Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonzca79 spune:
'neata puricoaselorrrr!!noutati???vad ca discutati despre mancaruri...mie nu-mi trebuie nimic...ba poate as avea pofta de sarmale dar eu nu fac...o sa merg la mama la ploiesti w-end-ul viitor si...ma asteapta ea cu de toate...ce bine ar fi fost daca locuia mai aproape de mine!!asta e...
apropo de raceala si eu am luat paracetamol 3 zile la rand cate unul pe zi...sper sa nu e problema....de fapt cred ac noi facem mare tam-tam din asta si nu e cazul...din moment ce medicul spune ca e voie ...kiar cred ca e voie...NU ARUNCATI CU OUA!!!
o zi superrrrrrrrrr sa aveti!!!!
...vine minunea!!!
oanasm spune:
piolica bine ai venit si sarcina usoara! te-am trecut pe listuta! va las..merg sa cheltui ceva bani! vb mai tarziu
Oana
13+
o noua viata
JulyMorning spune:
Se pare ca sarcina asta nu ma lasa mai deloc sa ma bucur si eu de la un cap la altul... risc crescut (1/93) de Trisomia 21 a iesit la test. Abia luni ajung sa vorbesc cu doctorul meu......
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
beatrice001 spune:
july poate nu e asa de grav , mai bine stai linistita pana vb cu doctorul. Stresul nu te ajuta deloc. te
8+
claudinna spune:
maryb, ce-mi vazura ochii??!! felicitari!!!!!
oana, nu mi l-a masurat, a zis asha dupa ochi si dupa conformatie ca e in grafic. luna viitoare la duc la 4D si a zis ca acolo imi va face toate masuratorile necesare
alinushca, nu cred sa fie probleme daca ai avut febra putin timp. oricum, paracetamolul e ok si scade febra...iar ca babisme...inmoi shosetele in otet si dormi asha cu ele, pui ceva cu otet si pe burtica si trece. oricum, cel mai bine este sa vb cu medicul.
july, ce inseamna asta?? ca eu nu prea ma pricep...oricum, zic sa stai calma pana iti explica un medic ce si cum
dau si eu fuga la aspirante sa vaz ce e pe acolo...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+
Ankussa spune:
M-am intors...
Fetelor mi-a venit s-o cam inghesui la coltz pe tanti asta moasa, mi-a luat sange si m-a intepat de 3 ori si dadea vina pe venele mele....pai cum sa nu fie venele mele aiurea cand 1 sfert de ora mie imi povestesti de copii cu malformatii si de optiunea pe care o s-o am la 20 saptamani dupa scanul morfologic sa continui sarcina sau nu avand in vedere ca precizia e numai de 68%. Eu ii spuneam ca bb meu o sa fie cel mai destept, frumos si sanatos copil din lume si ea ii tot dadea cu Spina Bifida si Sindromul Down. Eu inteleg ca e normal sa te avertizeze dar sa-ti zica numai de rele doamne fereste, femeia asta e mai rau ca o cucuvea.
Nu stiu ce sa zic, data aviatoare cand ma duc la ea o sa ma cam infig in dumneaei ca azi am zis sa fiu fata de comitet ca ne vedeam pt prima oara, da` parca prea a fost de tot.Va spun sincer ca ma apucasera crampele cand am vazut ca infige acul ala de 3 ori si nimica...
Off, voi ce ati mai facut, bine ca sunteti aici sa am si eu cui sa ma jelesc..
pupici
7+
alinushca spune:
July, esti si tu perfect constienta ca testul asta da mari erori. Imi imaginez ca doar gandul asta nu te linisteste prea tare. Dar sansele reale sa ai un copil cu probleme sunt foarte foarte mici oricum. Si nici nu esti babatie ca sa te ingrijorezi. Si eu am o prietena aproapiata careia i-a iesit mare riscul. A stat cuminte si s-a rugat. Si are un baiat perfect, superb, tare cuminte, si toate superlativele la care te mai poti gandi!
Eu am fost la dr. Mi-a prescris o tona de medicamente... asa ca m-am decis sa imi treaca brusc febra. Am sa mai iau doar paracetamol daca e nevoie diseara. Am amigdalele inflamate... incerc sa evit sa mai iau pastile. Acum am 36.9 dar e foarte instabila, tot creste tot scade... oricum imi pare bine ca am fost ca mi-a mai dat niste sfaturi despre scaderea temperturii. Cu Doamne-Doamne inainte.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
oanasm spune:
maryb mii de pupici pt voi!!!! si multumesc ca m-ai anuntat! va pup inca odata si multa multa sanatate si incredere!
alinush cum esti? sper ca tot fara febra! nu stiu daca ai citi mesajul meu legat de temperatura..dar in sarcina tb-ul e mai mare decat in rest, se mentine crescut ca dupa uvulatie ..deci chiar si 37 cu un pic e ok...
july de camd am citit mesajul stau tot stua si citesc pe net..! ce test ai facut acum..iarta-ma da' nu mai stiu.. stiu ca pliu nucal iesit 3mm...dar nu mai stiu asta e bitestul? cu risc 1/93? unde l-ai facut? nu d alta dar la odiseea de iul-aug au fost cazuri asemanatoare..facusera test nu stiu exact unde..si era eronat...
uite july un site in care se explica diferite chestii
http://www.birth.com.au/Info.asp?class=6602&page=2#general
http://www.birth.com.au/Info.asp?class=66&page=22#number
ankussa imi pare rau de experianta neplacuta cu madam Yen; chiar imi pare aiurea sa-ti tit bage in cap bebei cu malformatii..
Oana
13+
o noua viata