Copii de 1995-1998 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

MIKI, iti dai seama ca nu-ti ziceam daca nu vedeam inainte ce efect miraculos au avut asupra lui fi-miu. Daca a citit in 4 zile ambele volume! Scrie pe coperta ca urmeaza sa apara si vol.3, ne-am intresat luni in Cora si nu aparuse. Noi le-am luat din Auschan, dar le-am ales instinctiv, mi-am aruncat un ochi...si-am ales bine.

Sa stii ca si "Misterioasa societate Benedict" -James Lee Stewart (parca)e fff buna (in Auschan era 30 lei), in librarie si in Cora era 40 lei (eu am luat-o cu pretul mai mare). Crede-ma ca merita sa o cumperi, daca si pe Ana a acaparat-o lectura!!! Tot asa, sunt vreo 4 copii care treb. sa treaca prin niste teste ca sa ajunga la o scoala mai deosebita - Societatea Benedict (sah, probe de inteligenta, creativitate...)

N-ai spus daca ti-a sosit cartea despre EXPERIMENTE si ce-au zis copiii???

Mihaela, eu am aflat ca se numesc crocushi, floricelele pe care le tot cumparam mereu primavara si nu stiam ca asta e denumirea lor FFF FRUMOASE POZE! Bafta si cu casuta!

Ana, am citit ceva in ziar de un concurs. Distractie mereu pe capul tau! Tare rau o mai duci! Succes lui Alex!

Andra, imi inchipui ca vestea a picat ca un trasnet in familia voastra! Imi imaginez prin ce treci, nu ca as fi patit asa ceva... Distractie placuta in weekend!

Mqqm, ai dreptate ce spui tu despre scoala si EXCELENTA!

Katy, corect ce spui si tu! Acum sunt mai multe alternative de alegere a unui liceu, apoi profesie etc. Au aparut atatea, ca nici nu stii exact cum se numesc.

Sanca, se pare ca tu chiar esti indragostita de "Tonitza", daca ai vizitat atelierele in vacanta ta in Ro!

Discutiile cu voi toate despre acest subiect, mi-au facut bine. Urmeaza sa vedem ce realizam. Am contacta-o si pe mama verisoarei Anei care e o drgautza si vom discuta cu priv. la ac. subiect si paote Ana va fi pregatita de veris. ei astfel incat sa vedem care va fi calea de urmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Agho, a sosit si cartea cu experiente, dar din pacate deocamdata a fost umbrita de cadourile "electronice" ale bunicilor, gen PSP si PS2
Ia sa vad si cartea de care ai zis acum, ca vad ca le pescuiesti bine, ai fler. Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Andra, distractie placuta la munte, va doresc sa treceti cu bine peste problemele cu socru si "babuina".

Sanca, eu am facut baie in Pacific in timpul vacantei in SUA, am stat 3 zile in LA si am fost taman la Santa Monica, ca vedetele . Era iulie, dar apa nu mi s-a parut mai rece decat la Marea Neagra. Am sa vad eu si Baltica, romanca de aici mi-a spus ca sunt locuri unde se poate face baie si marea e potrivita daca e vara calduroasa. Baltica e o mare cu curenti calzi, asta e motivul pentru care desi partea de sud a Suediei este la o latitudine mai mare decat Toronto si chiar Montreal, iarna este muuuult mai blanda. N-am avut noi zapada anul asta, dar in general zapada e in februarie-martie, cand marea se raceste, dar temperaturile minime pe aici sunt -10/-12 grade. Iar aici lumea chiar vine la plaja si baie, e zona turistica de litoral. Noa acuma am sa vad si eu, poate nordicii n-au treaba la 17-18 grade apa, brrrr...
Eu am gasit aici raspunsurile cu zmeu/zmei/zmeie...cred ca plural articulat la ceea ce vrei tu este zmeiele.

mqqm, gata io nu mai vreau zapada acu' ca au iesit floricelele. Dar am vazut pe net ca zilele urmatoare se mai raceste si la noi, pana la -2/-4 grade ziua si cica ar fi si ceva posibilitati de zapada...saracutele flori!

Ana-Maria, muuuulte multa bafta lui Alex la olimpiada!
Intalneala placuta cu brenda si asteptam pozele!

Noi inca tot cu vizionari, mergem maine la un apartament, saptamana viitoare la o casa si la un alt apartament, acum au inceput sa apara mai multe...pana la urma tot vom reusi ceva! Va multumesc pentru sustinere , cred ca v-am innebunit de cand tot asta "cant" .

Va pup pe toate si va doresc o www.magazinstiintific.ro/_photo/2817.jpg" target="_blank">primavara minunata, plina de bucurii!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

La noi e asa frumos afara ca tare greu imi e sa stau la calculator.As lua eu laptopu in curte dar nu-i merge internetu' ca l-a vrajit fimea.In afara de camera ei nu merge nici de frica(taica-su zice ca undele ajung mai repede acolo Ana crede ca e magic laptopu si nu vrea sa il folosesc eu cat nu e ea acasa).Am uitat sa spun ca este laptopul ei asa i-a zis ta-su cand i la cumparat.

mqqm as da si eu o raita prin sud ca m-a vrajit orasul ala al Sancai.Old Town este superb de fapt adevaratul centru l-am ignorat cand am fost acolo am stat numai printre tarabe si cladiri vechi .De restaurante nu mai vorbesc, au acolo un restaurant mexican unde am mancat cea mai buna fajitas ,si crede-ma ca nici noi aici nu ducem lipsa de restaurante mexicane.Dar ala luase si un premiu.Ne-au cantat si muzicantii le-am dat bani si am crezut ca pleaca la alta masa ,de unde ei au cantat in continuare, am aflat si noi ca daca nu le dai bani pleaca daca le dai mai canta .Barbatu-meu,generos ca intotdeauna, vroia sa le de-a si a doua oara dar l-am oprit i-am zis sa nu creada aia ca suntem dupa alta planeta si nu am mai auzit muzica mexicana pana atunci.Asa cum te-a avertizat Sanca nu merge in iunie ca e ceata si inorat noi am fost in iulie dar tot nu m-am atins de apa.Noi mergem foarte mult in Los Angeles,Ana are

Ana68 "burn out" e de exemplu cand faci ceva doar pentru ca a devenit o rutina nu mai ai pasiune pentru asa ceva.Joci baschet(un exemplu pur si si9mplu) pentru ca asa vor parintii sau pentru ca au platit deja orele,dar nu depui nici un efort faci prezenta si atat,nu mai exista pasiune..O faci in virtutea inertiei nu pentru ca lucrul respectiv iti da satisfactie iar tu nu ai curajul sa spui "gata!nu mai vreau sa fac asta uite ce mi-ar place sa incep..."

Agho da sunt o "atista" mersi de compliment dar pe partea muzicala.La desen sunt stangace rau . De aia si spuneam ca aveam colegi din clasa care mergeau la scoala de muzica si arte dar la lectii de desen si erau mult mai relaxati ca mine.Si ca sa exemplific ce ziceam mai sus si eu am fost un caz de "burn out"am terminat scoala doar in virtutea inertiei nu mi-a mai placut de prin clasa a saptea.Dar cum parintii ma vedeau la liceul pedagocic pe atunci(n-a fost sa fie ca le-am zis ca eu "pic" exemenul la liceul ala,ma teroriza faptul ca o sa ma numai fete in clasasi in plus vroiam sa fac mate de pe atunci)a trebuit sa o termin.

Andra curaj sotului ca tu vad ca esti mai relaxata.Scuze ca poate pentru voi nu pare comic, dar eu am ras la ce ai descris tu acolo.Uite ca situatii din astea in care soacra sa fie "knoked out" si cere ajutor la nora nu am prea intalnit.Sa ne ti la curent cu desfasurarea e bun de scenariu de telenovela .

Fetelor daca va uit pe careva imi cer scuze, agho iarta-ma ca te-am "ignorat" in mesajele anterioare ,raspund insa din aduceri aminte si inca ma mai familiarizez cu numele .
Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mihaela, multumesc frumos pentru dexter on line, l-am pus la favorite. Deacuma ma sparg in figuri ca voi scrie corect si nu o sa mai aveti voi de cine sa radeti.
Bafta in continuare la vanatoarea de locuinta.

Katy, pai cand mai dai prin sudul Californiei, sa-mi zici si mie, sa ne vedem.

MqqM – in martie si aprilie e un spring break non stop… Copii mei au vacanta de primavara in saptamana de dupa Paste. Dar college si Universitati cred ca sant in aprilie. Plus de asta Pastele Ortodox cade pe 27 Aprilie. Balamuc, ca mai toate zborulile sant vandute la capacitate, si acuma sant niste preturi absurde. Dar incearca si cu plecare din Bufalo daca nu e prea departe de tine. In general am bagat de seama ca preturile din Bufalo sant mai rezonabile decat din Toronto.

Pe mine ma batea gandul sa-l expediez pe Elliot la vara in Romania. Am testat terenul sa vad cum accepta membrii familiei lipsa copilului vreo 2 luni de zile. Matei a fost singurul care a ripostat, ca lui o sa-i fie dor si nu o sa aibe cu cine se juca (a se interpreta – bate)… Acuma oscilez sa nu-l las in Romania, mai ales ca zbor sub 1700 de dollari nu am vazut.

Agho si eu trebuie sa merg cu Elliot la vanatoare de carti, ca se plange ca nu are ce citii, si nu-I convine deloc din ce-I sugerez eu…. Poate week end-ul asta o sa ajungem si noi ori la biblioteca ori la un used bookstore.

Andra, distractie placuta la poney rides.

Miki, imi pare bine ca ti merge calculatorul.

Ana sa ne scrii ce mai face Brenda si mica ei dansatoare. Poate o convingi sa mai intre si la subiectul nostru. De cand are beagle (caine), nu mai ne frecventeaza pe noi. Pe 13 martie face si Diana ei 13 ani. Sa-I urezi anticipat La Multi Ani din partea mea.

Scuze fetelor, dar mintea mea e deja in week-end…. Nu ma pot concentra la nimica, asa ca inchei brusc.

Va doresc un week end cat mai relaxant.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, stay tunned, ca poate gasesc ceva pana la urma. Ai incercat pe travel.yahoo.com? Stii ca pt Elliot platesti doar 65% sau asa ceva din pretul afisat, nu? El ce zice, i-ar place?

Mie mi-a cumparat Dede de martisor un bilet la teatru. Care teatru a fost la ei la scoala si au prezentat Dracula. A fost foarte profesionist, erau elevii din clasele a 11-a si a 12-a care si-au ales cursuri de drama, m-au impresionat. Nu ma prea dau eu in vant dupa subiect, dar restul a fost super...

La noi ninge linistit, ca de obicei. Un weekend placut!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Anca ,super tare cu dexteru' Ai inceput cu dreptu' Stai linistita ca noi te iubim si asa ...Intelege ca perlele si stilul tau narativ au un farmec aparte . Nu vreau sa te schimbi S-apoi noi nu radem de tine ci de perlele tale

Asa ,si-acum sa va zic de ce am fost ieri lipsa la apel ,ca nici acum nu mi-am revenit cu nervii capului... Ma anunta copilu' acu doua seri ca Tv-ul are pureci.Cum eram ocupata in momentul respectiv n-am dat prea mare atentie .Mai tarziu , cand m-am dezocupat constat ca ccc cupilu are dreptate ...Imi zic in prima faza c-or fi mesterind ei la retea sau cine stie ...Dimineata ,a doua zi , situatia neschimbata .Ii zic consortului sa bage un ochi sa vada ce si cum...El ca suna la firma ,eu ca ce sa mai sune ,ca pana vin astia in dulcele stil mioritic mai bine se uita sa nu se fi slabit pur si simplu un contact si mai stam si dupa fundu' lor.Il conving ,se uita , nimic.Nu era treaba de contact .Hai sa sunam ,numarul nu mai era valabil , intra pe site ,o intreaga epopee ca sa poti anunta asa ceva ...Mai ceva ca la telefonia mobila ,daca n-a stat in telefon apasand la taste conform instructiunilor de s-a plictisit.Special ,probabil ,poate te plictisesti si-ti trece .Intr-un final intra cu operatorul , ii povesteste ce si cum si obtine programare ca doar nu era sa-i astepte toata ziua .Bineinteles ca n-au aparut ,si nici macar mai tarziu (aici imi trebuia emoticonul cu fum pe urechi )Toate bune si frumoase ,vin acasa ,pe seara , dau drumu la tv-u,stupoare :nu numai ca nici un post nu mai era la locul lui dar in urma butonarii mele asiduie ,constat ca urmaream programele unei firme de cablu concurente ... Ma aflam in pline "mistere ale Parisului" .Sun sotul din dotare ,ii explicitez ,mai sa nu ma creada (ce ma enerveaza faza asta ),adevarul ca si mie imi era greu sa cred desi ma aflam la fata locului...Lasa balta la birou si vine acasa ...Cand ajunge ,ce sa vezi ,cablul era taiat ,din cuseta de pe hol ,ca noi stam in bloc nou ,d'asta de fitze de toata cablaraia e prin pereti si nu pe pereti si se intalnasc toate intr-o casuta comuna pe palier ,la care n-au acces decat ,noi cei 4 vecini +desteptii de ne furnizeaza servicii. Deci ,am ajuns la concluzia (ajutati si de-un vecin care vazuse ceva) ca ei au fost in lipsa noastra , au taiat demonstrativ cablul vecinului care, aflu cu aceasta ocazie ca ccc cu nesimtire , desi nu mai avea abonament cu firma "se bransase si el putin" si ne fura noua din semnal , si la cat ii duce capul ne-au taiat si noua legatura in speta cablul ,bransandu-ne la ....un split al firmei concurente (existand vecini care au abonament la alta firma si in consecinta si cabluri aferente) N-ati fi vrut (credeti-ma ) sa fiti in locul operatorului care mi-a raspuns aseara la telefon ,care incerca sa-mi explice si-o tot tinea cu "politica firmei".I-am povestit la randu-mi ca singura politica a firmei este sa angajeze niste maimutoi care nu vin in timp util si care lucreaza pe neve. Fara sa-i intereseze ca eu ii solicitasem ,deoarece aveam o problema ,iar ei nu ma satisfacusera nicicum , ma intreb cine le-o fi semnat hartoaga ca stiu ca vin deobicei sa le semnezi c-au fost si ca esti multumit de ce-au prestat .Am obtinut o noua programare si -i astept Degeaba incearca sotul sa ma convinga ca e posibil sa nu mai vina tot aia de ieri .Se va lasa sigur cu depese la directorul zonal si la sediul central si mai mult ca sigur si la protectia consumatorului .Nu va mai spun ca nici adresa de mail n-au ,dar si daca o sa trebuiasca s-o trimit cu porumbelu'tot vor auzi de mine . Scuzati , va rog ,desfasurarea ,dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ,cum ar zice un clasic in viata...

God must love stupid people.He made so many![font=Century Gothic]Never underestimate the power of human stupidity![/font=Century Gothic]

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

http://www.tkinter.smig.net/Romania/Martisor/images/Martisor32.jpg
Iertaciune la mamici ,cu asta trebuia sa incep ,dar sper sa ma intelegeti eram crizata

Sa nu zici ca nu m-am tinut de cuvant Mikki2

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Va urez de 1 martie o primavara frumoasa, sa scrieti la fel de mult ca sa am ce citi! N-am prea fost in apele mele de cateva zile, stiti voi, povestea cu jobul, dar sper sa se rezolve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

1 MARTIE CALATOR
VA ADUCE-UN MARTISOR! Va mai amintit versurile?...
O primavara minunata! Cum nu ma pricep sa pun poze cu martisoare, v-am scris cateva randuri.

Katy, n-am suferit, sa stii...Esti o scumpa, si artista si matematiciana...
Mihaela, multumim de martisor! Si tie Fl_Power si Almei...si tuturor!
Mihaela, cu casa pe mine nu ma innebunesti, imi face palcere.
Sanca, faza cu dexter a remarcat-o Fl_Power, am vazut si eu, dar m-a amuzat mai mult ca ea a remarcat. Esti haioasa, te rog, ramai asa!!!(And. mai citeste din "Eroii" - Legendele Olimpului, a terminat "Zeii", bineintels tot fiindca ii amintesc. Si Ana la fel, din Societatea Benedict. Cred ca la fiecare pagina e ceva amuzant ca ea tot simte nevoia sa-mi povesteasca.)

Miki, cumpara cartea cu Societata. La Ana in cls. e o adevarata intrecere care sa prezinte experimente, indiferent de ora sau zi. Azi a venit o colega la ea sa se mai joace si-au mai pus de un experiment. Sotul nu era acasa si cand a vazut cutia goala de cafea cum se duce inainte dupa ce a impins-o Ana, dar ca apoi ea revine fara s-o mai atinga nimeni, deja isi punea semne de intrebare! Pot fi folosite si ca trucuri at. cand ai petreceri. Poate asa ii starnesti pe copii.

Mqqm, la tine ninge, la noi a fost soare, iar in seara asta a plouat. Daca are Ana68 timp sa scrie, poate va spune ce furtuna a fost in Timisora! Eu am vazut la TV.

Alma, iti doresc sa-ti fie bine! Bafta multa!

Fl_power, n-as vrea sa fiu in pielea lucratorilor de la cablu cand vor intra in mainile tale.

Mai era ceva?...tuturor

Mergi la inceput