Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51
Raspunsuri - Pagina 14
magdita spune:
Lalitica, super valori la spermograma. Bravo !
Tu te-ai programat la laparo? Bafta multa, poate ramai cat mai curand si scapi de operatie.
Mmc_nd, ce vesti mai ai? Ca nu ne-ai mai povestit nimic. Cred ca ai repetat IA . Cati foliculi s-au spart pana la urma? Doamne ajuta sa ne anunti II cat mai curand.Iti tin pumnii !
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
rocsy2007 spune:
salutare feteleor! uratii la mine inca nu au venit dar nu vreau sa imi fac sperante. m-a durut de vineri burta, vineri fiind ziua cand trebuiau sa vina. nu vreau sa fac test. daca imi intarzie 10 zile atunci voi face. astept uratii ca apoi sa trec la al doilea atac. inseminare
hera25 ma bucur nespus pentru tine. 1 martie ti-a adus cel mai frumos martisor.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
georgia_c spune:
rocsy2007, hai fa un test ... hai ca io am mana buna , cand pun pe cineva sa faca test ... asculta aici la mine ... fa azi maine un test ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
silvy24 spune:
Salutare fetelor,
Am si eu o intrebare. Am facut MO 2 luni la Tutu si acu vreau sa fac laparo. Cum procedez ca sa ma programez ca nu mi-a spus? As vrea sa fac imediat dupa CM. Trebuie sa ma duc sa ma programez la cabinet sau se poate si telefonic? Trebuie sa-mi fac programarea acum (eu vreau laparo pe 16-17 adica intr-o samb sau dum)? Pot sa ma programez si cu 5 zile inainte? Adica sa astept sa-mi vina CM si sa ma programez atunci? Mie imi vine neregulat asa ca e f greu sa ma programez de pe acum pt ca risc ca in ziua laparo sa fiu inca in timpul menstruatiei.
Voi cum ati facut?
Merci mult,
Silvy.
silvy24 spune:
Si mai am o intrebare. Tot acum in martie as vrea sa imi fac si testele hormonale. Care este doctorul recomandat de Tutu si cum pot sa ma programez? De asemenea, cat costa aceste teste?
felix76 spune:
Silvy24, eu am facut laparo in urma programarii prin SMS. Adica i-am trimis lui Tutu prin SMS numele meu si diagnosticul (eu am scris steriitate). Dupa 2 saptamani de la trimiterea SMS-ului, m-a sunat Tutu si mi-a zis cand sa ma duc la spital pt analize si pt laparo. Si inca ceva, Tutu te programeaza cand are sala de operatii libera deci data cand doresti tu sa fii operata nu prea are importanta pt el. Ma rog, poti negocia putin (daca esti din provincie si nu poti face hartiile necesare asa repede). Si nu-i nici o problema daca esti la menstruatie in timpul laparo, oricum dupa interventie o sa ai ceva scurgeri.
De hormonale nu stiu ce sa iti spun ca eu nu am facut deocamadata pt ca la monitorizari a constata Tutu ca ovulez natural.
Succes!
Felix
lalitica2000 spune:
geaorgia, sincera sa fiu nici eu nu mai inteleg mare lucru, dar promit ca la urmatoarea vizita la Dr.Matei, atunci cand va face sotul meu iar spermograma, am sa o intreb de ce pe a doua spermograma nu a mai adaugat zoo.
magdita, eu inca nu m-am programat la laparo ca de abia diseara am prima monitorizare, ca luna trecuta am pierdut monitorizarea ca era plecat Tutu din tara, precum va fi si acum de pe 5 pana pe 10.
noi de abia am inceput investigatiile.
in caz ca ultima spermograma este cea corecta, atunci inseamnca ca problema e la mine, dar cu siguranta va trebui sa fac vreo 2-3 luni de monitorizari pe urma o sa fac laparoscopie, nu?
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by georgia_c
rocsy2007, hai fa un test ... hai ca io am mana buna , cand pun pe cineva sa faca test ... asculta aici la mine ... fa azi maine un test ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
nu fac. am promis ca nu voi mai face teste decat daca imi intarzie 10 zile. nu vreau sa imi fac sperante. va tin la curent. macar sa fie bebe. pe mine ma doare de 3 zile burta ca si cum imi vine asa ca nu are rost sa imi fac iluzii. plus ca nu ma dor sanii nu imi vine sa vomit. nu e bebe. vin uratii.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
silvy24 spune:
felix merci mult pentru informatii. Asa voi face si eu...il voi suna sau ii voi trimite sms. Dar cum se procedeaza cu scutirea pt munca. Ti-o da tutu dupa operatie sau cum?
Revin cu intrebarea despre testele hormonate. Puteti sa-mi spuneti care este doctorul agreat de tutu si cum ma pot programa?
Multam,
Silvy.
Iyoana spune:
Silvy doctorul agreat de Tutu pentru hormonale este, de fapt, laboratorul de analize IDS.
Vezi ca analizele hormonale se fac in anumite zile ale CM.
in mod normal ele sunt recomandate in cazul unui FIV, pe ciclu natural concludenta este ovulatia.
Succes!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!