Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
anis spune:
nerantula. eu inca mai am lapte..bine la mine nu se pune ca am alaptat pana in ianuarie.
Chiar ma gandeam ce bine ar fi daca as mai alapta pana nasc..sa nu mai trec iar prin durerile de alaptare de la inceput.plus ca la a doua sarcina am avut niste rani f mari..timp de 4 luni am trait doar cu aulin..dar n-am renuntat...si asta din cauza proastelor de asistente de la elias care indop copii cu lapte praf in loc sa aduca copii sau sa te cheme la alaptat...desi am pompat la bani ..degeaba ..e si asa am facut febra laptelui de mi-au crapat sanii efectiv
*** AniS **
6+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
freshanana spune:
buna dimineata
anis ma sperii. eu am avut rani la san la primul bb cd alaptam si ma gdeam ca la al doilea bb nu se va mai intampla. nu mai vreaaaaaau...
si mie mi se facu pofta de paine cu unt si gem de visine cu un ceiutz cald langa. ma duc sa il rog pe tati sa ne faca
m-am hotarat sa nu mai pap prajeli, ieri a fost prima zi. am sa incerc si azi. cred ca o sa fac la cuptor macaroane cu sunca presata si cascaval plus smantana (sper sa nu poftiti, dara dc vi se face pofta va invit la mn - sper sa am macaroane :-)))))
12+
puiutz
pui
anis spune:
freshanana, asa am zis si io..ca stiu ca am mai trecut cu primul copil prin alaptare..dar la al doilea a fost f rau..am ramas chiar cu un mic semn la un san...noroc ca am dat peste o doamna dr dragutza care m-a ajutat ca in rest toti ma sfatuiau sa renunt, intr-adevar rana era f urata..dar eu nu si nu..mie nu imi plac dr care nu iti dau o sansa sa lupti si te pun sa renunti din prima..din cauza asta m-am incapatanat.
ASa ca daca e ceva...cu alaptatul..o sa v-o recomand cu caldura ..ca e o persoana f dragutza care crede in alaptat..mai ales ca acum din lipsa de timp..servici si altele alaptatul incepe sa devina o raritate.
*** AniS **
6+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
vai ce pofta mi-ai facut de macaroaneeeeeeeeeeeeeeeee.............
*** AniS **
6+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
freshanana spune:
anis am scris de macaroane cu etc etc pt ca stiu ca se fac usor si toate le cam ai in frigider si se fac repede. asa ca daca poftiti in 30 minute puteti sa si papati
gata de acum nu mai scriu de mancare ca nu vreau sa va sup pe mn 
12+
puiutz
pui
anis spune:
da..dar eu nu sunt la mine acasa..asta e baiul...![]()
ieri aveam pofta de un tort de biscuiti si m-am abtinut..pe cat pot vreau sa sar peste dulciuri
*** AniS **
6+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
claudinna spune:
neatza pofticioaselor!
eu ma duc la un meci de handbal...doar ca spectator:))
o duminica frumoasa sa aveti!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+
Ankussa spune:
Neatza fetile (burticoasele si mancacioasele)![]()
Eu nu zic ce pap, da` oricum Freshnana cand te-am auzit de macaroane, hai parca mai merge da` cand ai spus si de sunca mi s-a taiat brusc.
Fetelor eu nu mai vad carnea cu ochi buni de cand cu bb si pace, nu-mi place sa ma impusti, n-am fost niciodata o mare amatoare de carne dar acum pur si simplu o detest.
Am fost aseara cu sotiorul la ziua de nastere a unui prieten si omu` a facut gratar, pai ce sa zic ca numai de la miros simteam ca ma apuca pandaliile si voiam sa dau la ratze, si am sfarsit bineinteles mancandu-le oamenilor muraturile.
(toate) ![]()
Am schimbat semnatura hi hi...si la mai mare pana la 40 la toate burticile..
pups
8
elyia spune:
Buna dimineatza fetelor,cu toate ca la mine e seara...
CLAUDINNA,la sarcina anterioara am avut greturi cam de pe la patru saptamani si ma gandeam ca acum am scapat!
Mersi pentru raspuns
ANIS ,bravo tie ca nu ai renuntat asa usor cu alaptatul.Si eu sunt pro alaptat si orice ar fi vreau ca si bebe 2 sa aiba parte de lactobar
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI bebe din burtik 4+
elyia spune:
ANIS,cum ai reusit sa intarci fetitza?Cred ca a venit timpul sa il intarc pe baietelul meu cu toate ca imi e foarte greu.El e mare fan tzitzi.Teoretic stiu cum ar trebui sa procedez dar,practic....
Scuze fetele pt intrebare,ca e cam off topic
mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI bebe din burtik 5+