Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 17
soanso spune:
quote:
Originally posted by balaceanu_l
Soso am sa imi iau augmentin ai spus,mersi mult.
Loredana-Bianca mama de Alexandra(16.10.2007)
Lore,eu nu ti-am scris despre augumentin!!!!stiu doar ca e antibiotic destul de puternic si tb respectate dozele.
azi e foarte placut afara....e vreme super pt plimbarica!
Alex ,azi iti comunic si eu meniul!!!pana una alta salivez la fiecare postare de-a voastra!
Victo,iti dau un sfat, dar sa nu dai cu rosii dupa mine! incearca sa-i dai cu lingurita!
SOSO (20 dec 2005)
CristinaGoji spune:
Geany - el se trezeste si noaptea dupa un bibe cu lapte, intre 2-3 noaptea si dimineata nu mai vrea sa mance lapte decat pe la 8. Degeaba-i dau eu lapticul cand se trezeste in speranta sa-mi adoarma, bea vreo 60 ml si gata, are chef de joaca.
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Gabriela77 spune:
Alex, scuze, dar mi-a scapat mie, unde gasesc meniul? O sa aducem muzica! Te pup si multumim ca te ocupi tu de asta!
Elena, Doamne ajuta sa fie totul bine cu Edi!
Victo, eu as zice ca e de bine, stie copilul ce stie, tot laptele de mama e mai bun, de ce nu te bucura?Hai mai, ca mananca sufficient, Sara si acum la 6 luni papa cam atat,ea oscileaza 120, 150, 180, dupa cum are chef. Nu ma stresez deloc, e drept ca ia bine in greutate si e supersanatoasa!Aaa, ar mai putea fi ceva, exact cum descrii tu facea Sara intr-o scurta perioada cand a avut colici, vreo 2 zile, atunci nu a mai mancat decat san. Nu-l forta, lasa-l cum vrea el. Ai nostri, tare seamana la papa.
Cristina, ce smecher e nazdravanul tau! Eu tot zic ca o sa-ti scoti parleala cu Daria, sa vezi tu ce cumintenie va fi.
Noi am fost afara, taaaaaare frumos! Stati ca tot voiam sa va intreb ceva, mamele care au inceput diversificarea, cum faceti cand iesiti la plimbarica? Cum ii fac zilnic supica, imi cam incurca programul de iesit afara. UIte si de-aia vreau la casa, ca sta copilul in curte toata ziua si eu pot lasa si mancarea pe aragaz.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Gabi, de ce nu faci supa sa iti ajunga pentru 2-3 zile?Sa nu "dai cu rosii", stiu ca vei spune ca vrei sa fie proaspata dar nu e deloc nesanatos sa stea 3 zile in frigider.Si ar fi si mai simplu pentru tine.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
mami_alexia spune:
http://www.restaurant-chicagos.ro/meniu.html- meniul de la restaurant
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
anca.b spune:
salut si de la noi!
acum ne-am intors de afara...am stat doua ore. inca nu s-a trezit piticul, desi e flamind, ca il vad cum suge in somn.
Noi raportam prima noapte dormita numai in patutz, fara landou...a dormit Stefan de la 11 seara pina la 4.30, cind a scincit un pic de foame..dupa cinci minute de stat la tzitzi, a adormit si s-a mai trezit la 7.30.
Anamica, inca nu am fixat data botezului. am vrea undeva pe la sfrisitul lui martie, dar inca nu stiu nimic sigur...tati se ocupa
de problema.
Mami_alexia, ai fost azi la plimbarica? m-am uitat dupa tine prin parcul de expo Transilvania si prin parcare, dar nu te-am vazut. E drept ca a fost plin-plin de piticutzi.
Redai, poate venim si noi de 8 martie. il intreb azi pe sotzul si va anunt
la toata lumea
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Gabriela77 spune:
Nu dau cu rosii, mai Adriana, ca doar de-aia va intreb. Ma gandeam si eu ca as putea de-acum sa-i dau supica si a doua zi. Suntem inca la faza ca fierbem carnita separat, cred ca vom trece la etapa urmatoare. Sunt destul de maniaca in ce priveste mancarica fetei, dar nu vreau sa exagerez si in plus, vreau sa profitam de vremea asta buna.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
soanso spune:
Gabi,eu iti scriu cum ii faceam Soranei ...supica pe doua zile ,o puneam la fiert dinineata la 9 si o fierbeam 1-2 ore,dupa racire o bagam la frigider iar a doua zi ii mai dadeam un clocot.carnita pt o portie eu stiu ca tb 30 grame(deci puneam dublu),morcov,telina,gulie,patrunjel,ceapa(putina pe care nu o mixam),ardei galben ,conopida .telina nu-i placea Soranei deci nu o mixam ,dar puneam pt gust.
SOSO (20 dec 2005)
Ioana13 spune:
Salut
Cred ca din cauza de primavara vor fi mai rare meajele... iar cind ploua vor curge... E asa de frumos afara... parca e mai!
Alex, deci eu mixx grill, unu. Atit, desert nu, deocamdata. 

Gabi eu reusesc sa fac in timpul primului somn(pe la 11-12), apoi maninca, apoi afara. Daca plecam de dimineata de acasa ii dau ori ce am facut cu o zi inainte, daca am, ori un iaurt, dar voi probabil nu ati ajuns acolo. Cind ii dadeam numai fierturi, daca nu reuseam sa fac - ii dadeam lapte. E bine, dupa mine, sa mai faca o pauza de papica.
Geany, da a fost ff frumos, am prins o vreme superba, dar vint. Am facut de toate: plimbat(vreo 30 km), vazut castele, shoping, mincaaaaat, baut vin...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)