Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 20
Gabriela77 spune:
Cristina, multumesc, asa ma gandeam si eu sa procedez.
Multumesc Anca, Adriana, Ioana!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
redai spune:
Victo la faza aia eu ma scuzam si plecam.
Oana de mine ai zis?
Si eu sunt intr-o stare avansata de strez,nervi,agitatie.
In seara asta a intrat sotul in casa si a zis ca miroase a mancare si ca trebuie sa aerisim.Eu am sarit ca un uliu pe el.Ce?!!!?"!?!?1?si mancare si aerisit?
Acum a luat copilul si mers in vecini sa ma pot relaxa un pic.Cred ca trebuie sa imi vina "ceva".
Tu fetelor mai am inca o chestie

.Tot timpul am impresia ca sunt insarcinata si ca simt miscarile , slabe, ale bebeului.Deja ma agita starea asta.
Gabi, referitor la mancare:eu fac papica pe 2 zile. Si o fa seara de obicei.David nu mananca supica deloc.Nu o accepta.Uneori ii fac piureul mai moale si il dau cu sticla, cu tetina variabila de la avent.
Gabriela77 spune:
avem si noi poze noi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anamica spune:
Alex, Lore, daca e ok, o sa venim si noi de 8 Martie in formatie completa respectiv eu, Ana si sotul. (un mixxed Grill, o salata chicken lemon, o placinta cu mere si una cu cirese).
Anca.b noi am facut eco la sold la recomandarea ortopedului, la clinica de radiologie si a fost ok.
Cristina in ce ii incalzeai papica la aburi? Eu mi-as lua un aparat special de gatit la aburi, oare e folositor? am vazut la tefal ceva..
Pupici si o seara cat mai frumoasa,
Diana si
Ana (13.09.2007)
anca.b spune:
Victo, si la mine se intimpla sa-i dau sa manince inainte de baita. mai ales cum am patit azi...bebe doarme de la 5.30...inca nu s-a trezit. e clar ca n-o sa stea sa-i fac baie cind el e nemincat de 3-4 ore. asa ca-l hranesc, astept o jumate de ora si apoi ii fac si baitza
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
CristinaGoji spune:
Gabriela - ti-am vazut scumpetea. Ce bine ca-i place sa manance!
Si se vede pe fatzuca ei ca e o cumintica de numa! Mi-a placut tare mult cum ii vine caciulita aia alba, tricotata.
Anamica - aparat din ala de gatit la abur de la la Tefal am eu. Ce sa zic, e folositor daca bebe mananca mancarea gatita la abur, ca-i poti face legumele acolo, si se pastreaza mult mai bine vitaminele si alte elemente nutritive. Vladic al meu nu mananca insa legumele gatite la abur, el le mananca doar in ciorba. Dar ii fac snitele si chiftele la abur, care ies foarte delicioase si sunt dietetice.
Editez: da, mancarica i-o incalzeam la abur in steamer-ul de la Tefal, era tare fain ca se incalzea repede.
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bex spune:
Buna seara:)
Gabi, pup bblusul perfect al lui mami:) e o superbbbissssima Sara, vezi ca ti-a comentat un italian o pozica;))
Diana, ce ai facut azi scumpo? Nu ai zis nimic:( Totul ok?
Azi am fost la polimbare, ne-am intalnit cu 2 fete cucuiete:) Tiadris si Dariutza:) Foarte scumpe si cumintele:) si mamicile la fel;)
Cristinutzo, zic si io ca bb Daria o sa fie f scumpa, f frumusica si f cuminte, asa ca mami;)
noapte buna, fetelor:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
ALEX29 spune:
GABI
o fac cu mare placere
hai si tu cu puiutzu in parculetz ,azi am fost mai multe mamici si tare frumos a fost
BIANCA eu am pomenit de augmentin ,dar sub nici o forma sa nu iei daca nu ti a recomandat medicul ,multa sanatate
VICO eu zic sa mai insisti cu lapticul de la san si sigur daca puiutzu trage stimuleaza lactatzia si cred ca o sa ai mai mult laptic
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
8MARTIE -ORA 15 -RESTAURANTUL CHICAGO
GABI,SOTZ,BEBE
ALEX,S,B -1MIXED GRILL,1 FILE DE PASTRAV LA GRATAR ,CARTOFI P.,MUJDEI
1 APPLE PIE,1 TIRAMISU
ANDREEA,S,B-1MG,1SALATA CRUNCH
ADRIANA,B
CO,B
ALINA
MELI
LORE,S,B-COTLET DE PORC CU CIUPERCI ,CART.PRAJ, -1FILE DE PASTRAV
LA GR ,CART PRAJ,MUJDEI, 2PLACINTE CU CIRESE
IOANA13,B-1MG
IKO,S,B
ANCA,S
RAMONA,B-1MG
MONICA,S,B-2MG ,2 TIRAMISU
IOANA,B-1MG,TIRAMISU
DIANA,B
VICTO
DANA,S 2TERIYAKI CHICKEN PLATTER ,2 PLACINTE CU CIRESE
NATALIA
DELIA
MARIANA,B
OANA-1MG
CRISTINA,B-1MG,APPLE PIE
ARGHIRMONICA-1MG
ANAMICA,S,B-1MG,O SALATA CHICKEN LEMON ,PLACINTA CU MERE ,PLACINTA CU
CIRESE
ALEX29 spune:
LORE vreau sa stiu si eu de ce te tot stresezi ?
ai un copil minunat ,un super sotz ,ai luat examenele
pai tu mamico ce mai vrei ?
O placintutza cu mere ?asta cred ca ti ar prinde bine
GABI draga tare bine mai seamana printzesuca cu tati ,tot mai frumoasa pe zi ce trece 
CO am uitat ce salata ai zic ca vrei sa papi ?
a venit azi Sandra la masaj ,vai ca nu mi mai simnt picioarele,mi a facut niste impachetari pt arderea grasimilor ,am crezut ca iau foc ,sper ca am slabit cateva sute de grame![]()
FETELOR am o prietena ce m a rugat sa va intreb daca va intereseaza de asigurari pt bebe
eu o sa i fac pt ca la majoratul ei vreau sa beneficieze de o suma frumusica de banii si daca Doamne fereste se intampla ceva cu noi vreau sa fie asigurata mamarutza
pupici ,noapte buna