Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 16
ALEX29 spune:
NEATZA
CO scumpo
,cred ca nu mai ai rabdare pana vine Alina :)
GABI draga pana joi seara mai avem timp ,sper ca sotzioru tau sa si aleaga ceva bun ,sa nu uitzi de cd uri ,o sa aduc si eu un mp3
ELENUTZA23 bine ai venit
iar voi fetelor care sunteti mai noi va asteptam cu tot dragu sa venitzi la restaurant in 8 martie 
CARRIE super daca ai putea trece
ELENA draga ce bine ca papa puiutzu ,lasa ca ajuta Dumnezeu sa fie bine
fetelor am vaz comenzile voastre 
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Victo spune:
oooooooooff..mai fetelor..ma dispera copilu asta...nu mai vrea sa manance decat san..cd ii dau bib urla de numa...
problema e ca eu nu am lapte cat ii trebuie lui..asa ca urla si de foame..ufffffff...azi a mancat la 7 jumate 140 ml si la 10 jumate 120 ml...tampesc, nu alta

andree, da prin zorilor nu m+ai vazut??? hihihi
cristina, da eu ce sa mai zic ca am ajuns la program de nn..mancat la 3 ore..trezit noaptea de 2 ori???
co, ce contine salata cesar?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
geanina-nica spune:
buna
Noi suntem bine.Aici se pare ca vine primavara,azi o sa fie 20 grade.asa ca o sa stam toata ziua pe afara.Tot i-mi caut casa da nu gasesc,ca aici unde stam s-a scumpit chiria,si cu banii astea vreau sa-mi gasesc o casa in jurul orasului.cu curte mai ales acum ca vine vara.
Elenuta-bine ai venit,
IOANA 13-sa deduc ca te-ai simtit fain in VIENA.Ai facut poze?
ELENA-lasa ca o sa vezi ca totul o sa fie bine,si nici ni te potzi gandi ce putere au bebelusi si cum isi revin de repede ai sa vezi
anamica spune:
Buna fetelor,
Noi am avut o noapte zbuciumata, Ana s-a tot trezit, cred ca o supara dintisorii.
Alex daca se poate, am fi si noi interesati sa venim la chicago sa va cunoastem, ne-ar face mare placere.
Elenuta23 bine ai veni, sa-ti creasca mare puiutul!
Anca.b pe cand ati programat botezul?
Andre ma bucur ca ne-am intalnit, Ruxi e o frumoasa si o delicata! Poate ne mai intalnim la cate o plimbarica!
Plimbarici frumoasa si mult soare!
Diana si
Ana (13.09.2007)
geanina-nica spune:
CRISTINA-dar dupa ce ii dai sa pape nu se culca la loc,ca al meu asa face se trezeste,la 5.30 papa si se culca la loc si doarme pana la 10-11 acum doarme.
VICTO-ai icercat sa-i schimbi tetina de la biberon?
RAMONELA-SUPER CUM RADE 
Victo spune:
geany..cd il pun in pozitia pt bib si i+l dau..incepe sa+si dea capu pe spate si urla de numa..nici nu apuca sa traga vreun pic
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
balaceanu_l spune:
Buna fetelor,noi tot asa rau ne-am simtit dar sper sa treaca cumva,
Soso am sa imi iau augmentin ai spus,mersi mult.
Va doresc distractie placuta de 8 martie.
Noi am mancat ieri pt prima data
Va pupam
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
dariandra spune:
VICTO - Noi am fost pe strada Pasteur, unde este agentia Ardaf, parca nr. 75, langa un parculet mai mic.Stai linistita, daca te vedeam de data asta aveam curaj sa te opresc.
redai spune:
anamica oricine e binevenit.Daca vrei cu sotul,cu copilul sau singura.
Numai sa va hotarati repede,ai vazut ca poana vineri trebuie sa dam meniul.Esti binevenita.Doar suntem
geanina-nica spune:
VICTO-incearca cand esti cu tzitzi in gurita lui i-o scoti repede si bagi biberonul da sa fie cu lapte pe tetina scurgei cateva picaturi de lapte pe buze