Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

nu stiu cum dar cred ca am sters mesajul trecut din greseala..
eu ziceam ca am pofta de sarmale ....curios fapt ca mie nu-mi plac sarmalele.....asa ca o sa o pun pe mama sa-mi faca ea ca daca le fac eu sigur nu mai mananc.
oana eu ciupercile le fac cu smantana....nu stiu cat de sanatos e dar cu siguranta sunt gustoase.

Mergi la inceput

alinushca nu ne-ai spus cum e in concediu.....te simti mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

eu am grija la ce maninc. am fost in Romania de Revelion si am mincat la greu carne, cirnati, si alte bunatati romanesti, asa ca eram cam umflatica cind am ramas gravida.
asa ca acum incerc, pe cit se poate, sa am grija la ce maninc.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Dragele mele da` sunteti rapide nu gluma si vad ca abordati un subiect care nici mie nu-mi da pace:mancarea. Eu sunt curioasa sa stiu cate kg ati pus voi de la inceputul sarcinii pt ca eu si anume nu m-am putut abtine si prestai 2 jumate. Adica cantaresc la momentul de fatza 62.800 la 1.63 sunt taman buna de fotomodel. Cat despre pofte si pofte apai dragele mosului aflati ca si eu am prestat un hamburger acu` vreo 2 saptamani, nu-mi place carnea nici sa ma omori dar in schimb rad fructe la greu: banane, cirese, caise, piersici (bine ca n-au ele gustul de acasa da` asta e). iar doctorul mi-a interzis branza moale, carnea tocata, fripturile in sange (oricum nu-mi placeau), scoicile, ouale nefacute, samd.
Asadar sa vedem, voi cate ati pus? oricum din cate m-am prins eu undele dintre voi sunteti niste slabanoage asa ca...
Pupici
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, eu pofte nu prea am! Imi este pofta de ceea ce stiu ca urmeaza sa mananc! Acum nu ma gandesc decatr la salata de vinete pe care o voi face diseara! Aaa, si inca o chestie! Astazi am fost in piata si am poftit la gulie! O am in plasa, de abia astept sa ajung acasa!

Voi arsuri aveti? Eu cam am, infiferent ce mananc!Am mancat un iaurt la pranz si acum sufar! Come on, si dupa iaurt?

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

ankussa , draga mea si eu m-am ingrasat 1 kg , eu am acum 59 kg la 1.70 inaltime.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ankussa, eu am pus vreo 2,5. Ma consoleaza insa gandul ca e vorba si despre retentia apei. Cum evit un pic sarea, cum se duce cantarul in jos cu o jum. de kg. Deci, vreau sa cred ca am vreo 2 in plus.

Am 1.76 si am inceput sarcina de la 73 kg. Nici eu nu sunt prea silfida!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

ankussa dar de ce ti-a interzis carnea tocata doctorul?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ankussa eu am slabit pana acum 2 kg, dra slava domnului ca am de unde sa dau si 10 jos, asa ca nu-mi fac griji. Am niste rezerve zdravene... Oricum de 2 zile in coace mananc ca sparta, orice, pana mi se face rau, iar dupa 1 ora mananc iar... si tot asa... deci cred ca incep recuperarile. La cum ma stiu va prind repede din urma si va si depasesc.....

Codruta 27 eu am avut perioada de arsuri prin sapt 6-7, acum nu prea mai am, dra stiu ca or sa revina in forta pe la 6-7 luni!!!! Din sarcina trecuta imi aduc aminte ca dr imi spunea ca pot sa iau Maalox. Intereseaza-te si tu de el si vezi....

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Ankussa, eu am slabit 2 kg pana acum, insa aveam vreo 3 kg in plus. Acum am 61 de kg la 1.70 m. Daca nu sunt atenta, pun foarte repede. Nu-mi place mancarea, imi plac dulciurile pe care incerc sa le evit cat pot de mult. Mananc in schimb fructe.

9+

Mergi la inceput