Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Hera25 tu cand ai facut laparo? ai facut tratament pt endometrioza?

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Va multumesc fetelor pt urarile voastre si va doresc si voua acelasi lucru.
Eu am fost azi la doctor si s-a vazut acolo un punctisor mic mic de 1 mm, insa doctorul nu s-a exprimat sigur dc e totul ok.Oricum mi-a zis ca am un endometru ca si cum as fi insarcinata.Mi-a zis sa vin saptamana viitoare, luni ca sigur se va vedea sarcina.
El vrea sa fie sigur ca e acolo unde trebuie, adica in uter si nu in trompa, adica sa fie extrauterina (Doamne fereste).
Va dati seama ca pana luni fierb in continuare.
In fine, oricum eu simt ca totul va fi bine.

Rocsy, laparo am facut la sfarsitul lui iunie, anul trecut.Si am facut injectiile cu Diphereline, care au durat 6 luni.Iar in ianuarie mi-a venit ultimul ciclu.Sper sa nu-mi mai vina vreo 9 luni si sa fie totul bine acolo in burtica, cand voi merge saptamana viitoare la doctor.
Va pup si multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Hera25, felicitari!
Sa ai sarcina usoara, la termen si sa fiti sanatosi si tu si bebe!
Mamidevladut imi pare rau, nu sunt cuvinte sa ne putem exprima regretul, cu incredere in Dumnezeu o sa reusesti, data viitoare.........

Noi am fost azi la doctor, era asa multa lume acolo........

32+ RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

declar z1
asta e fetelor merg mai departe ca nu am ce face. luna asta fac inseminare. maine il sun pe tutu . sunt un pic dezamagita pt ca desi nu spuneam in sufletul meu era asa un pic de speranta. ma gandeam ca poate totusi minunea se intampla. nu a fost sa fie. asta e. nu vreau sa ma las prada deznadejdii. sunt un pic trista dar vreau sa fiu optimista ca sa am puterea sa lupt.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Hera, e totul in grafic si bine. Mergi saptamana viitoare si o sa se vada deja bine. Felicitari inca o data.
La ora la care am ajuns eu la cabinet erau 20 de femei in sala de asteptare asa ca am renuntat. Nu am vazut in viata mea atata aglomeratie. Si era deja 6 ceasul...
Am facut eco in alta parte si e totul bine. Incerc sa ma reprogramez cand o fi mai normala miscarea pe acolo.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Fetelor ieri am aflat de Hera ca e gravi iar astazi la serviciu aflu si de sefa mea ca e graviduta.Si cum a ramas?Pur si simplu luna asta nu a mai luat pastilele care le lua de ani de zile si a si zis ca ea ramane gravida luna asta.Si a ramas mi-a arata testele!!Este incredibil nu?Si cred ca si eu am ajutat-o putin pt ca i-am zis simptomele care le avea ea erau de la ovulatie,si m-a ascultat si s-a pus pe treaba.Deci iata ca se poate si asa !
Poate v-a mai ridicat putin moralul pt ca mie da.

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Silvy, concediu medical primesti atunci cand vii la scosul firelor (la 7 zile de la operatie) si iti da din ziua in care de-a chemat la analize pana cand vrei tu. Mie mi-a dat 9 zile ca atat am vrut, m-am operat pe 24 ian si i-am zis Ioanei sa imi dea concediu pana la sfarsitul lunii. A zis ca poate sa imi dea si mai mult dar nu am vrut eu pt ca m-am refacut foarte repede.

Rocsy, imi pare rau dar prima zi de ciclu este prima zi dintr-o noua speranta. Asa ca, fii optimista! Eu ma ghidez dupa o zicala: "Ce-i al meu e pus de-o parte!" deci, mai devreme sau mai tarziu vom deveni si noi mamici!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata
rocsy, imi pare rau ....eram convinsa ca e sarcina ...
pamy_ggg, super .. sa nu uiti sa bei apa dupa sefa , si noi dupa tine
nu am uitat de promisiunea cu postatul analizelor , insa mai astept niste rezultate si postez tot 1 singura data

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor am pierdut si a doua luna de monitorizare. am fost ieri la Tutu, s-a uitat peste spermograma, mi-a zis ca avem sanse de natural si ca poate scap si de monitorizare, dar mi-a zis sa ma intorc pentru monitorizare luna urmatoare, ca daca el pleaca maine din tara nu are nici un rost sa ma monitorizeze doar in seara aia si atat. asa ca dupa ce am stat o ora jumate la coada, am plecat acasa tot asa cum am si venit, adica fara vreo informatie in plus.
imi doresc din tot sufletul ca luna urmatoare, atunci cand trebuie sa fac monitorizare, sa nu mai plece dr.T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lalitica2000, curat ghinion bombonel ..dar io cred ca tu ramai gravi fara nici o monitorizare.. ia sa vezi aici , la bobii bebei...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput