Copii de 1995-1998 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ioi cata activitate aici! Vad ca ati avut tot felul de petreceri unele, mergeti la vising (tinem pumnii!) altele, va meditati! Oricum sanatate tuturor!

mikki2, te rog nu mai fi suparata, va fi bine! Vorbeste aici cu noi, asa eram si eu acum un an cand a stat sotul 6 luni in Ro si eu lucram de acasa...

Am zis sa va povestesc de notitza pe care a primit-o Deda la istoria antica de la prof (toti din clasa). Ceva de genul... "ma angajez ca de acum incolo sa am la mine toate chestiile necesare, etc, etc, pt ca profesorul meu imi va pune un 0 deoarece am abuzat de bunavointa lui pana acum prea mult. Si apoi, DrDiSante are de predat materia ROA, nu este un contabil!!!". Dupa care a semnat fiecare elev. Ce sa mai adaug la asa ceva?! Nu intelegeam eu de ce isi cauta caietul care e umplut sa il care si ala. Asta e criminal omu.. italian de-ala crescut si scolat acolo e singurul care ii ameninta ca ii arunca pe geam afara. Doar ca astia se distreaza.

Eu azi am aflat ca ploada pleaca in excursie de duminica pana miercuri. Mai bine mai tarziu decat niciodata!

De cand s-a extins populatia subiectului mie imi este foarte greu sa va iau pe rand si la obiect, cred ca-s cam batrana! Sa nu va suparati dar sunt in criza de timp. Asa ca scriu din amintiri! Si va citesc cu interes!

Sanca, te nominalizez pe tine acum pt ce ai spus cu recompensa. Din spusele lui Stan Patitul. Si eu am incercat aia cu P. Problema cu miza mare e ca, odata ce ii devine clar ca a pierdut, nu mai incearca deloc, isi baga demisia. Ofera-i sansa sa-l castige, daca tot esti deschisa la mituit [sic], asa, cate un pic. Poate, poate... La el nici aia nu a functionat, ca nu-si dorea nimic "that bad". Dedi face singura, pe ea o recompensez dupa, fara sa-i spun dinainte. Adica daca a avut un succes mai mare sau mai mic, sarbatorim cumva. Daca nu uit, pf.

Mihaela, cred ca imaginatia ta a lucrat corect daca inlocuitorul de falci e f.l.o.c.i. Da, da, asa le zicea fiu-meu cu nonsalanta obrajilor.

Nu mai pot, am obosit, revin si maine.

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Flower - power,
Cand spuneam de meditatii cu profesorii sau invatatorii de la clasa nu vorbeam de fiica-mea , ci de una din colgele ei. Eu una, nu mi-as da fata la pregatire cu invatatoarea ei in clasa a III-a,pentru ca nu vreau . Vad ca deocamdata pricepe ce-i explic si eu.
"Micul matematician" este in mai, dar la scolile unde s-au inscris multi copii se face o preselectie, care va avea loc pe 29 februarie.
"Cangurul matematic" este pe 28 aprilie, "Evaluare in educatie" pe 8 martie, iar concursurile Smart in aprilie.

Sanca, cred ca o sa aplic si eu chestia cu recompensa.Mai ales ca este vorba de multe concursuri, sper sa functioneze. Dar o fi bine sa procedam astfel?

Ieri, Ana, ma astepta cu un buchetel de ghiocei, iar azi mergem sa cumparam martisoare pentru colege :fetitele inca isi dau martisoare intre ele; si mai trebuie sa gasim ceva si pentru doamna,dna de engleza si cea de religie. Ma gandeam la un pandantiv sau o brosa de Murano. Am vazut cateva si tare-mi plac cum arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut ,

Agho,pai sa sti ca e complicat cu imbracamintea la copiii astia atunci cand mai cresc...noroc ca la noi exista targuri sau piete,cum le zic banatenii,unde lumea vinde si haine aduse de dincolo sau chiar second hand,dar bune,unele chiar cu eticheta,luate de la reduceri...si acolo ma mai scot.Toata problema este ca pietele astea sunt cam departe de noi si sambata si duminica e foarte aglomerat,ca atunci sunt pietele astea...Spor la treburi si voua!
Katy,faza cu ce ma imbrac e si la noi si nu numai cu Alex,ci si cu Marius,barbate-miu...imi vine sa mor,nu alta.In curand ,probabil,ca voi face asta si cu Luana...
Flower,mult succes lui Tibi cu Cangurul si sah...important,zic eu,este ca participa...e de laudat.
Anca...asta e treaba cu baietii astia,cresc ca din apa:acu' le cumperi un pantalon si in 3 luni vezi ca li se vad gleznele.Bine ca la voi e cald si te-ai scos cu pantalonii scurti.Chiar radeam,ca incercam sa-l conving pe Alex sa mergem la cumparat pantalonii si el ma intreba de panatlonii scurti,ca mai are..."ma copile",zic,"tu esti normal la cap?E inca februarie,unde mergi cu pantalonii scurti?"

Cu independenta copiilor...eu i-am cam lasat pe ai mei sa se descurce si singuri.Alex face cumparaturi de foarte mult timp,avem incredere si ne-a dovedit cu varf si indesat,ca nu ia din bani si stie sa socoteasca si aduce restul corect.Apoi cu gashca lui a haladuit unde nici cu gandul nu gandeam sa ajunga vreodata,uneori chiar si singur mergea departe de casa,in alt cartier,sa se intalneasca cu un prieten de-al lui...I-am facut educatia rutiera de l-am scos din minti,l-am speriat cu borfasii si i-am zis ca fuga-i rusinoasa,dar sanatoasa si in rest...Doamne ajuta!Cu Luana inca nu-i cazul,dar...se apropie timpul si la ea.

Mqqm,ce prof tembel are Dedi...se vede ca-i european,daca umbla cu amenintari de aruncat pe geam....nu cumva are origini romane?!Si angajamentul,pfuah!ce ciudatenie!Pai distractie maxima copilei in excursie!
Miha,frumoase poze!Si fetele din ce in ce mai frumoase!Bafta Dianei la fotbal,poate faci niste poze cu ea jucand fotbal,sa ne arati si noua!

Andra,Alma,Isabela...spor in toate si bata la scoala copiilor!

Dragelor,pupici si sa auzim de bine!Mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå fetele si multumesc de incurajåri
Da asa este, vå am pe voi si este bine.
Azi sunt acaså cu cel mic pentru cå nu a dormit deloc azi noapte.Tuseste råu si e tare råcit.Si cum are el astmå, cind tuseste parcå e un mosulet de 80 de ani, asa se aude.Mi e milå de pui .

Vai ce frumos...vorbiti de primåvarå , mårtisoare...ce dor mi e si mie så primesc un mårtisorAici nu am våzut asa ceva si cind i am intrebat pe åstia cicå ce e aia?Nici måcar nu aveam un mårtisor så le aråt

Sper cå o så mi treacå starea asta in curind.Eu vå doresc la toate o zi bunå si multumesc cå existati si sunteti asa drågute...cå ce m as face eu?pe cine as mai citi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

'Neata

Isa ,am inteles ca nu despre fata ta era vorba ,cu pregatirea la invatatoare...Eu m-am referit in general si ti-am raspuns cum stau lucrurile pe la noi fiindca tu ai intrebat ... Si cand spun pe la noi ,ma refer la cunostinte si nu la clasa sau scoala lui fii-miu...Deasemenea m-am referit la profesori si nu la inv....Te auzisem la un momendat ca ar intampina probleme cu engleza ...Dar daca stau mai bine sa ma gandesc ,parca i-ai pus pe cineva...n-o lua personal ...am vrut doar sa te ajut...
Iar cu recompensa ,eu as asculta-o pe mQQM-cuta ,are "state" mai vechi de plata decat noi in meseria asta si e si patita ...Dar ,inc-o data ,am zis eu ... Oricate raspunsuri am primi de la altii tot noi ne cunoastem cel mai bine copiii.Nu-i asa ?

lasa , Miki ca-ti trimitem noi Uite unul in avans E bine ? Multa sanatate puiului

Revin ,sper...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Diana a trecut si de faza pe oras la romana, o sa mearga mai departe, acum o vad ca i-ar placea sa ajunga si pe tara, dar nu stiu daca se organizeaza si la clasa a 6-a.
A venit ieri sa-mi spuna ca a dat lucrare la religie si le-a corectat in clasa. Desi nu a gresit nimic i-a pus 9,50. A intrebat-o pe profa si ea zice: am vrut sa vad cum reactionezi! Ce-a vrut sa spuna cu asta, ca nu inteleg? Stiu ca are un cui impotriva ei ca nu merge la biserica, dar sa-i scazi din nota sa vezi ce reactie are? Asta e chiar culmea! Si oricum nota a ramas asa.

Acum am mult de lucru, dar mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mey voi atzi ajuns deja la pagina 4,iar eu nici n-am reusit sa intru!(la capitol ma refer)

In primul si in primul rind,la multzi ani DIANA,sa cresti mare si sanatoasa!

ALMA,draga mea sa-tzi traiasca printzesa si sa-tzi aduca numai bucurii!Scuze ca n-am reusit sa intru,dar mai bine mai tirziu decit niciodata!

Voi m-atzi innebunit cu povestile voastre(ANDRA,FLOWER-pOWER),ceea ce ma face inca odata sa-mi dau seama ca de fapt in viatza lista prioritatzilor este cu totul si cu totul alta!

MIKI2 hai capul sus ca multe dintre noi am trecut prin asa ceva,si de aceea itzi spun ca va "rasari soarele si pe starda ta"atunci cind te vei astepta mai putzin!

MIHAELA dar sotzul tau a primit contract pe perioada nelimitata?Ca eu nu stiu cum atzi putea lua credit daca e pe perioada limitata!Nu spun asta din rautate sau invidie crede-ma ,dar un credit pentru casa se ia in general pe o perioada foarte mare de timp!Mult succes oricum si sa gasitzi casutza visurilor voastre!

ANA,sa stii ca si eu am probleme uneori cu Andrei in gasirea costumatziei adecvate,copilul meu a fost cam tot timpul "intre" masuri,foarte rar i-am gasit ceva care sa-i stea bine si sa-i placa si lui bineintzeles!

Mey voi scrietzi mult,eu nu pot tzine ritmul cu voi,asa ca persoanele nenominalizate sa nu creada cumva ca le ignor,dar efectiv am uitat!

Gata ma cheama datoria(datorie de asta in casa ca sa zic asa ca am si eu 2 zile libere)pe care incerc sa le folosesc intr-un mod cit mai placut!(mai putzin partea gospodareaca)

O saptamina minunata tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Flower-power,
Stai linistita,n-am luat-o personal.Multumesc pentru raspuns. Asa cum am mai spus nu sunt o persoana care sa se supere, sunt aici tocmai ca sa invat cat mai multe despre aceasta varsta a copiilor nostrii.
La clasa, lucreaza dna cu copiii pentru concursuri. De multe ori, cand am timp caut pe net teste, la romana si mate ,pe care le lucreaza si fiica-mea suplimentar acasa, si ii trimit si dnei invatatoare cate un exemplar.
Apropo de concursuri:am vazut ca si baiatul tau merge si la cangurul si la Smart. Ti se pare ca merge la prea multe concursuri? Pt ca ieri ma intreba cineva daca mie nu mi se pare ca Ana merge la prea multe concursuri. Sincer, mie mi se pare bine ca participa la mai multe concursuri cu grade de dificultate diferite. Asa se obisnuieste cu atmosfera si poate si cu emotiile; vede si rezolva diferite tipuri de subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!

mqqm, YES! , se pare ca imaginatia mea a functionat la parametri ideali!
Tztztz, n-ai invatat bine cuvantul de saptamana trecuta , se cheama visning. ori ai facut o greseala de tastatura si atunci te iert
Fain de tot profu' italian!

Dana, cred ca am scris la un moment dat ca sotul meu a primit contractul pe perioada nelimitata, daca nu, imi cer scuze. Da, stii tu bine, a venit pe un contract de proba de 6 luni dar cu posibilitate de prelungire, au nevoie de medici care sa ramana, nu numai pe perioade scurte, asa s-a facut ca am "indraznit" si am venit cu totii. Nu e nici o suparare, cred ca si mie mi s-ar fi parut ciudata asa o situatie, pentru ca ai dreptate, nu se dau credite decat pentru contracte pe perioade lungi sau nedeterminate. Adica bancile cer acel contract la angajarea creditului, dar pana atunci discutiile se duc teoretic, cred ca asa e peste tot.

Ana-Maria, multumesc! Nu stiu daca voi ajunge la meci, e destul de departe de noi, dar am sa vad...ieri i-am cumparat Dianei aparatoare pentru picioare, arata asa haios pe "betzele" ei. Daca nu ajung la meci, am sa-i fac o poza imbracata fotbalista!

mikki2, sanatate multa puiului mic! Nici aici nu sunt martisoare, eu sper ca mama sa le trimita la fete, ca sa nu uite cum vine primavara romaneasca...

alma, succes mai departe Dianei si felicitari!

Ana-Maria, Mara, Isabela succes copiilor in intrecerile scolare, sa vina cu rezultate de la foarte bune in sus!

Io va pup pe toate si pe cele nenominalizate, sunt cam pe fuga, "urla" casa dupa mine si mai am si teme de facut...mai viu pe seara!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Isabela, ii dau dreptate lui MqqM, si lui Flower Power. Am testat sistemul pe pielea mea. Si a mers bine pana cand a luat prima nota proasta, si dupa aia, a lasat-o mai moale.
Acuma e sistemul cu inghetata. Il ajuti pe fratele tau sa invete tabla inmultirii, 15 min in fiecare zi, primiti recompensa amandoi, la sfarsit de saptamana.
Eu nu cred ca poti trimite un copil la prea multe concursuri. Deabea se obisnuieste cu atmosfera de examen si deabea o sa inceapa sa performeze bine sub stres. Parerea mea.

Ana, sa vezi faza cu pantaloni scurti. Acu cativa ani cand am venit iarna in RO, fiecare era responsabil de propriul bagaj. Sotul meu si-a impachetat si el o pereche de pantaloni scurti. Cu toate ca i-am reamintit ca noi mergem in Romania, si nu in Mexico, el si-a luat cu el pantalonii scurti “just in case” . .. .Trebuie sa fie ceva neinregula pe cromozonul Y.

Mikki sanatate pustiului tau. Nu mai plange de martisor, ca nici eu nu primesc aici, si nici americanii nu stiu cu ce se mananca. Lasa ca-ti trimit de 1 martie eu unul virtual…

MqqM, mi-e personal imi place de proful lui Dedi. Ar fi nevoie de cativa asa si pe aici. Pacat ca fac misto copii de el.
Si eu aflu multe pe ultimul moment. Dar excursiile cu sleep over sant de obicei organizate cu mult inainte si sant anuntate de multe ori.

Alma, nu mi se pare corect, dar profa stie ca pentru o jumatate de punct nu o sa bati drumul pana la scoala. Si daca I s-a pus ei pata sa nu dea 100 de puncte de lucrare, poate gasi nod in papura.

Flower-Power, felicitari lui Tibi la sah. Bafta in continuare la Cangur si la Smart.

Dana, spor la treaba si zile libere cat mai relaxante.

Mihaela, spor la teme. Vrem poze de la meciul de fotbal. Sa ne zici in ce pozitie joaca.

Agho, nu ai voie sa ai zi libera, cum de nu ai facut apelul?

Lui Elliot i-a intrat morcovelul… De aseara cauta innebunit cartea de la spelling / vocabular. A cautat-o aseara, azi dimineata. De fapt azi dimineata se uita dupa ea pana si in sertarele cu haine. I-am zis sa-I zica dirigentului, dar nu cred ca o v-a face. Asa ca am sunat la scoala, ca nu vreau sa-mi ia alte note proaste, pe motiv ca nu a avut cartea. Sa vedem. Sa dea Dzeu si sa invete o lectie din asta, si sa vina si ziua in care o sa fie mai organizat.
Aseara cand am ajuns acasa, Mateias al meu era in lacrimi. Peste week end ne-am pricopsit cu un hermit crab. Ieri se juca cu animalu, si l-a muscat… L-a prins sanatos, si nu-I mai dadea drumul. Matei era gata sa-l duca inapoi la magazin . .. Sa speram ca si pisicile il vor lasa in pace, ca pe Matei l-a prins, si nu i-a mai dat drumul.

Numa bine

Mergi la inceput