Copii de 1995-1998 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Sanca spune:
Happy Monday
. Asa luni cu vesti bune, mai zic si eu.
Mihaela, felicitari. 

Am stiut eu ca te faci cu un cadou frumos de ziua femeii, dar nu am stiut ca te ai asa de bine cu cel de sus… Ma bucur sincer pentru voi, a-ti luat casa mult dorita, si la un pret avantajos. Cred ca deabea astepti sa te vezi la casa ta. Felicitari.
Andra, oa, ce agitatie e la tine de Sarbatori. Si la mine e asa, dar nu gatesc pentru o armata de oameni. La cozonac nu m-am bagat pana acuma, ca chestia cu maiaua, mi se pare foarte complicata. O las pe mama, ca are masina de facut paine, si a framantat in ea cozonacii si i-au iesit foarte bine. Merg si eu cand e in pregatire la mancat de coca…. Vad ca se descurca si a gasit si drojdie proaspata pe aici (la americani drojdia proapata e o raritate).
Mara, vad ce te-ai distrat de ziua femeii. Eu cu babele stiam ca asa de bine vei arata ca babeta… Dar chestia cu noroc in anul urmator parca-mi place mai mult. Dar, ai vazut ce zi de primavara a fost duminica si-n Bucuresti?
Katy, ai dreptate cu animalele… Daca nu as avea-o pe mama care sa vina sa-mi hraneasca matzele cand santem plecati, si pe socrella care sa-l aibe pe Oreo acasa la ea, poate nu as avea atatea. Ca sa lasi cainele la pet hotel – costa cam 30 de dollari pe zi, ceea ce mi se pare enorm, numa ca sa-l tina intr-o cusca, si sa-l plimbe de 2 ori pe zi. Bafta la gradinarit, ca e si asta o arta. Noi nu avem pomi fructiferi in curte, cu toate ca un lamai nu ne-ar strica. Hotii astia de la magazin, ne cer 50 de centi pe o lamaie, cica doua pentru un dollar
… Magari. Ca sa-i fentezi pe vamesi, procedeaza ca MqqM - cand vine cineva din tara, mai ales nevorbitor de engl, roaga-i sa aduca. Si daca sant gasiti cu trandafirul in bagaje, sa zica nevinovat ca ei nu stiu engl....
Dana, sa ne scrii daca ai reustit sa faci mucenici. Sanatate, si sa te recuperezi cat mai repede.
Ana, tu si cu baietii mei, aveti voie 30 de min de calculator pe week end… Si baietii au avut de facut treaba in casa sambata, cand am fost eu la cumparaturi. Ei bine, cand am venit acasa seara, era sa fac stanga imprejur si sa ma tot duc… Elliot mi-a zis cu glas sfarsit ca ei au spalat rufe. Ei bine, daca spalau in chiuveta, de mana, ca bunica, tot puteau sa faca mai multe. Nu au avut decat 2 masini de spalat, dar ei aratau de parca au spalat de mana la tot cartierul . . . . Si duminica dimineata Elliot nu-si gasea chilotii…
, ca asa de bine s-au descurcat ei la pus lucrurile la locull lor.
Agho, beagle e caine de vanatoare - www.dogbreedinfo.com/beagle.htm" target="_blank">cam asa
Am ras de numa de ce ai scris de prietenul vostru de familie. Dar m-am distrat si mai tare cu Andrei al tau. Nu ai scris tu ca e econom din fire? Pai poate s-a gandit la ce sa risipeasca banii pe flori?
La noi s-a schimbat ora duminica, am trecut la programul de vara, si pe mine m-a dat complect peste cap. Sant asa de buimaca, si ametita, si as dormi non stop. Ieri ma simteam de parca as avea jet-leg, ca dupa un drum lung spre Europa. Pe la 2-3 la amiaza, nu am mai rezistat si m-am culcat de pranz. Ei bine, la 20:30 aseara am dat stingerea, ca nu mai puteam sa-mi tin ochii deschisi, iar azi dimineata la 7 trageam de mine sa ma scol. Nici Elliot nu se simte bine, e un virus dubios, asa ca astazi nu a servit scoala, iar ieri a stat mai mult in pat.
Eu de ziua femeii am mers la cumparaturi. M-am simtit bine, si m-am distrat, dar cand am ajuns acasa, ma astepta bucataria plina de vase murdare. Baietii mei, in frunte cu tac’su nu au spalat nici un pahar… Aveam afara vreo 30 de pahare, intinse peste tot. Da, ei au fost ocupati cu spalatul rufelor, si sa nu va imaginati ca erau puse la loc cand am ajuns acasa. Dar ieri, am mancat mucenici toata ziua. nu am baut 40 de pahare, ca eram deja satula de cate pahare am spalat sambata. Dintr-o oala mare de mucenici, mai avem numa jumate. Am servit mucenici la micul dejun, la pranz, si la cina… 
CriPOD spune:
Un 8 Martie fericit tuturor, cu intarziere, stiu, mea culpa. Noi am scapat dintr-o furtuna de zapada care a imprastiat o tona de zapada. Nu-s eu chiar noua aici in Toronto, dar eu atata zapada n-am vazut ever.
Mihaela felicitari pentru casa, sa fiti foarte fericiti si sa petreceti numai clipe minunate in ea!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
mikimihaescu spune:
Buna ziua, sper ca ati petrecut bine de 8 martie.
Mihaela, FELICITARI pentru casa!!!!!
Andra, si eu am facut masaj anul trecut, acum nu am mai gasit timp, ca sunt ocupata cu activitatile extrascolare ale baietilor si sa stii c aimi pare rau. tare bine ma mai simteam. Asa ca se duce "colegu" acuma sub pretextul herniei lui de disc (cervicala).
Agho, eu am carnet de sofer ca sa am ce putra in portofel la sectiunea carduri si alte acte. Inca de cand m-am inscris la scoala l-am anuntat pe sotul meu ca in traficul asta eu nu ma bag nici cu bicicleta, daramite cu masina.
Care ziceati ca v-ati facut lista cu fetele si cu copiii lor ca sa nu le incurcati? Ma duc sa-mi fac si eu una si sa o afisez pe perete.
Ana68 spune:
Salutare ,
Miha...inca o data Doamne ajuta si felicitari sincere pentru reusita voastra!Si ma bucur enorm ca vorbele care au fost scrise aici nu au fost de prisos,ci s-au adeverit.Bravo,bravo,bravo!Abia astept sa vad poze din noua voastra locuinta.![]()
Moooooaaaammmmaaaa...Andra draga...vrei sa spui ca tu construiesti bunataturile astea de retete?!Bay,te invidiez!Io n-am nici spor,nici rabdare si nici indemanare sa fac minunatii d-astea de cozonaci,pasca si alte cele...am avut io tentative,esuate la modul onorabil,dar m-am lasat de sport d-asta si am trecut la partea practica a problemei,adica le cumpar de-a gata.![]()
Agho,mii de scuze,n-am fost atenta...mi-au fugit ochii pe pagina...![]()
Flower,uau...ai fost la chef de ziua fetelor?!Ce fain!Ziceai de discutiile inevitabile despre copii,la intalniri d-astea...asa e mereu...oare mai putem vorbi si de altceva,noi,mamele???!!!
Mai zicem de frizuri,de un machiaj,de o hainuta faina,o barfa scruta si inevitabil tot la prunci incheiem.![]()
Katy,ce fain de voi...cred ca miroase dumnezeieste de placut de la florile alea de portocal....bay,ce ti-e si cu natura asta:unii culeg mere in gradina,altii portocale
....Nu faci niste poze artistice cu portocalul inflorit?N-am vazut niciodata un portocal in floare si chiar as vrea sa-mi innoiesc colectia de poze pentru desktop.
Anca,Elliot e de coma comelor!
Bay,pupa flacaul de la mine,ca imi e asa de drag din ce povestesti de el....eu cred ca as trece de la agonie la extaz non stop cu el.De fapt ce tot zic eu?ca am un exemplar acasa,parca ar fi de-o mama cu Elliot
...care acusica ma face sa plang de bucurie si in urmatorul minut imi vine sa-l dau cu capul de pereti....Nah,mamico,tre' sa apeciezi baietii pentru efortul depus,chit ca flacaul cel mare nu-si mai gasea chilotii!
Auzi,pai tu chiar vroiai sa simti ziua fetelor din plin????Haida de!
Trebuia sa fie ceva extra nu?Asa ca spalatul vaselor facea parte din program...Aveti grija de voi si bagati cruditati la greu si miere si ceapa si usturoi,sa fuga cocostrocii departe!
Mqqm,si tie numai bine!Cumnata colegei mele de birou locuieste in Canada,la Toronto parca...uite ca am uitat,rusinica mie!Si imi povestea colega mea,azi dimineata la cafeluta,ca vorbea cu cumnata la telefon aseara si aia ii zicea ca in locurile unde nu s-a curatat zapada ,asta este si de 2 m.O sa aveti un Paste inzapezit...![]()
Dragelor,va pup
si va doresc o zi minunata!La Timisoara e o vreme faina,e si soare si nor,dar placut....ca o zi de primavara.Si in week end se anunta iarasi ploaie
...si noi vom fi pe drumuri.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
agho spune:
Fetelor, aseara am scris, dar nu s-a mai postat nimic pt. ca faceau treaba adm. pe forum. Nu mai reiau...
Felicitari tuturor gospodinelor si gospodarilor...de la facut cozonaci, condus masini...pana la tuns portocali!![]()
Sanca, eu am zis ca la act. "stiintifice" nu-i pun pe copii ca nu vreau sa raman fara singurul "om" care munceste cu elan la noi acasa :)![]()
Katy, not problem, pt engleza am facut si referat despre apa si poluare si mai treb si-un carton-pinguin de pus pe copii, ca vor face informare ecologica si vor umba copiii-pinguini prin clase.![]()
Ana68, si eu am crezut ca azi va fi un "mosh" urat, dar e fff frumos si surazator! Poate aveti vreme faina la drum!![]()
Miki, bine macar ca ai fost la examen si ai carnetul! Eu imi luam notite. Acum va stiu pe dinafara.![]()
Mihaela, bafta la incheiat contractul!
Mqqm, muuuuuuuuulta zapada ati mai avut si-aveti!
Sa-mi spuneti si mie cum sa va arat poze, fiindca am facut in sfarsit si eu album pe webshots.![]()
pe curand!
ralualexandrei spune:
Hai sa-ti spun eu intri pe upload photos si undeva pe la mijlocul paginii o sa ai 2 casutze una cu public album alta cu private album,o bifezi pe cea cu public,dai save in josul paginii si apoi copiezi linkul si il bagi aici sa vaza si ochiu nostru un zapacit si o artista
.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Doamne ,fetelor ,da ce bine-i aici ,la noi ...M-a pus
ieri sa intru si prin alte zone si zau ca era sa mi-o fur rau de tot ...Pana te dezmeticesti ,deja te-a luat valu'
Noi cu cozonaci ,flori de portocal ,mai mare dragul...Si eu fac cc cozonaci ,da ' ii fac cu faina oparita ,numai ca eu dupa cum va spuneam m-am puturosit rau si nu fac decat de Paste ,ca oricum pe la noi se fac alte praj de Craciun .Singurul ,care reuseste sa ma mai induplece este ghiciti ?-Tibi .Daca da el comanda ,fac indiferent de perioada ...Astea cred ca sunt sechele de pe vremea cand numa'n cap nu stateam ca sa manance.
Vezi ce baieti ai Anca ,cum s-au gandit ei sa te scuteasca de spalat de ziua ta ? Si tu ,nu apreciezi gestul ?
Lasa ca gasiti voi si chilotii ,am zis eu ca la voi e Triunghjul Bermudelor ...
Ai mei ,de fapt Tiberiu ,mi-a zis de dimineata ,pe 8 ,ca azi spala ei vasele ,ca eu n-am voie ...De ce nu-i 8 mart in fiecare zi ? 
V-am pupat cu tzoc 
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
TIBI-MARES
katy spune:
Ana inca nu a inflorit sunt inca boboci.Nu stiu cum miroase ca anul trecut pe vremea asta nu eram aici.Promit sa imortalizez momentul si sa il impart cu voi.Pana atunci uite pun poze de anul trecut in toamna.Sunt si trandafirii pe acolo...
mqqm curaj ca iesiti voi din avalansa aia de zapada.Nu vreau sa fiu in locul tau ca urasc frigul si datul la zapada.Ca sa nu mai zic de condus cu saniuta....
Mihaela sper ca vanzarea merge asa cum vreti rapid si fara probleme.
Uite aici pozele promise:
http://community.webshots.com/album/562752293OfcaVq
Katy
agho spune:
Andra, multumesc frumos! Numai ca eua s fi vrut sa fac asa ca voi, cu liniute...blabla...
Deocamdata, uite!
http://good-times.webshots.com/photo/2283473200103179596ftxkMR
Katy, ce de flori frumoase!!!...Ihmmm, ce bn miros! Sunt de vis! 
Ei, Fl_power, ce ti-o fi trebuit sa umbli prin coclaurii din forum?!...![]()
Sanca spune:
MqqM – ce frumoase poze pui tu. Fetelor, daca a-ti bagat de seama, MqqM s-a grabit sa faca poze sambata noapte, ca duminica a fost o zi asa frumoasa, ca stralucea soarele asa de tare, ca nu s-a putut face nici o poza, ca ieseau toate overexpose 
Craciun alb, Paste alb = Global warming . . ..
S-au inchis sau nu scolile?
Mara, vad ca te-ai facut cu actibild . . . Am intrat si eu de curiozitate pe la discutii religioase, dar nu am avut rabdare sa citesc printre randuri - 30 de pagini…
La noi in California e mare dezbatere pentru “home-schooling” – sa nu mai dea voie la parinti sa predea copilului, acasa, numa daca au credite de profesori. O mare prostie. Daca ar fi scoala publica mai de doamne ajuta, as zice, sa o facem si pe asta… Dar vad ca guvernul cu Mr Arnold in frunte se uita dupa fiecare cent, si vor sa bage cat mai multi copii in scolile de stat.
Miki, nici eu nu as avea curajul sa ies prin Bucuresti, nici macar cu bicicleta. . . Crima si pedeapsa, eu nu stiu cum se descurca soferii in balamucul de acolo. Sotul meu se infuria la cei ce claxonau. Asa ca stateam pe trotuar si explicam cine si de ce claxoneaza…
- ne-am si certat pe tema asta, undeva la Cismigiu...
Katy, trandafirii tai sant o minune. Mi-am clatit si eu ochiul. Am avut si eu un lamai in curte, dar nu a prins radacini, si dupa ce nu a evoluat – vreo 4-5 ani la rand, am decis sa-l expulzam din curte… Facea si niste lamai mici cat o cireasa (mai sanatoasa)… In schimb, are mama o vecina, si la granitza dintre proprietati e un lamai pititc, care face din belsug, si ma uit cu gelozie, ca tare bine mi-ar prinde si mie lamai organice.
Ana, mey, poate baietii nostri sant frati
.. .
Sa speram ca au gresit cei de la starea vremii si poate o sa ai parte de un week end insorit.
Si la noi se anunta schimbarea in vreme, si deabea ma obisnuisem sa-mi fie iara cald si bine.
Agho, spune aici cum putem sa te ajutam cu navigarea pe webshots sa vedem si noi pozele tale.
Eu nu ar trebui sa comentez la capitolul poze, ca nu am mai scos pozele din camera foto de anul trecut, dinainte de Craciun.
O zi buna la toti