Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

fetele mama revine de indata....me go sa fac un ca baie in cadita nu vreau sa ma risc.
revin

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

elyia, greturile apar de obicei dupa sapt. 6..la mine asha a fost

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

gata eu am facut dusulet...m-am si epilat pe piciorele iar acum mi-am pus o masca cu iaurt de-mi vine sa o mananc. dar putin mai in colo tb sa-i dau de papa la mazarica...face scandal.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ai zi de relaxare delphi?

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce fac fetele?

Noi azi am facut 11 saptamani si ne pregatim pentru marea intalnire cu bebe de joi cand ne va face cu manutza

la toata lumea

july, va fi bine, nu te mai gandi. Testele astea nu au relevanta 100%. Si sansele sa nu fie asa sunt foaret mari.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+

EL NINO

Mergi la inceput

claudinna sa stii ca da. azi sotul m-a ajutat la curatenie si la ce mai ea de facut in casa si apoi a plecat la serviciu.
dupa amiaza....boieroica
moni ce mai face herpesul? a meu s-a uscat chiar bine, dar am prestat aloe

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

Sorry, eu intru mai rar pe la voi caci mai am un bebe si e in perioada racelilor, gripelor, etc. si nu prea mai am timp.
Alinushca, imi pare rau ca te confrunti cu febra! Si eu am luat o gripa de la baietelul meu acu vreo 2 sapt. si am facut febra mare 38-39; am luat paracetamol si ampicilina cu spectru larg. Medicul m-a asigurat ca medicamentele respective nu afecteaza bebelusul. Te inteleg ca-ti faci griji dar trebuie sa fii optimista. Cu cat tonusul psihic e mai bun cu atat si bebelusul lupta mai bine cu toate. Eu am fost intre timp la triplul test si la eco bebelsul parea foarte bine. Eu raman optimista, prefer sa ma gandesc ca totul e ok. Daca va fi ceva in neregula o sa ma anunte el medicul iar daca nu, n-are rost sa ma imbolnavesc de grija drobului de sare. Fruntea sus si fa-te bine!
JulyMorning, nu-ti face griji pana nu vorbesti cu medicul, o sa mai faci si alte analize daca e cazul, important e sa fii optimista, sa nu iti faci griji cata vreme nu ai o veste concret proasta; trebuie sa speram ca va fi bine. Numai bine!

Va pup pe toate si va urez sa n-aveti parte de nici o grija sau problema!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

nu pot sa sufar cafeaua..m-am lasat de ea acum 5 ani cand am scapat si de tigari..vin rosu nici atat.

Am pus-o cu altceva...amandoua fete ale mele au viroza..sau raceala..stranuta ,mucisori etc...si vad ca incep si eu...uffff..Si inca sunt la Azuga nu am nimik..eventual doar panadol de copii...

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Anis de ce nu-s bune lactatele in primul trimestru de sarcina?
Eu astazi de exemplu am baut 1l si ceva de lapte dulce...am o pofta nebuna, as bea lapte intr-una.

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

giulia cik favorizeaza listeria....nu intreba ce e...habar nu am
si mie vineri mi s-a spus ca s-ar putea sa am litiaza renala...dar nu venise un rezultat de la urocultura....am citit ce si cum se manifesta in sarcina, ce afecteaza, dar nu ma gandesc ca as putea avea, desi stiu ca am o mica pietricica la rinichi. prefer sa astept...sa mi se spuna sigur si ce tb facut ulterior. nu-mi caut singura boli ca o sa iasa o mazarica mai paranoica decat mine.
aaaaaaaa....concluzie: mazaricii tb sa-i prestez zilnic piane cu unt, cu gem si ceai sau laptic. dimineata am trecut peste acest menu, de cand am facut numai la asta ma pune sa ma gandesc. si a tb sa pap si asa ceva. asta e...nu ma pot pune cu pofteme mazaricii.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput