Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Analiza am facut-o la Medsana in Bucuresti si se cheama dry test. Cica un bi-test mai avansat.
Alinushca, am tot citit si eu despre testele astea si ce sa spun, concluziile sunt incurajatoare de nu se poate: daca iti iese high risk exista o foarte mare probabilitate ca bebele sa fie ok, daca iese low risk asta nu inseamna ca totul e ok. Nu pot traduce ce cuvinte de drag am avut pentru testarile astea ...
Oana, multzam de link-uri, am citit si pe acolo un pic cam ceea ce citisem si prin alte parti.
Partea proasta este ca mintea mea creata refuza sa creada ca poate fi ceva in neregula cu fasolica, dar intr-un colt de mine tot imi apare intrebarea "Si daca totusi....?" Pana una alta m-am lamurit ca va trebui sa fac mai multe investigatii, ca deh, asa mi-e firea... nu voi putea sta linistita si doar sa ma rog.
Nu stiu, sunt tuflita de tot si nush cum draq o sa iasa...
Multumesc, fetelor

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna ziua la toate burticutele frumoase si sexoase de aici. la fiecare dintre voi.
ankussa si pe mine m-au intepat asistentele luni cand am fost la analize de 3 ori. mie nu mi-au povestit bazaconii, iar joi cand am fost la un alt set de analize imediat mi-a gasit vena. faza cea mai dura e ca am niste vanatai la maini de zici ca m-a batut sotu o saptamana.
tre sa fi fost tare bune ciupercile oana, yamiii

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Buna,fetelor!Ma bucur sa aud vesti bune despre bebei si ma intristez sa aud vesti rele.
Dar,JULY eu cred ca va fi bine cu bebe,repeta testul ca am intalnit un caz asemanator si pana la urma s-a dovedit a fi o eroare.
ALINUSH ,multa sanatate si pupici sa treaca !
ANKUSSA,doamne fereste,dar ce fel de cadru medical e doamna asta?!o fi cu toate acasa?
OANASM spor la cumparaturi!
Eu ma lupt cu insomnii groaznice,simt ca pic de somn dar nu pot inchide un ochi,spre dimineata adorm si eu mai bine dar se trezestesi s-a dus somnul meu...
Si greturile din ca saptamana au inceput la voi,ca eu deocamdata nimic
Pup toate burticile dragute!

mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI bebe din burtik 4+

Mergi la inceput

july nu fi suparata si nu te mai gandi la tot ce este rau. incearca sa ai o gandire pozitiva ca sa nu afecteze pe bb. stiti, stau si ma gandesc totusi ca atatea teste si analize nu sunt nici chiar asa de indicate pt ca ne fac sa fim si mai paranoice. si daca nu le facem stam si ne gandim mereu daca e bine, dar cel mai bine sa avem incredre in simtul nostru matern.
chiar m-am uitat ieri la 9595 si am ramas uimita si surprinsa sa vad cate lucruri nu le stiam. am zis ieri ceva de o sarcina psihologica care se manifesta prin cautarea bolilor si intensificarea starilor de paranoia.
ooffff....burticoase frumoase....haideti sa gandim pozitiv si ca totul va fi bine.
pupici

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

elyia de ce nu incerci sa bei cate un ceai de tei sau o cana cu lapte cald seara inainte de culcare.
alinushca bea multe lichide mami...ceai cu multa lamaie si cu miere de albine si sa auzim vesti bune

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am dormit toata ziua azi, parca ma doare si capul de atata stat in pat dar nu ma mai satur de somn. M-am uitat in schimb pe 3dpregnancy.com, interesant site, vi-l recomand.

Va pup, ma duc sa mananc ceva, mi-e o foame de lup

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

DELPHINASH,multumesc pentru sugestie,dar nu are nici un efect...
Si sarcina trecuta m-am confruntat cu insomnii de eram zombi non stop.Si sa nu va mai zic ca bebele meu nu o lasa pe tzitzi deloc...Trebuie sa trec neaparat la operatiunea intarcare ca nu se mai poate

mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI bebe din burtik 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

alinusha stai linistita febra nu afecteaza fatul...numai dupa un nr de zile se pune problema.

Eu am doua probleme..una TENsiunea f scazuta..azi aveam 8 cu 2 si lipsa de ca..de abia astept sa ajung la dr.
Ma feresc acum in perioada asta de prim trimestru de lactate pt a nu influenta listeria...lactatele sunt o sursa...dar nu numai ele..

Ce sa fac cu tensiunea mea??Cafea nu beau...off

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Anis, un paharel de vin rosu mama si stii cum te remontezi de n-ai treaba .
Pups
7+

PS maine schimbam semnatura ta na na...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

La Multi Ani sarbatoritelor , sa nasteti usor si sa aveti bebelusi jucausi si sanatosi

Anis, eu ti-as recomanda mai bine o gura de cafea decat o gura de vin....stiati ca alcoolul nu e recomandabil absolut deloc in sarcina? La mine a fost foarte interesant la prima sarcina., fiind o bautoare de cafea, beam cate o ceasca si la un moment dat n-am mai putut bea absolut deloc

Ankussa, nu te gandi prea mult la malformatii, ca totul va fi bine

Un weekend placut sa aveti

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput