Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

iar de tigari nu pot sa ma las inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

PENTRU LISTUTA:
Completari la mine : DN: 30.09.1976 DPN : 16.10.2008 si vreau sa fie trecuti si ceilalti copii ai mei, INGRID ALEXIA 2.08.2005 si IARINA ELISA 11.01.2007

MERCI

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salut la toate fetele din aceasta odisee, va urmaresc de ceva timp, va citesc mesajele si-mi dau seama cit de mult aveam nevoie de anumite sfaturi.
asa ca m-am hotarit sa-mi fac un user ca sa pot comunica si eu cu voi.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

orez...daca mi-ai da non-stop orez, as manca pana as crapa.
acum depinde de ce pofte ai tu.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

stiu ca mesajele sint moderate, sper sa nu fie nici o problema daca bat cimpii in urmatoarele mesaje

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzu spune:

Buna, de doua zile am aflat ca voi avea un . Sper ca de data aceasta va fi cu noroc, avand in vedere ca nu demult am avut o sarcina oprita in evolutie. Dar cum se spune, a doua e cu noroc!!!

Si sa dea Domnul sa fie bine pentru toate dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce bine ca aveti pofte.Eu nu am..Decat vreau carne.

Acum se zice..si se pare ca e adevarat ca cine nu mananca carne, nu o suporta face fata...eu la fete asa am facut nu am mancat cu lunile...si cine vrea carne baiat...sa vedeti ce ma alearga al meu daca ii fac baiat..ca el vrea fata...cred ca singurul barbat dupa planeta asta care vrea numai fete.

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

PENTRU LISTUTA
DN 04.03.1976

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

iupiiii....am reusit si mi-am facut programare la dr la care vreau sa ma mut. miercuri la 14...uuffff tare mult pana atunci, dar asa voisti si eu daca mazarica e ok, e in grafic, cate saptamani are.
am tras si o ceara cu sotul la tel...ca iar fac ecograf...ca sa fac 100 ca la azarica ii face bine. imi vine sa-i dau un glont in cap cand e asa incapatanat si nu vrea sa ma asculte.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput