Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
bitza2008 spune:
piolica, draga, bunvenit!
Cam 12 mesaje trebuie sa scrii ca sa putem vorbi live!! Deci scrie-le repede-repejor si asteptam intrebarile!
12+
symonne spune:
salutari fetelor ce mai zumzaiti pe aici
e o atmosfera asa placuta!
claudinna felicitari pt bebe!nu ti-a zis ce sex are?
asa m-a emotionat sa vad primul baietel pe listuta, a lui xor si eu "simt" ca e tot
piolica am vazut ca avem acceasi UM 3.12.in sfarsit!!!de cand te astept!
o odisee cat mai placuta!
bebemic
11+
alinushca spune:
Help! E careva treaza ?
Am facut febra azinoapte. Am ajuns la 38.3 la un moment dat si nu mi-a mai scazut cub 37.2. Am luat un Paracetamol simplu ca nu am avut ce face... Imi este destul de frica... Ce stiti de febra in sarcina? Ce experiente aveti?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
freshanana spune:
buna dimineatza
toate v-ati kulkat tarziu ieri si inca nu v-ati trezit ?
oana ieri dupa ce am mancat painea cu ou am zacut la pat pana la 7 (vreo 6 ore). mi-a fost fff rau (cred ca am mancat cu pofta). sa nu faceti/patzitzi ca mine
alinush imi pare rau ca nu te pot ajuta dar eu nu stiu nimik de febra in sarcina. poate fetele care se trezesc mai tarziu te pot ajuta. cu dr ai vbit ? ce a zis ?
12+
puiutz
pui
beatrice001 spune:
alinushka eu am inteles ca febra de peste 38 determinata de o viroza poate afecta sarcina. Cel mai bine pui mana pe telefon si iti suni doctorul.
Ankussa spune:
Neatza burticoase,
Alinushca eu te sfatuiesc sa bei multe lichide, cat de multe poti tu, baga citrice la greu si la pat. Daca vezi ca nu scade azi fugutza la nenea doctoru`, sa nu stai.
Codruta imi place de doctorul tau cu "eccesele" si cred ca are perfecta dreptate pana la urma acu` 100 de ani nu se mai stia frate de atatea bacterii, femeile mancau ce doreau muschiuletii lor si se nasteau neste copii super.
Fetelor in cat timp v-au trecut voua herpesurile daca v-ati frecat cu sare? Eu pt ca mi-a zis doctoreasa ca n-am voie sa pun nimic (gen Zovirax, Compeed) imi bag niste Clerasil si mai usuca.
Pup ma duc sa intalnesc cu moasa - gogoasa Yen (parca asa o cheama)
Pups
7+
beatrice001 spune:
eu zic sa stai linistita , am citit ca daca febra nu a tinut mult timp nu a afectat copilul.
alinushca spune:
A durat cateva ore. Pe unele site-uri am citit ca peste 38.9 e periculos... pana la urma cum ti-e norocul.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
oanasm spune:
neatza burtici!
freshana imi pare rau ca nu te-ai simtit bine ieri...
alinush legat de febra...daca e fost doar cateva ore nu afecteaza bb..eu stiu ca daca e 3 zile sau mai mult atunci e problema; daca acu e 37.2 e ok...adik temeratura corpului in sarcina a mei mare..la mine e intre 36.8-37.1, important e ca a scazut!!!! pt linistea ta, suna dr daca vrei! te
Oana
13+
o noua viata