Copii de 1995-1998 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Salutare sarbatoritelor ,

Anca
,hai ca iar ne-ai incurcat ,cu notitele era Agho ,eu imi fac ,dupa cum va spuneam ,iluzii legate de memorie Si-apoi tu n-ai a te plange ca la inceput erati vreo 3-4...
Iar faza cu Andra si Brenda ,sigur ca mi-o amintesc ,i-ai urat nastere usoara Brendei ,iar saraca nici nu stia ce-o asteapta ,cand de fapt nastea Andra a propos Brenda pe unde-o mai fi ,ne cam ignora de ceva vreme ,iar daca nu ,La multi ani !!! Dianei cu anticipatie
Despre bunici ,ce sa spun ,esti o norocoasa , sper ca stii , sa -i ai pe toti aproape chiar daca esti atat de departe .Eu ,o bunica n-o mai am ,iar cealalta e prea ocupata cu canastele ,pritenele ,manichiura si altele ....Asa ca o-nteleg si pe Andra si cred ca si pe Miki ...Ce la vie ...
Merci de urari ,sper sa te distrezi si tu

Andra ,Sport Extrem ,zici ,parca mi-e familiar ,vezi ce rele suntem ,ele incearca saracele ,da daca nu prea le iese...
Edi si Mariuca nu par sa fie prea incantati ca mai atenteaza si altcineva la mama lor personala asa ca fac tot posibilul s-o substituie pe tanti.Dragii de ei ,mi-i si inchipui in special pe Edutu ,eu cand era Tibi mic si ieseam din baie ,tare-i mai placea cand ma cremuiam ,si asa se lipea de mine si ma adulmeca ...de abia il puteam dezlipi ...Ai grija la ce-ti doresti ,la nostalgia cu miros de bebelus sau poate iti doresti .La noi ...a imbatranit "barza" , vorba lu fii-miu
Inscrie-ma si pe mine la vreo doi de-ia moldovenesti ,ca muntenesti nu stiu cum is ,iar insiropati nu -s pasiunea mea ...Mie imi place ...tare .Va rog ,va rog ,nu va ganditi la prostii...

Ana ,pe vremea noastra nu stiu cata nevoie ai fi avut de o mama asa ca mine ,ca noi faceam scoala de-adevaratelea ,cei care doream ,bineinteles , dar acum bietii copii chiar ca au nevoie sa-i sustina cineva ,la cate abuzuri se produc si-apoi daca ei isi fac treaba si se straduiesc atat ,e mai mare jalea sa primeasca in schimb ...suturi in fund si bune intentii...Merci de urari ,sa fii si tu iubita de cei dragi ,sa-ti creasca inima la serbare ...si ...jos patriarhatul !

Dara ,fetelor ce sa va urez? :
Sa fiti iubite ca vara ,
Bogate ca toamna ,
Frumoase ca iarna
Si asteptate de cei dragi
...ca Primavara

editez din motive de asezat in pag da tot nu-mi iese

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc, multumesc! Pentru toate urarile, bineinteles...

Da, asa e cum spui Andra, mi-a crescut inima in piept ca m-am descurcat cu suedeza, momente din astea imi dau curaj sa merg inainte, ca totusi se poate...
Hai sa va mai povestesc o faza: cand mergem la visning, agentul isi spune povestea lui despre casa/apartament, eu ascult si inteleg cat inteleg...cum Ovi intelege bine, el mai pune intrebari, eu doar mormai cate un "ihmmm"..."ja(adica da)" si mai dau aprobativ din cap...ca nu pot scoate nici o fraza, daca vreau ceva ii spun lui Ovi si intreaba el. Ieri am fost iar la un apartament, de data asta doar eu cu Ovi si agentul m-a intrebat la un moment dat ceva, i-am raspuns, apoi s-a nimerit ca iar am mai spus ceva la o intrebare de-a lui...la sfarsit ma intreaba daca eu lucrez(ne intalnisem la o alta casa si stia ca suntem romani si ca Ovi e medic aici) si n-am ce face, trebuie sa imi deschid gura...ii raspund ca nu, ca acum invat suedeza la Komvux...la care el imi raspunde foarte surprins:" ah, da? Dar sa stii ca am inteles ce ai spus, nu mi-am dat seama ca nu vorbesti bine suedeza!" Ei, o fi vrut sa fie amabil sau nu, dar eu m-am simtit tare bine sa primesc asa un compliment.... Sper sa ma intelegeti ca mai povestesc despre mine, dar uite acum asta e activitatea mea principala si vrand nevrand mai pomenesc una-alta.

agho, eu n-am apucat sa te felicit ca esti matusica! Sa-ti traiasca nepotelul si sa creasca mare-mare! Sa ne spui ce surpriza(e) ti-a pregatit Ana...si Andrei desigur!

Haha, ma distrati mey cu rezumatele/notitele/testele voastre! Noa dar asa macar nu ma simt singura scolarita din formatie . Si tare-mi place cum scrie Mara din vremurile noastre de inceput...da, eram doar vreo 3-4, apoi a urmat o perioada de plictiseala, eu am luat la un moment dat o pauza ca nu prea aveam timp, le citeam pe fete dar nu mai apucam sa scriu...dar acum e chiar fain aici! Asa Sanca, pune-le pe fete sa invete, cum sa intre altfel in "club"??? Va fi testare serioasa, nu oricum...

mqqm, sa va distrati super azi, cred ca e tare fain sa ai asa un grup cu care sa te intalnesti la o poveste, mi-ar placea si mie!

Ana-Maria, distractie placuta si tie, ia revendica dreptul la macar 30 de minute la computer in we sa mai scrii pe aici...ca tare multe se aduna pana luni si poate nu ai timp sa scrii .

Aaaa si la noi e soare si caldutz, sunt vreo 8-9 grade, azi mi-am dat si eu jos caciula de pe cap .

Va pup si eu dragelor, sa aveti un we special, sa primiti muuulte flori si cadouri, sa fiti iubite mereu si sa petreceti cat mai placut!!!

edit: am uitat sa va doresc Pofta Buna la mucenici! Sa va ganditi si la noi ardelencele care n-am gustat asa ceva...
Apropo, cand e sarbatoarea mucenicilor? E legat de cei 40 de sfinti, nu? Numai ca nu stiu in ce zi cade...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Cade pe 9 Sarbatoarea mucenicilor si mi se pare ca se mai numeste si sarbatoarea celor 40 de pahare .Isi scot si barbatii parleala dupa 8 Martie ca la noi inca nu s-a inventat ziua tatalui ,ca prin alte parti ... Nu ca s-ar simti nevoia ...Ce , vrei sa ramana mai prejos?

Si ,uite , vezi cum te-am prins ca nu citesti cu atentie (o sa recuzez comisia de examinare )mie de ce nu mi-ai urat sa ma distrez la petrecerea de gagici ?

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Duminica e sarbatoarea celor 40 de mucenici si LASATA SECULUI pt postul Pastelui si teoretic ar trebui baute 40 de pahare,care poate ca eu nu ma bag.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

" Domnisoara " mea e superbine, mersi de intrebare agho.
ralualexandrei baba ta a fost super frumoasa, cum spuneam nu poti fi "scorpie"in California daca vrei cu tot dinadinsul mergi mai la nord la mqqm.

Cum spuneam mai sus Ana e foarte fericita.Se apropie sfarsitul trimestrului trei si se pare ca rezultatele sunt pe gustul meu asa ca se gandeste cum poate sa profite...Cu "puppy"nu merge ca eu animal nu iau asa ca i-am zis sa se orienteze la altceva.Cum are de toate incearca sa imi testeze rezistenta cerand tot felul de chestii absurde.Gen daca nu vrei caine poate un "calut"?A calarit de cateva ori...Duminica urmareste un serial "Saddle Club" de acolo i se trage...I-am zis ca eu cand eram ca ea urmaream"Tarzan"dar nu mi-am dorit maimute si elefanti pe post de pet.Mi-a zis ca sunt insensibila si nepasatoare fata de bietele animale.Oricum eu nu am toate rezultatele de la scoala ,dar ea zice ca l-a pus pe un baiat sa mai spioneze cand corecta profesoara si asa a aflat nota la ultimul test la matematica.
Mihaela cand am venit aici eu ziceam ca stiu limba.Dar ma blocam de fiecare data cand deschideam gura.Atunci toate cuvintele erau undeva departe de gura mea parca mi se inclestau dintii.Visam ca vorbeam fara probleme ,cum ma trezeam o luam de la inceput imi veneau cuvintele in minte nu putem sa articulez o vorba.Stii cum mi-am dat drumul?Am inceput sa vad ca lumea intelege ce spun si in cuvinte simple la inceput nu aveam nevoie de conversatii lungi.Incet ,incet am capatat incredere. Curaj deci ca o sa vezi ce bine o sa te descurci foarte curand.
Fetelor sa aveti un 8 Martie minunat, sa va distrati pe cinste.Eu merg sa ma documentez la facut macinici ca salivez deja.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

O iau mai de la urma...Katy, documentare usoara! Sa nu ramai numai cu documentarea!Sa ne spui si noua ce-ai facut pepost de mucenici.
Insensibila sau nu, o problema cu animalutzele in apartament am si eu (avem si noi). Ana mea a insistat muuuult intr-o perioada ca ar dori un cattzelus. Am luata insa un acvariu alegerea mea numai ca niciun peste nu latra...
Katy, felicitari domnisoarei tale cu rezultate ff bune la scoala! Cred si eu ca te simti minunat de "ziua mamei"!

Flower_power, sorry, credeam ca te vei distra bn la intalnire si fara sa-ti mai spunem noi, da nicio problema, pterece minunata si sa te gandesti si la noi, cele care nu avem parte de-asa ceva. In final, nu s-a mai intamplat nimic cu organizarea de la serv. Sincer, n-am niciun regret.

Mihaela, ma bucur tare pt. tine ca ai primit un asa compliment! Eu chiar cred ca te-ai exprimat corect si omul a fost placut surprins. Bravoooo! Si noi, in Ro am auzit straini veniti de curand si exprimandu-se bn in romana, ca eram uluita de-a dreptul. Faci progrese si si va fi din ce in ce mai bn.
Si mai cred ca e foarte firesc sa vorbim si despre noi in contextul in care discutam si despre copii, pt. ca altminteri n-am intelege nimic unele despre altele, nici despre felul cum ne comportam cu copiii, nici cum ii tocam sau disecam aici, pe forum...Si multumesc frumos pt. urarea pt. bebe!

Si stiti ce mai cred, ca dupa ce v-am descoperit eu, si pun accentul pe eu, au venit mult mai multe fete si bazaim toate p-aici ca e dulce nectarul.Eu ma simt tare bn in "stup"!

Azi am dat fuga acasa, ca s-o insotesc pe Ana la scoala unde face engleza (ca tot ne anuntasera ca vom pleca mai devreme de la serv. si nu mai aveau de gand sa ne dea liber, dar am plecat la cerere)si asa de ametita (cititi si obosita)am fost ca la ora 14 noi ne-am asezat sa mancam, iar la scoala trebuia sa fim la 14.30.Am ajuns cu o intarziere de 10 minute.

De ziua noastra, a voastra, multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Andra, am intrat sa scriu un pic pt. ca uitai sa confirm ca ai dat ca si Fl.Power, raspunsuri corecte pentru fete, referitor la sarbatori, lasat de sec, mucenici etc. Spor la treaba, gospodino, harnicutzo, sa-ti creasca mucenicii mari si pufosi!

Pentru toate, ca sa nu va turnati singure...cele 40 de pahare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by flower-power

Si ,uite , vezi cum te-am prins ca nu citesti cu atentie (o sa recuzez comisia de examinare )mie de ce nu mi-ai urat sa ma distrez la petrecerea de gagici ?

Mara mami de TIBI-MARES

ca m-ai prins Mara! Imi fac mea culpa, aveam eu asa o senzatie ca uitasem pe cineva, dar n-am mai avut timp sa citesc si am plecat de acasa. Uite ca sa nu fii suparata. Petrecere minunata, distractie pe cinste!

Katy, multumesc mult pentru incurajari, ma recunosc perfect in ceea ce scrii.
Am si eu o mare iubitoare de animale in casa-Silvia. Si ea e indragostita de cai, de caini, de pisici...la un moment dat negocia cu noi ca atunci cand vom avea casa cu curte sa cumparam un elefant...ghiciti de ce? Ca sa aiba cine sa-i faca dus vara!
Acum vrea "doar" o ferma unde sa creasca multi cai si cateva vaci . Citind ce scrii tu despre Ana, parca ma vad pe mine cu Silvia peste cativa ani, cand va mai creste...simpatica foc!

Andra si Mara mersi mult pentru explicatii.

Eu nu mai merg maine la petrecere, avem 2 visninguri, la un apartament si la o casa si apoi mergem la piscina ca de 2 saptamani am lipsit si deja simt ca am nevoie de miscare. Asa ca vom petrece in familie sarbatoarea femeii, ne vom simti bine cu siguranta.
Asa ca cele care mergeti la intalniri/petreceri sa va ganditi si la noi

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

.
Agho m-ai facut sa rad cu pestii care nu latra,uite eu la capitolul asta am fost mai slaba si i-am luat lui Robert un pui de cocker,o fetitza care mi-a mancat viatza si sufletul dar tot o iubesc,aaaa si am si pesti,nici ai mei nu latra.

Trebuie sa-ti marturisesc faptul, ca asa cum te-am vazut si citit, mi se pare in primul rand ca cea mai mare satisfactie a ta e sa fii mama, inaintea la orice. aici m-ai prins,asa e,am facut eu multe la viatza mea dar de departe asta e cea mai mare satisfactie a mea,si cand mai aud si laude de genul ce frumos destept si bun e vreunul din copii,eeeee atunci imi zic ca am facut treaba buna si creste sufletul in mine mai mare decat cozonacu'pe care-l fac.

Mihaela uite pt maine eu am asa o presimtire asa ca bag fetele la treaba

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dragelor un 8 martie fericit tuturor,o primavara eterna in suflete!

La noi nu se sarbatoreste,nemtzii n-au auzit de ziua internatzionala a femeii,iar ziua mamei este undeva in mai!Asa ca daca va distratzi sa va ginditzi si la noi ,cele care nu avem posibilitatea sa sarbatorim 8 martie asa organizat!

N-am mai avut o saptamina mai libera asa cum am crezut,ca m-au chemat la munca!(sotzul ma "avertizase" deja)

Despre scoala nu mai vreau sa mai spun nimic ca iar ma apuca amocul pe aici,cert este ca profesorii au ridicat tare de tot stacheta in al doilea semestru,sunt mult mai exigentzi cu niste copii care abia se obisnuisera cit de cit cu nivelul!Acum iar sunt dezorientatzi,debusolatzi!

Bine ca intra in vacantza saptamina viItoare!

Ma duc pe la "bucatarie" sa vad cum se fac mucenicii moldovenesti,dar nu din aluat care se framinta ca ma dor inceheieturile la miini si umeri de zici ca am vreo 100 de ani!

Dana

Mergi la inceput