Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51
Raspunsuri - Pagina 13
felix76 spune:
Neata fetele!
Vad ca a inceput primavara sa faca fericite pe multe dintre noi! Felicitari Hera25! Luna martie ti-a adus un martisor cu ochisori!
Bianca, ai vb cu Tutu?
Anaconda, sa iti aduca si tie primavara doua liniute pe testul de sarcina! Rocsy, asteptam si de la tine vesti bune!
Mamidevladut, imi pare rau! Daca te ajuta, noi te ascultam cu rabdare!
Ticatic, cum a fost la laparo?
Va pup si va imbratisez,
Felix
maria08 spune:
Buna dimineata!!
Hera 25: FELICITARI!!! O sarcina usoara si fara probleme!!!
Mamidevladut: Imi pare rau....Suntem aici daca ai nevoie de noi...
alinushca spune:
Cine mai merge azi la Tutu si la ce ora ? Merg si io p'acolo si poate va intalnesc pe vreuna si nu va recunosc
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
magdita spune:
Hera FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
SARCINA USOARA SI LA TERMEN SI BEBE SANATOS !
Ma bucur din suflet pentru tine, chiar ma gandeam cand o sa ne dai vestea asta. Am tot citit din urma si pe la alte subiecte si am dat de tine pe-acolo si chiar ma gandeam cand o sa reusesti !
Bravooooooo!!!
Mamidevladut, imi pare sincer rau, stiu povestea ta, am citit in capitolele mai vechi, si sunt alaturi de tine. Imi pare sincer rau !
Pup toate fetele
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
hera, felicitari inca 1data ..sa fiti sanatosi .. si tu si bb
mamidevladut ... imi pare sincer rau ...
teodora , asteptam poze de la botez
rocsy, au venit uratii ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Fetele, noi suntem pacientele lui Tutu dar imi spunea cineva de o nereusita a sa si anume Sonia. Daca stie cineva povestea si daca este postata pe aici pe undeva, as vrea sa citesc si eu.
Nu ma intereseaza acest lucru pt ca nu am incredere in Tutu, dimpotriva! Stiu ca toti suntem oamenti si oamenii pot gresi! As vrea sa imi formez si eu o parere despre ceea ce s-a intamplat!
Va multumesc si va rog sa nu-mi luati cererea in nume de rau. Pur si simplu vreau sa citesc, pentru cultura mea generala.
Felix
Cicicuta spune:
Zenobia, multumesc mult de urari...astazi ma duc la control sa vad ce mai face "gandacelu", asa ii zice sotul meu
va pe toate
lalitica2000 spune:
felicitari noilor gravidute
mamidevladut, capul sus...mergem inainte...noi suntem aici pentru tine
alinushca[/green, eu merg pe la 6 la Dr.T si ma poti recunoaste dupa o casca de motor roz cu floricele albe, deoarece voi veni motorizata.
[green]anaconda, pregatim majoretele....
fetelor acum sa va povestesc cum a fost intalnirea de sambata cu Dr. Matei. Sotul meu a trebui sa refaca spermograma, deoarece la prima nu s-au respectat cele 3 minime zile de abstinenta iar acum a fost 4.
iata rezultatele primei:
nr. 2,2 mil
mobilitate a(0), b (30%), c (30%), d (40%)
forme normale WHO-21%
spermatozoizi functionali WHO-600.000
diagnostic: oligoastenoteratozoospermie
rezultatele ultimei spermograme:
nr. 68 mil
mobilitate a(5%), b (35%), c (25%), d (35%)
forme normale WHO-41%
spermatozoizi functionali WHO-21 mil
diagnostic:normospermie
observatii: mobilitate progresiva <50%, compensata/ejaculat
restul caracteristicilor au ramas la fel: volum, vascozitate, lichefiere, PH, leucocite-toate sunt OK.
nu stiu ce sa cred. prima spermograma a fost facuta pe la mijlocul lui ianuarie,la acelasi laborator si nu a luat nici un tratament intre timp. Dr. Matei spune ca ori a fost bolnav in acea perioada, sau inainte, ori fetele de la IDS au pus eticheta gresit pe recipient, desi sotul meu spune ca de fiecare data fetele au pus eticheta de fata cu el. Din cauza acestui rezultat, Dr. Matei ne-a spus ca trebuie sa mai repete sotul spermograma si sa mearga la ea la spital si sa-i dea direct ei recipientul, ca sa nu existe dubii. Chiar m-a lasat ieri sa ma uit la microscop sa vad cum inoata , si erau ceva inotatori acolo .
Am intrebat-o si de infectie, ca aparea in primul diagnostic zoo, iar ea mi-a zis ca nu are nici o infectie ca zoo vine de la spermatozoizi si unii dr il folosesc atunci cand dau diagnosticul pun si zoo inainte de spermie, iar altii nu. Acum nu mai stiu ce sa cred,ca la al doilea diagnostic a trecut normospermie, fara zoo. Astept cu nerabdare sa refaca sotul meu spermograma, sa vedem pana la urma care e cea corecta.
mmc_nd spune:
Un Martisor virtual si oraza de soare pentru fetele mele dragi!
Hera25, FELICITARI, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
Mamidevladut, , capul sus, este greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu toate sunt posibile.
lalitica2000, super spermograma! Daca sotul tau a avut febra ridicata in lunile precedente primei spermograme, poate rezulta oligospermie (chiar si la 6 luni dupa, din spusele doamnei Matei). Oricum, important este ca acum a iesit bine!
georgia_c spune:
sincer nu mai inteleg nimic ...daca zoo inseamna prezenta spermatozoizilor in sperma, de ce la normospermie nu se spune normozoospermie ... in fine , nu ma bag sa comentez mai mult caci nu sunt de profesie ...
lalitica2000, super spermograma ... nu-ti mai face griji , o sa se gaseasca un voinic , sa te faca fericita ... asa ca spor la , asteptam vestea cea mare
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein