Copii de 1995-1998 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,
Azi si maine secretaresc iara...iar vineri o tai spre centrul tarii....abia astept.
Asa ca Anca draga,zau ca nu mai conteaza cum va fi vremea,cand ma gandesc la doua zile de relaxare,fara copilasi dupa noi,numai cu neica Mariusache...ptiui!o sa ne destrabalam...ca de cand formam o familie e prima data cand vom fi doar noi doi fara copii ,iti dai seama?
Katy,pozele sunt superbe!Mi le-am trimis si mie pe mail si cum ajung la birou mi le bag in comp ca sa am de schimb la desktop.Te rog sa nu ma uiti cu florile de portocal.
Flower...uneori zau ca nu se merita sa te enervezi si sa te agiti...pen' ce?
Agho,ce copii frumosi ai...Ana arata chiar ca o printesa!
Mqqm...bay ce 8 martie inzapezit ati avut...a inceput era glaciara deja?Mah,cu Dedi...poate asa simte ea,ca asa trebuie sa munceasca ca ajunga tot mai sus...uneori si eu am senzatie d-astea vis-a-vis de Alex.Bine ca au plecat la schi,la relaxare...

Noah fetele,gata...ma reintorc la treaba,va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Multumesc, Sanca,Mqqm, Ana68! Vroiam sa vi-i prezint ca sa stiti si voi despre cine vorbesc.
Iar cu ochii albastri, responsabil e tatal lor si-ar mai fi si niste gene de la ambii bunici. Eu sunt in minoritate, risc mereu sa fiu hipnotizata si sa cedez dragalasheniilor lor.

Mqqm, cu atat zapada, e bine ca Dedi face sport. Mai greu e de tine ca te fatzai prin omat cu masina. Ei, in curand isi va amenaja si Mihaela casa, asa ca veti fi surori de suferinta sau poate nu.

Ana68, spor la lucru si muulta liniste, hai ca scapi, o sa zbarnai masina aia! Apropo, ti-am vazut pustoaica la serbarica din luna martie. Dragalasha si artista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna fete dragi!
Eu sunt acasa azi, copiii au liber la scoala si camin(ceva de genul cerc profesoral in Ro). Nu era problema daca era numai Dia libera, dar pe Silvia nu o pot lasa singura si nici pe ele doua impreuna . Asa ca m-am cerut de la scoala, profa stia ca si copiii ei sunt liberi dar stau cu sotul ei, au mai fost si alte colege care au fost nevoite sa lipseasca. Am facut mancare, acum imi sorb cafelutza de pranz si apoi iesim putin cu Silvia afara. Diana are program cu 2 prietene, s-au intalnit mai devreme si au colindat imprejurimile. Una dintre ele are un caine si l-au scos la alergat prin zona. Acum a plecat la piscina cu fetele, sa inoate si apoi seara mai vad ce va face. Aici s-a pus pe ploaie, dar m-am obisnuit deja ca asta nu e un motiv sa nu iesim afara, mai ales ca la camin copiii stau 2 ore la joaca indiferent de vreme.

Da, am inceput si noi sa ne gandim cum amenajam interiorul casei, ieri am fost sa vedem paturi si ceva mobila la un magazin, studiem IKEA pe net(ca la noi nu este) si o sa mergem cumva la Stockholm sa vedem si acolo. Putem face comanda pe net si cine stie cum va veni marfa, mQQm sa-mi dai lectii de rabdare(daca ai) si de returnat marfa . Ca noi nu suntem(inca) obisnuiti cu asa ceva . Trebuie sa ne luam atat de multe, musai sa fac o lista ca sa nu uitam ceva. Cum am venit cu boccelutza din Ro, avem tare putine lucruri care trebuiesc intr-o casa. Noa dar asta era situatia indiferent ce cumparam, am stiut de la bun inceput. Eu una abia astept sa decorez cu perdelutze care imi plac mie, sa cumpar mobila si sa ma mut la casuta mea .

Ana-Maria, spor la secretarit! Hai ca AMR 2 zile!

agho, ce bine ca ambii copii ai tai, desi sunt genuri diferite, au mostenit ochii tatalui lor...al mele au mostenit jumi-juma: Diana pe ai mei si Silvia pe ai lui Ovi, desi tare mult ar fi vrut Ovi sa aiba si Silvia ochii verzi...dar asta e! Acum si Silvia e cumva intrigata si uneori geloasa pe Diana din acest motiv, ar fi vrut sa aiba si ea ochii mei...

Sanca cum mai stai cu fusul orar? Ti-ai mai revenit? Sanatate in continuare lui Elliot!

mQQm spor la condus printre ghioceii care te gadila la fund . Distractie Dedelinei la ski. Cat despre cele 3 chestii de scarpinat in crestet, io nu stiu ce sa zic, nu cred ca e de rau totusi...Diana mai povesteste cu colegii pe mess(si cu cei de aici si cu cei din Ro) si asta tinand cont ca in Ro n-am lasat-o niciodata. Mai are un cont pe Stardoll unde sunt tot felul de concursuri, castiga "bani" virtuali si poate cumpara tot felul de chestii virtuale pentru casuta ei tot vrtuala...e un loc unde isi petrece cele 35 de minute de internet pe zi. De jucat nu mai are timp, desi are cateva jocuri pe CD...poate in vacanta.

V-am pupat, fug cu Silvia afara, sa ne ploua putin .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Mihaela, nu mi-am dat seama ca aveti ochii verzi, m-am gandit ca sunt albastri...Ei, si Silvia e tare simpatica asa cu ochishorii ei de veveritza!
De fapt, si ai mei copii difera un pic, fiindca eu tot cred ca And. l-a mostenit mai degraba pe tatal meu la ochi, iar Ana pe tatal ei (plus bunicul, strabunica)...Difera ca forma si nuanta.
Puteti sa radeti, dar asa mi se pare ca sotul meu aduce acum ff bn cu tatal meu, (evident mai in tineretea lui).

Da, nu stiu ce avem noi in general cu perdelutzele, dar tare mult ne mai plac!
Plimbare placuta cu Silvia prin ploaie! Iar despre Diana, ce sa spun, faptul ca merge la inot at. cand ploua, probabil ca are mare grija sa se usuce bine la par (sau are casca)? In fine, stiti si voi ca nu toti copiii sunt atenti cand se sterg cu prosopul si racesc repede.
Pe curand! Eu nu mai tin cont ca verifica astia cat stam pe net si intru mereu sa vad daca ati aparut cu noutati. Ce pacat ca nu mai revin cu noutati si celelate fete!
Imi bubuie capul de tabele in excell.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, am si venit! S-a balacit copilul de-a dreptul in balti, s-a dat pe leagan si ne-am distrat la tobogan...cum era ud si ea cu hainele ude pe ea(haine de fas, impermeabile) prima data nu si-a dat seama cat de tare aluneca si s-a dus de-a cazut in fund! Si da-i si raaaaade! E nisip pe jos si cu hainele alea captusite nu s-a lovit. Apoi a mai vrut de cateva ori numai de dragul distractiei.... Pe cand am venit acasa, s-a oprit si ploaia , Murphy in toata regula!
Haha, stiti ce mi-a zis bucuroasa venind acasa? "Mama, ce bine ca maine o sa avem balti la camin! Nu mai trebuie sa le cerem apa educatoarelor ca sa ne jucam! "

Agho, sa nu ma bati dar eu stiu ca Diana nu se usuca deloc pe par! Asta pentru ca nici copiii suedezi nu se usuca si cum o sa fie ea mai prejos! Am certat-o, am rugat-o si degeaba. Mi-a demonstrat ca nu raceste, ca nu are nimic si n-am ce-i face. Sta in sauna dupa ce face dus ca sa se usuce putin si sa se incalzeasca si ea zice ca e suficient. Isi pune caciulitza pe cap, casca de bicicleta si asa vine acasa, cu bicicleta. Acum nu e asa rece afara, dar toata iarna asa a mers/venit de la orele de inot.

Sa nu razi, dar si eu il vad de multe ori pe tatal meu in Ovi, nu neaparat fizic, dar in gandire si in comportament. Citisem undeva ca asa ne alegem partenerii de viata: femeile cauta un partener care sa le aduca aminte de tatal lor, iar barbatii cauta o femeie care sa le aduca aminte de mama lor. Acu' nu stiu cat e de adevarat, dar mi-a ramas gandul la asta.

Iar fug, de data asta sa invat ceva si sa-mi fac tema! Is si io scolaritza, noa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

In sfarsit provider-ul meu de net s-a desteptat din somn ,ca aseara m-a lasat pe uscat

Sa-ti traiasca cc copiii Agho ,si sa va bucurati de ei .Iata ,astea sunt realizarile noastre cele mai mari .Pana la postarea cu nr 150 sper sa ma invrednicesc si eu ...sa ma organizez...Ca Anca are nedescarcate de la Craciun ,eu ma pot lauda si mai si...

Miha am fluierat in biserica .Stii cum e ...Lume multa ,oameni putini .Multumesc oricum pentru umar ,(da stii cum zice tanti Fergie ...Big girls don't cry) se pare ca nu m-am inselat in privinta ta .Ma gandeam eu ca si voi ati patit-o ,tu insa ai si recunoscut.Perfect de acord cu lupta din viata reala
Aha ,te gandesti la decorare ,dragut ,cred ca majoritatea femeilor au pasiunea asta ,cand e cu tocat de bani ,mai rau e ca odata cu asta mai vin si "placerile" alergatului prin magazine ,seriozitatii furnizorilor ,samd ,sper ca pe voi sa va sara partea asta.

Stai linistita Anca ,n-ai pierdut nimic ,macar dac-ar fi ajuns la ceva concluzii ,e doar un loc in care unii se dau mai rotunzi decat altii cu cunostintele lor ,nu mai vorbesc de ton .Da daca ti s-a facut dor de un abtibild ... be my guest
Ma rog sa se faca Elliot cat mai repede bine ca mi-e dor de nazdravaniile lui .Mai bine nazdravan decat bolnav
...Iar hotii astia de la noi ne cer mai mult de un dollar pe 2 lamai . So...

Katy ,super trandafirii ,neaparat sa pozezi si portocalii infloriti ,numai cand ii vad si parca le simt si mireasma ...

Aolica ,mQQm ,mi s-a aplecat de-atata zapada si asta numai de la distanta .Imi inchipui cam cum e s-o traiesti in direct ...E adevarat ca as fi ratat pozele daca nu facea Anca vorbire de ele
Oricum ,join the club ,io eram aia cu cablu' si mai nou ,aseara , cu netu'. Stai linistita ,ca nu tu esti defecta ,ca sa ma exprim asa ,baietii cu furnizarea sunt antrenati ,iti dai seama...Meseria lor e riscul Da ' noi sa fim sanatoase ca belelele curge ...Cu restul n-as vrea sa -mi dau cu parerea (habar n-am ce-i aia Wii ) ,dar Dedi e o fata la locul ei si sper ca n-o sa regreti .Si-apoi daca ne spui ca esti asa light ,intelegem ca ti-a mai dat si teenageru' o pauza ...

Al meu copil mi-a venit ieri cu 100 pcte la testul de mate care s-a dat anul trecut pe scoala ,inteleg c-o fi fost un soi de simulare ,azi cu 100pcte la romana .Vad ca incep sa-i obisnuiasca cu notele si nu cred ca-i un lucru rau ,abia nu li se pare prea brusca trecerea la gimnaziu .Sper...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Ei, MIHAELA, tocmai pe tine sa te bat! Ei, atunci m-am linistit, daca e bine si nu raceste!. May, dar la faza cu baltile,o inteleg pe Silvia sa se amuze, dar cred ca treb. zilnic spalate costumele de fash. Oare cum o fi la camin? Inseamna ca se fac ca niste purcelushi!
Spor la invata! Sa iei calificative "sclipitoare"!
Ei, am facut destul la psihologie si despre alegerile noastre, de-asta ziceam sa nu radeti.Dar ochii albastri mi-au placut de mica. Prima mea papusa mare eu am ales-o si era blonda cu ochii albastri. Si-acum ii spun Anei ca eu sunt fericita fiindca am o papusa vie (si ea nu are). Sper ca nu m-am repetat cu chestia asta, ca ma fac de ras.

Fl_Power, ei, bravo, daca a luat suta de puncte si la na si la cealalta! Cu-asa mama, cred si eu! Acum plec sa facem pinguinul de carton pt. tema de la engleza despre poluare. Asa faceai si tu la ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, baiatul meu cel mare se simte mai bine, in schimb pe mine ma incearca raceala lui, si nu am chef de nimica... Sper sa-mi treaca pana in week end, ca Pastele se apropie cu pasi vertiginosi si eu nu am facut smotru prin casa.

MqqM, felicitari pentru WII, sa ne scrii daca regreti investitia, si daca-i mai vezi culoarea ochilor lui Mr.P.

Agho, spor la pinguinul de carton, si la proiectul cu poluarea. Pe urma o sa urmezi cu global warming, si efectul polutiei.

Ana, distractie placuta cu Marius, voi doi, porumbeii.

Mihaela, ce-mi place cum ne povestesti, si cum se distreaza Diana cu prietenele. Sfat la mobila. Depinde si de gusturile voastre, dar sa sti ca personal nu prea sant incantata de calitatea mobilei de la Ikea. Pentru camera copiilor merge, ca in 5 ani poti sa o schimbi, si nu plangi dupa banii investiti. Dar parca ziceai ca va lasa si ceva mobila cei care vand casa.

Mara, felicitari pentru rezultatele bune a lui Tibi. Bravo lui, si tie ca ai stiut cum sa-l faci sa dea rezultate bune.

Apropo de rezultate bune... Mr.E, a inceput cu figuri, si mai am un pic si explodez ca un vulcan. Astazi avea examen la geografie, dar nu am reusit sa-l conving sa studieze. A citit de cateva ori rezumatul lectiei, si s-a declarat atotstiutor. Nu a contat ca am vorbit cu el pana cand am fost verde in fatza, sa vedeti voi ca saptamana viitoare cand imi vine testul cu nota, o sa-mi spuna ca a fost greu. Imi iau campii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

agho frumusei tare copii tai.Sa-ti traiasca!Am vazut de ieri pozele da' nu am apucat sa raspund.Deja vad ca m-ai pus absenta.
Ieri am trebaluit si eu mai mult , am adunat frunzele ca au cazut ca la nebuni zici ca vine toamna.Noi nu avem ghiocei...din pacate/fericire.
mqqm aia cu plecaciunile o zicem si noi asa de chestie ,eu nu i-as putea refuza Anei aproape nimic.Bineinteles in masura bunului simt.Ea nu stie inca ce e Wii dar vrem sa ii luam .Acum nu stiu cum l-ai luat tu dar in Us nu se gaseste usor. Anul trecut a doua zi de Thanksgiving eram in Best Buy si era o masa cu vreo 40 de Wii cica trebuiau sa le primeasca cu o zi inainte dar nu au sosoit la timp si abia le adusesera.Barbatu-meu care stia ce e wii(eu macar nu eram la zi cu informatiile )il ia se uita la el si ma intreaba daca vreau.Eu zic nu ca Ana nu parea interesata nici de playstation atunci.Asa ca plecam(ma lamureste intre timp in masina ce e ala) si bineinteles ca la o ora dupa ne intoarcem la magazin dar normal ca nu mai era nici urma de Wii.Asa ca acum sper si eu ca poate de Paste mai aduc astia prin magazine.Tu l-ai luat de pe internet?Ca sunt niste preturi pe ebay de te sperie...Noi vrem sa o convingem pe Ana sa treaca la Wii in loc de Nintendo DS ca a avut deja Gameboy .
Mihaela noi inca nu ne-am aranjat toata casa pentru ca suntem pretentiosi amandoi nu prea gasim ce vrem si cand vedem ceva interesant ori nu ne place culoarea,ori e prea mare ori nu se potriveste cu ce avem,ori...si se termina cu vesnicul"poate gasim ceva mai bun." Noi cand ne-am mutat din apartament am aruncat juma' de mobila si am pastrat doar patul nostru,canapeaua si masa de bucatarie.Am fost de rasul curcilor ca noi cica am angajat moveri si aia au bufnit in ras cand au vazut ce au de carat. Noi nu suntem cu Ikea desi in apartament numai din aia aveam.Insa barbatu-meu s-a jurat ca el nu se mai joaca lego cu scandurele.Am luat odata niste scaune de bar de la ei si intamplarea(sau nu )a facut ca o cutie sa fie cu defect(una din piese era rupta) iar pe celalalt nu a reusit sa il monteze decat pe jumatate ca la un moment dat nu se potriveau 2 gauri si nu intra surubul(gaurile eraau la nivele diferite)asa ca le-am dat inapoi nu inainte de a ne varsa of-ul pe unul din sefii de la magazin spunandu-i sa monteze el scaunul daca poate...Asa ca bine ziceai tu ca e bataie de cap nu numai cu cumparatul dar si cu returnatul.Aici in Us e foarte lejer din punctul asta de vedere au mai restrictionat ei pe ici pe colo ,ba ca nu mai poti returna decat in 15 zile,ba ca daca nu mai ai bonul nu stiu ce se mai intampla, dar in general duci inapoi orice nu iti convine.Si noi am venit aici cu valizele si am aruncat atata ca nu imi vine sa cred.Nu stiu cum poti sa strangi atatea lucruri.Acum zici ca nu ai prea multe, dar o sa vezi cand nu mai ai loc de ele cum e.
Vad ca trandafirii mei au devenit "vedete".Pot sa ma apuc de afaceri sa vand screensavers
Ana sigur, nu va uit cu portocalul numai sa nu infloreasca saptamana viitoare ca nu sunt acasa plecam in Los Angeles.
Cat despre lamai 50c ,1$ eu am o prietena foarte buna care are lamai.Facem schimb asa ca avem si portocale si lamai amandoua.Am uitat sa spun ca am si un mandarin dar cu alea nu fac schimb ca ne batem pe ele.In magazin mandarinele nu sunt asa dulci si parfumate ca alea din pom.Baiatul prietenei mananca doar cand vine in vizita si atunci area Ana grija sa il tina ocupat

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

PAna am terminat eu mesajul vazu-i ca a postat si Sanca.Nu ne-am vorbit cu Ikea asa ca nu dati fetele care sunteti fun.Poate in Europa e altfel.
Sanca mai e o luna pana la Paste.Vorbesc de cel ortodox.

Katy

Mergi la inceput