe aici! Noi acum iesim, mergem prin centru, il luam pe tati de le servici si mergem la cumparaturi.![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
mami_alexia spune:
Aaaa, si inca ceva..Parca Cristina spunea ca Vladut nu mai e la varsta in care sa stea in carucior sa se plimbe...Pai si Alexia face la fel...s-a invatat in marsupiu(port-bebe) si acum nu adorame in carucior nici cum.Si daca totusi ii este somn, plange cu niste lacrimi de crocodil!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
iko spune:
elenuta bine ai venit
fetelor din marasti (groapa) la ce ora iesiti la plimbare ? poate vin si eu pina acolo sau poate ne vedem la un papanas ?
anca.b spune:
Iko, eu ies de obicei pe la 12.00, ca astept sa se incalzeasca bine de tot afara si sa pape bebe.
tu unde stai?
ps: poze am la semnatura. sint pe acolo si foto cu mine, arat tot cam asa, ca atunci cind le-am facut erau gravida in 5 luni si acum am aceleasi kg
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
elena, bine ai venit!
mai, si tu esti din manastur? da' niste fete de prin marasti oare cind mai apar, ca sintem putine tare!!!![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
OanaAlina spune:
Noi am fost astazi la eco de sold si este super ok ! sunt asa de fericita! Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat un copil sanatos ! asta este cel mai important !
ufff ! cred ca are o afta mica pe varful limbii… din cauza ca isi tot baga degetutele in gurita si toata lumea cand vine la ea o ia de manute…. Ce sa fac ???
Alex – si eu tot un mix grill as vrea ! multumesc !
Loredana – ma bucur ca esti printre noi !
Velenamaria – ne rugam pentru edi sa fie totul bine!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
anca.b - pai tu te plangi? hihihi! ca din gruia chiar numai eu sunt!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
Victo spune:
pai ar fi bine mai gabi...da uite ca la a 3a masa deja numa 100 ml a supt, insa era tare obosit si l+am fentat, cum a zis geany, nu l+am ridicat d ela san si i+am bagat biberonul..dar acum nu a mai mers..
, da macar au trecut 4 ore si a mancat 150 ml.
cum insa mananca asa putintel, si plange (a se citi urla)repede de foame, si la mine laptele nu se formeaza asa repede..si tot asa..
poate mai am vreo sansa dc il pun mai des la san sa se inmulteasca laptele meu, mai stii?
mai, numa io sunt asa sictirita?..cum eram eu si nervoasa..am mers in parculet, mi+am luat o cartulie, sa citesc ceva..si vine o mamica..si inecepe..cat are..ce mananca, cat, la cat timp,da de ce ii dau lapte praf, da d e care..da d e unde..cat costa cat doarme..unde lucrez.etc etc etc..brrrrrr...deja ma dispera, nu mai puteam..parca eram la interogatoriu. nu o stiam pe tipa absolut deloc, nici macar din vedere.
ce+i de facut in sit. din astea?
si in plus..am intrat cu copilul in casa si am uitat caruciroul afara..noroc ca nu mi l+a furat nimeni, ca abia dupa vreo ora l+a descoperit soacra+mea..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
Oana Alina, unde ai facut eco la sold? si cine ti-a recomandat ? ai fost la ortoped inainte?
Anca si
Stefan (13.01.2008)