Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodi74 spune:

rodi74:D.N. :27.08.1974;U.M.:23.12.2007;D.P.N.:29.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

ce mai faceti burtici?
noi ne tot framantam sa gasim un nume la bebel dar nu prea reusim...pentru moment avem in minte Mark Theodor dar exista 65% sanse sa ne mai razgandim....oricum va voi anunta de orice schimbare...Abia astept sa mai afle si alte burtici daca vor avea bebei sau bebeline
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna ziua burticose frumoase. mi s-a confirmat ca greturile vin numai seara la mine. cum sa intuneca afara, cum apar greturile
o zi buna sa aveti in continuare

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ClaudiaH, pai am reusit sa scap cu doar 2 paracetamol pana la urma. Sper sa nu mai trebuiasca sa iau unu si in seara asta. Acu ma simt bine slava Domnului. Oricum m-am lamurit si eu ca nu-i chir asa grav. Mi-a dat si mie docu niste Augmentin dar n-am vrut sa-l iau... prefer sa o duc asa cu chiu cu vai ca nu face rau la bebe. IN schimb acu m-am pricopsit cu paranoia sanilor. Mi se pare ca nu ma mai dor asa de rau... ca s-au mai inmuiat........... poate de la noua bustiera... poate nu mai e aluna pe acolo. pfff! Sanatate multa!
Ce faceti? Duminica in familie ? Cu asa vreme frumoasa sper ca sunteti toate pe la parc cu burticile!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

cred ca e vreme frumoasa peste tot in tara si toate burticile se plimba
si in cta vreme super-frumoasa si am scos bb si copilul la o plimbarica si am mancat....o gramada. mie mi-a placut hamburgerul acela nou cu piept de pui de la McD. si am mai papat si o groaza de dulciuri si de patiserii. am vazut si cazinoul ( a milioana oara).
voi pe unde ati plimbat burticile ?

12+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup pe toate
Astazi a fost tare frumos afara, prin urmare am stat mai mult prin parc si o plimbare scurta pe la gradina zoologica...se simte miros de primavara..e tare bine
alinushcama bucur mult ca esti bine si a trecut febra..in mod sigur febra care ai avut-o si pe perioada atat de scurta nu a afectat bebele...dar ai grija in continuare..multa vitamina C din fructe
Delphinasimi pare rau pentru starile de rau pe care le ai seara...dar mai e putin si trece ea si perioada asta de 12 saptamani
anissa stii ca si eu la fel ca tine sunt..incerc sa ma abtin cat mai mult de la duliciuri..avand in vedere ca si eu am trecut printr-o sarcina in care am luat cam multe kg..asa ca suntem cel putin 2 care suferim pentru dulciuri
Fetelor am si eu o intrebare si o nelamurire..eu la prima sarcina nu am facut "bi-testul", doar triplu.Intrebarea mea este daca dublu test se face in tandem cu ecografia de la 11 saptamani..adica e nevoie ca dupa ce ai facut echo de la 11 sapt sa fugi imediat cu ea la dublu test??
Sunt cam derutata pentru ca medicul meu spune ca nu, iar eu parca am citit undeva ca da...dar nu sunt 100% sigura ca despre asta era vorba.
Daca stiti ceva in sensul asta va rog sa ma luminati si pe mine.
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta.
aaaa....am uitat sa schimb semnatura...am facut deja 10 saptamani de vineri

+9+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu azi am fost la un meci de handbal...dar din pacate ai nostri au pierdut...apoi am avut o "duminica in familie", cu gratar si toate cele, duminica ce s-a incheiat cu o veste f buna:)) se casatoreste cumnatul meu
asha ca in toamna asta jucam la nunta!!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetele...ce faceti??
Cum va petreceti...duminica?
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu
Scuze ...am scris gresit!!!
Am crezut ca scriu la aspirante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna burticute!

ce bine c a fost duminica.odihna si mancare.
nu-mi placeau dulciurile, acum rad o ciocolata pe nemestecate..
asa o fi pana la final?
wow, cred ca divorteaza al meu so....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

De azi dimineata ma chinuie o durere de masea
Cand ma lasa...cand ma ia....ce sa fac? Ce sa iau ca ma exaspereaza!

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput