Copii de 1995-1998 (15)
Raspunsuri - Pagina 18

agho spune:
http://good-times.webshots.com/album/562753501biqREd
"Draga mea" si "dragul meu", ei sunt!
Si cateva poze de la munte, cand mi-am rupt piciorul...fetzisoare mai triste..
http://good-times.webshots.com/album/562749023YTKoqO
O seara buna!

mihaela_s spune:
Katy, Sanca, mQQm, miki va multumesc mult! Da, speram sa fie OK, luni dupa ce l-a sunat agentul pe Ovi au si scos casa de la vazare de pe net, abia am apucat sa-i spun mamei mele sa se uite si ea la poze si nu am mai apucat sa le salvez in computer. Vineri dupamasa vom merge sa semnam contractul si atunci chiar ca nu voi mai avea nici un gand!
Katy, ce exotic e la voi...wow! portocali in curte, asta da! Abia astept sa vad si eu florile. Portocali am vazut in Spania, dar erau cu fructe, nu i-am vazut infloriti...livezi intregi!
Si ce trandafiri frumosi...te cred ca miroase superb in gradina ta!
In legatura cu casa ideala, ai dreptate. A trebuit sa facem si noi compromisuri...ori sa ne fi luat un apartament mai in "oras" ori casutza asta mai departe de centru. Daca se poate numi departe un drum de 5-8 minute cu masina, 15 minute cu bicicleta(aici e foarte la moda) sau 40 de mers pe jos...cam asta e oraselul. Practic nu e departe nimic aici, iar multi dintre cei care lucreaza in oras locuiesc la 5-10 km chiar si mai departe...de fapt totul e "aproape" pe insula ...la cei 50 km latime si 170 km lungime
.
Succes Anei la proiect!
Sanca, sunt totali baietii tai, ce mai! Sanatate lui Elliot, tie revenire usoara la noul fus orar(las' ca ne asteapta si pe noi curand...
) si sa va fie de bine mucenicii
.
Mara draga mea, cred ca fiecare dintre noi-astea mai cu vechime pe aici-ne-am dat cu capul de pragul de sus al forumului pana ne-am trezit si ne-am gasit cuibushorul sau cuibushoarele caldutze si familiale. Eu mai scot nasul din barlog, dar dupa ce m-am fript mai in toamna(tot pe ale forumului ulitze ) m-am hotarat ca oricum nu schimb nimic in lumea asta si ca nu are rost sa lupt cu morile de vant. Adica aici pe forum nu voi schimba nimic, ca daca vreau sa obtin ceva trebuie sa ma lupt in viata reala. Ei, asta a fost experienta mea...noi te asteptam cu mare drag aici intre cozonaci si pasca
, cu povesti nazdravanesti dar si de suflet.
agho, ultima dar nu in ultimul rand , ma bucur ca ti-am vazut printii
, sa-ti traiasca si sa creasca mari!!!! Sunt tare frumosi mai, iar Ana imbracata in printesa e adorabila. Te cred ca esti mandra de ei!
Uite cum poti sa apara link-ul sub un cuvant:te duci pe pagina asta pe care scrii raspuns, selectezi unde scrie "mod format" sa fie interactiv. Apoi dai click pe butonul acela cu glob(intre HR si mail) de la "format" si iti apare o fereastra mica unde scrii numele ce vrei sa apara, spre ex. poze. Dai OK si fereastra continua, introduci aici cu copy/paste link-ul de la poze, dai iar OK si gata! E mai complicat, nu stiu daca am explicat bine...incearca si daca nu reusesti mai incercam, bine? Daca vrei sa-ti apara la semnatura link-ul trebuie sa mergi in pagina personala(deschizi o alta fereastra cu DC), dai copy/paste la ce iti va aparea prin metoda de mai sus cu pozele in pagina personala la semnatura. Selectezi unde scrie "semnatura in mod automat" si dai salvare. Aici am scris din amintiri, sper ca n-am gresit...
Noa gata cu lectiile , huh!
Hai ca azi fuse bine la test, aseara repetam pe aici cu Ovi-el era profesorul-sper sa fie cu folos si sa raman cu ceva cuvinte in creierash .
V-am pupat, o seara frumoasa!
vorbe de copil...
Hobby

agho spune:
SANCA, scumpo, in timp ce ma mocaiam sa asez pozele in album, iata ca aparui si tu cu stirile tale.
Mutumesc frumos! Vroiam si eu sa spun de exemplu...aici subliniat si gata , sub cest aici gaseati pozele, ma rog, chestii de-asta, dar cu timpul le-oi dibui.
Sa faci bn sa pui poze, pt. ca eu, fiindca nu retiunusem chiar si data nsterii pe dinafara, cum il vazusem pe Elliot in poze cand era mai mic, nu intelegeam cum dintr-o data era MARE (12 ani adica) Sigur ca m-am lamurit, dar patzeam si eu ca fi-miu cu incurcatul mucenicilor.
Eu nu stiu cum de-ai putut manca atatia!. Eu abia daca am mancat jumate din cel copt.

mihaela_s spune:
Noa ca am uitat sa-i spun lui mQQm ca ce ghiocei mai vrea cand e alb pe jos? Adica iti folosesti imaginatia cat de bogata si zici ca traiesti pe un camp de ghiocei, ca dai jos ghiocei de pe masina(apropo, ai putut scoate masina dintre "ghioceii" aia?
, ca ai ghiocei in fereastra si ca te plimbi printre ghiocei pe strada...fac si io haz de necaz dar nu mi-ar placea defel sa fiu in locul vostru. Mi-a fost si mie dor de zapada, dar mi-a trecut cand am vazut ce e la voi
.
vorbe de copil...
Hobby

agho spune:
poze
MIHAELA, DRAGA MEA, UITE C-AM FACUT CUM AI SPUS TU, SA VAD CE MI-A REUSIT.
YES, YES, YES, AM REUSITTTTTTT!MIHAELA, SI PE VOI FETELOR!
MULTUMESC!!!
Mihaela, ma bucur pentru voi si e minunat ceea ce vi s-a intamplat cu casa! Multumesc si pt. aprecieri! Da, sunt copiii nostri si-i iubim, asa cum stiu ca si voi ii iubiti, pupati, apreciati, imbratisati, etc. pe ai vostri. Cu toatele aveti copii frumosi si buni si destepti si mai putin cuminti, depinde acum etc...dar ii iubim, nu? Si ai dreptate, e tare bine aici, intre prieteni!

mihaela_s spune:
Bravoooo! Uite ca acum imi vine mie sa tzopai de bucurie , nu credeam ca am fost atat de explicita!
vorbe de copil...
Hobby

mihaela_s spune:
Daaaa, sigur...fain la cota 1400! Am fost si eu intr-o vara vrand sa ajungem la Babele . Inca o data: frumosi copii, amnadoi cu ochi albastri
!
vorbe de copil...
Hobby

Sanca spune:
Agho,
Ce copii frumosi ai. Ce ochi frumosi au amandoi, si seamana intre ei, parca ar fi frati. Printesa ta e o dulce si frumoasa. Imi place in poza in care e stirba.
Multumim de poze, imi pare bine ca te-ai descurcat.
Mihaela, ai explicat bine. Mai trebuie sa-ti citesc si eu postarea mai pe indelete, si sa gasesc si eu globul de care zici, ca varianta ta pare mai simpla de cum o fac eu.
Elliot behaie in continuare, si se vaita ca o baba... Eu sper sa-i treaca pana in week end.

CriPOD spune:
Mihaela, da, da, niste ghiocei de-aia inalti pana la kur si reeeeci. Nah, te trezesti la realitate imediat...
agho, tare dragalasi sunt frumusheii!
Sanca, sanatate lui Elliot!
ralualexandrei, tare mult imi place ca esti activa din nou...
Eu sunt foarte light zilele astea din mai multe motive noi... E vacanta doua saptamani, copila e la (ghici?) tabara de schi si n-are teme, doar ce altceva putea face cu atata zapada, eu conduc 2 ore zilnic s-o aduc acasa, in plus am tot felul de "deliveries" si pe cuvant de om, am senzatia ca traiesc in Ro iarasi. Nu mai stiu cine zicea ceva de probleme cu cablul acu' cateva pagini... pai eu asta traiesc cel putin saptamanal, in orice caz, de cate ori cumpar un obiect sau un serviciu... Si cum m-am mutat in nov si cum trebuie totul pus la punct, cred ca ma duc cu pluta. Am inceput sa ma intreb daca e la mine problema cumva cu pretentiile mele... Si mai tre' sa ma intind cu munca sa acopar timpii de plimbare si certat cu unii/altii incompetenti. Da' nu va mai plictisesc acum.
Stau totusi si ma scarpin in cap... am facut 3 chestii pe care nu credeam ca le-as face fara sa mi se ceara (cu plecaciuni), sper sa nu-mi para rau: i-am facut cont fetei pe facebook si i-am sugerat sa mai stea cate o juma de ora din cand in cand pe MSN cu pritenele si i-am luat Wii. Am asa o senzatie uneori ca munceste mult prea mult, ca ia totul prea in serios si as vrea sa guste si partea "fun", sa se socializeze, etc. Tot felul se sentimente contradictorii ma macina...
In pas alergator la culcare...
Bibi!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ