Copii de 1995-1998 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Femeilor !!!
LA MULTI ANI, sa fim iubite, apreciate, etc etc.

Fetelor v-am zis eu ca pana pe 9 martie se face zi de plaja? Vad ca si in Romania a inceput sa se incalzeasca si sa fie frumos… Baba mea e zi internationala ! Arat bine pana si in Canada. MqqM sa-ti cauti sunblock-ul sa nu va parleasca soarele la ski #61514;

Nu stiu ce s-a intamplat cu pagina a 14 a de la capitolul nostru ca e intinsa ca o pleasca. Mi-ar trebui un ecran panoramic, sa nu ma mut de la stanga la dreapta…

Dana, lasa ca nici americanii nu stiu ce-I aia ziua Internationala a femeii. Ziua mamei aici e tot in mai, anul asta cred ca pica pe 11 mai.
Sa aveti parte de o vacanta relaxanta si frumoasa.

Mihaela, cum zise si Katy… Am trecut si eu printr-o perioada in care cuvintele in engleza veneau pe conducta incet de tot… Felicitari pentru conversatia cu realtor-ul. Sa cauti cat mai multe ocazii sa vorbesti cu bastinastii. Petrecere frumoasa la innot. Vezi ca duminica o sa puteti face bae in mare, asa de frumos o sa fie afara.
Bafta cu casele.

Agho, tare faza cu pestii care nu latra. La noi e gradina zoologica in casa – avem un beagle (cu probleme pshihologice), 2 matze, 2 pesti beta, si un hermit crab. Matei e suparat fleasca ca nu are broasca testoasta.
Si eu vroiam maimuta cand eram mica. Eram innebunita dupa ele. Daca era film la tv cu maimute, eram cea mai fericita.

Mara, da ai dreptate, am mult noroc cu bunicutele pe aici pe langa copii. V-am scris ca socrella ne si gateste de 2-3 ori pe saptamana? Cand vin de la servici ma asteapta mancarea calda. Sa dea D-zeu si sa o tina tot asa, ca tare bine este.

Andra, dar hai sa te intreb, ca eu nu prea le am cu religia ortodoxa, si tu pari mai inteleapta in privinta asta. La ortodocsi nu incepe Postul Pastelui dupa Miercurea Cenusii?

Katy, amandoi baietii mei sant amatori de animale. Elliot a venit intr-un an din Romania, cu plan sa ne cumparam cal, vaca, porc, ceva gaini. I-am zis sa stranga rahatul dupa Oreo, si pe urma mai discutam.
Ai gasit reteta de mucenici? Intr-un an cand nu am avut aparat sa facem 8, am facut “ineluse” (invarteam coca pe deget) si au iesit buni si asa.
O sa vezi ca o sa-ti ceara si tie Ana “supa din aia dulce” ….

Petrecere frumoasa, un week end insorit si cald la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Nu scriu mult ca mesajul o sa fie iara din ala laaaat ca mi s-a intins pagina ca o placinta!Asa ca sanca nu esti singura.
Cu macinicii nu am ajuns prea departe cred ca inlocuiesc cu placinta cu branza nu prea se potriveste dar la ai mei le place.Ana "ciorba din aia dulce nu serveste ca cica ii se face rau numa cand o vede....
Am vazut ca avem si meteorolog de serviciu asa ca sanca imi pui o pila si nu mai trimiti furtunile aici.In general vin de la nord ,stiu,dar am zis sa imi iau marja de eroare.
Vad ca ai lamurit tu si de ce nu sarbatoresc americanii ziua de 8 Martie desi daca ne unim si le facem niste sugestii gasesc ei sa mai faca loc in calendar,un motiv in plus de niscaiva reduceri la magazine...sau cel putin asa ar suna reclama .
Cat despre animale in casa la noi nici macar nu e subiect de gandire,doar nu o sa las animalu',oricare ar fi el,la hotel...de animale... cat plec de acasa.Ca noi nu suntem asa norocosi ca sanca sa avem familia aproape si mai mult sa ne mai si ajute...

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

E foarte bine ,Katy , maine e si Lasata Secului ,si se mananca in mod traditional placinta de branza si alvita legata de lustra (nu stiu daca mai pastreaza cineva obiceiul ) ,asa ca nici daca voiai n-o nimereai mai bine .S-aveti pofta!!!!

Anca ,mama ,da ce stii tu de babe c-ar insemna ?Eu stiu ca asa cum va fi ziua pe care ti-ai ales-o , asa noroc o sa ai in anul urmator .Sau n-oi sti eu bine ???O fi chestie de regiuni...

Va pup ,ca mai am oaresce de rezolvat ,pana-mi vine hair -stilista sa-mi faca ceva la par ,nu va ganditi la sarmale sau carlionti ,ca nici macar la propria nunta n-am agreat genul ...Si am asa un feeling ca ai mei baieti ,in special asta mic nu e fooaarte incantat c-o sa ma distrez without him.Vedeti daca-i invatam cu narav ...
Distractie maxima

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå fetelor.
LA MULTI ANI si vå doresc o zi frumoaså alåturi de cei dragi.

Må iertati cå nu am mai scris inså nu am avut timp dar så stiti cå v am citit si cå nu v am uitat.
Numai bine vå doresc la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Postul Pastelui incepe de maine incolo,adica 9 martie e Lasata Secului pt branza oua si lapte caci Lasata secului de carne a fost saptamana trecuta.Eu nu-s asa inteleapta insa nasii nostri sunt foarte atentzi la toate obiceiurile si datinile,si eu sunt innebunita dupa obiceiuri,ma fac asa sa ma simt cu radacinile adanc infipte si cred ca sunt definitorii pt noi ca popor si ar trebui sa le pastram pe cat posibil.De exemplu eu n-am sa cumpar in viatza mea cozonac de la cofetarie si n-am sa uit de nici un Paste sa fac pasca,incerc pe cat posibil sa pastrez obiceiurile familiei si neamului,chiar daca nu e usor,dar ce Craciun ar fi daca n-as munci toata noaptea ca o nebuna la fripturi cozonaci si piftie si cand termin si casa miroase a curat si a cozonaci ma plimb prin casa si atunci simt Craciunul,sau Pastele la fel pasca frumos aliniata si cozonacii din care 3/4 se duc la fini,nasi,cumnati,dar imi raman si mie,si la ora 11 ne imbracam frumos si imi iau copiii de mana si sotzul de bratz si cu cate o lumanare in mana ne aciuiem la un coltz de biserica cantam Hristos a inviat,apoi mergem acasa si mancam din toate bunatatzile si ne culcam fericiti in timp ce de afara se aud inca clopotele si slujba.
Am aberat destul dar in seara asta sunt asaaa mai intoarsa.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

AnDRA,m-ai facut sa lacrimez!Tare frumos ai mai scris!Si eu sunt de acord cu tot ce ai spus tu acolo!

Ma duc sa-mi fac mucenici,desi m-a apucat o raceala cred,ca-mi curge nasul incontinuu si-mi lacrimeaza ochii,de nici nu vad!

O zi minunata tuturor si avetzi grija la cele 40 de pafhare!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,

Iaca nu am cum sa revendic 30 de minute de comp in week end,ca nu ma lasa nimenea.Ce sa fac?La noi incepand de vineri seara incepe nebuneala,cu organizarea activitatilor gospodaresti si cumparaturile de aprovizionare...etc.Complicat.Si fiecare vrea cate ceva de la mine...ma prind in week end de proaspata de peste saptamana si trag cum pot ei de mine in toate directiile.Si daca mai punem la socoata si faptul ca sunt soferul familiei...va dati seama ce agitatie avem.
Noi de 8 martie am iesit la cumparaturi,cica baietii sa ia cadouri fetelor...nah,fetele mici s-au capatat,baietii s-au capatat,numa' a batrana,adica moi,a ramas pe langa,ca asa e in tenis:croitoru n-are haine,cismaru' n-are cisme si asa mai departe....da imi scot eu parleala....da,da...Si la final am mancat in oras,nu ca era 8 martie,ci ca ne era foame...
Oricum ieri am iesit cu pretenutele la o pizza si un suc,asa ca 3 ore am avut relax si voie buna.
Si pentru ca week endul a fost incarcat am ramas restanta si la activitatile edilitar gospodaresti ale casei,cum am tot umblat...asa ca saptamana asta ma asteapta un teanc de rufe de calcat de ma apuca groaza,ca trebuie facute...si abia astept sa vina ziua de vineri,ca sa plecam la drum.
Cam asta ar fi.Va doresc o saptamana minunata,o zi frumoasa si vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Fetelor, si noi am iesit sambata din casa sa-i aerisim pe copii in parc. I-am chemat si pe niste prieteni ca sa mergem la o pizza cu ton etc.

Ieri, dupa-amiaza o bombaneam pe Ana ca la engleza avea de facut un referat despre pinguini. A scris la calculator dintr-o enciclopedie, fiindca vroia sa munceasca. Numai ca n-a vrut sub niciun chip poze de pe net, ca ea a tinut mortis sa-i deseneze cu mana ei. I-a facut ff bine, dar chiar nu stiu cum o sa aprecieze profesoara munca ei. I-am zis ca nu-i prof. de desen...etc...n-a tinut...

Sanca, voi chiar ca aveti "adunare generala" acolo. N-am inteles ce-i "beagle"...Simpatica propunerea lui Elliot cu ferma de tara. Si la fel i-am replicat si eu Anei, ca daca va strange ea dupa caine "treburile" lui?...A strambat din nas, am strambat si eu, asa ca stau linistita.

Andra, vad n-ai rezistat si-aveti catel. Harnicutza, muncitoare, nu te simti bn daca de sarbatori, nu pici rupta d eoboseala, dar de fapt nici nu se vede oboseala.Sper ca erai intoarsa spre pozitiv la 2 noaptea.

Eu sunt asa de obo... azi, cu ochii carpiti si cafea bauta la greu. Am avut un cosmar azi-noapte si azi e-o vreme!!! A...azi e prima zi de "mosh". Maine e "mosul" sotului si nu se-anunta vreme buna.

Fl_power, asa se spune ca, in anul acesta iti merge bn sau mai putin bn, dupa cum ti-a fost "baba". Cu alvita, nu stiu obiceiul.
Si noi am lasat sec ieri.

Mihaela, sa ne spui ce-ati vizitat sambata si cum a fost? Iar cu elefantul, chiar ca a fost amuzanta explicatia Silviei.

Mikki, te mai asteptam cu vesti.
Katy, "placinta', nu-i motiv de evitat sa scrii mai mult.
Alma, unde-ai disparut? Izabela?...Miki...

Asa, si in final, distractie maxima cu And. care sambata a incurcat pachetele de mucenici, ce trebuia sa-i lase unei vecine-amice i-a dus celeilalte...Mai, mai incurca-lume, n-ati vazut! Ideea e ca prima a ramas putin shocata femeia ca mai pusesem ceva in plus si n-ave anicio legatura cu ea sau familia ei. S-a dus sa schimbe pachetele, ce sa mai, si la circ era mi bn, ca acolo barem e treaba organizata.

Dar sambata dupa-amiaza, am trecut si pe la o scumpa ruda, care lucra optimist de Ziua Femeii si ca sa ne linisteasca, ne-a povestit cum in tinerete, sotul, de martisor, a trimis telegrame-lux (vi le mai amintiti???) rudelor si prietenelor de familie. Dupa 3 zile s-au intors telegramele inapoi si stiti de ce? Pentru ca lui i-au placut unele mai discrete, cu alb si negru: cele care erau pentru "Sincere condoleante"
Iar in urma cu cativa ani, in loc sa ofere plicul cu bani unor prieteni care tocmai isi casatorisera copilul, i-a dat de fapt plicul cu invitatia de la nunta... Sigur, a doua zi a reparat greseala, dar fiindca dusesera un cadou, omul respectiv a crezut ca asa era obiceiul sa se inapoieze invitatia
I-am spus rudei ca nu trebuia sa povesteasca in prezenta copiilor ca poate vor copia modelul

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Dana, multa sanatate! Sper ca ti-au reusit mucenicii! Vacanta placuta copilului! Poate va fi mai usor dupa ce se odihneste un pic.

Ana68, o saptamana usoara! Citit despre soferit si alte act. de we suprasolicitante. Dar 3 ore au fost si relaxante...bravooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor trebuie sa incep cu vestea cea mai buna: cumparam casa!!!!!

Si acu' sa va salut cum se cuvine si sa va depan cum s-au petrecut lucrurile:
Vineri vine sotul acasa cu vestea cea buna ca a semnat in sfarsit contractul la munca, conditiile au ajuns la un compromis iar salariul ii va creste cu mai mult decat sperase el. Si vestea buna continua...casa la care pusesem o oferta, singura dealtfel dar care era mult sub pretul cerut si proprietara a zis ca mai asteapta, acum o putem cumpara, chiar la pretul cerut. Asa ca ne hotaram cu sotul ca daca cele de sambata(si cam asa pareau sa fie) nu erau ca si casa asta, atunci luni sa vorbeasca cu agentul si sa marim oferta. Ok, sambata am vazut un apartament, care desi era foarte fain aranjat a cazut din prima(acum chiar voiam casa!) si apoi o casa, dar din aceea in "lant", lipite una de alta. Am ajuns la concluzia ca ccc casutza la care pusesem oferta merita mai mult decat asta vazuta sambata si ne-am hotarat sa negociem cu proprietara si sa o luam. Dar SURPRIZA, azi il suna agentul pe sotul meu ca proprietara s-a hotarat sa ne vanda casa la pretul oferit de noi acum 2 saptamani, pentru ca nu mai are alta oferta si nu mai asteapta! Asa ca ne raman bani si de mobila si de ce ne mai trebuie in casa, sunt tare bucuroasa! Pana in 15 aprilie femeia vrea sa elibereze casa si ne vom putea muta.

Ana-Maria, ce activitate intensa aveti voi in fiecare we! Hai ca trece cumva saptamana asta si apoi te relaxezi.

agho, super intamplari, haioase de tot cu tipul acela, m-am distrat...iar Andrei si el haios. Eu voiam sa te consolez ca e copil si deh, se intampla.... Ce-s aia "moshi"?

andra te admir cu programul de sarbatori! Ai scris tare frumos dar eu sincer nu am puterea ta. Am incercat sa fac cozonac de vreo 2 ori si nu mi-au iesit, am renuntat. Dar sa stii ca as mai incerca anul asta...daca nu cer prea mult si ai timp sa scrii reteta, poate ma gandesc. Si mie imi place sa miroasa frumos in casa a sarbatoare, abia astept sa incep pregatirile de Paste. Am cumparat cate ceva pentru casa, ornamente...noi vom tine pastele odata cu suedezii(in 23 martie), eu cu fetele avem o saptamana vacanta, Ovi are liber atunci si cum pentru noi mai mult conteaza sarbatoarea in sine, nu are importanta cand o tinem.

Mara, alma, cum ati petrecut de 8 Martie? Restul fetelor?

Va pup, o saptamana frumoasa!

ps. Am uitat sa va spun, azi e baba mea(ultima zi parca, nu?) si e soare si frumooooos mai mare dragul. Nu e chiar de baie in mare Sanca, dar eu tot sper ca pana in iulie sa fie

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput