Copii de 1995-1998 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Cand ma freaca la icre Mr.P, periodic si negresit, nu mai am energie sa mai intru. Asa ca ma mai motivati si voi pe mine din cand in cand. Am citit, am mai si scanat, recunosc, dar de raspuns n-am mai avut jouli disponibili...

Dedi s-a intors ieri, chiar inainte de a incepe yet another furtuna de zapada care-a vomat pe-aici inca vreo 30 de cm de zapada. Am trimis-o duminica fara sac de dormit. Nu mi-a tihnit de somnul meu ca mi-o imaginam incovrigata ca un catelus, descoperita, pe-o saltea murdara fara cearsaf si perna. Am aflat dupa ce-a venit ca i-au dat aia un sac, ca aveau de pe la alte excursii, uitate de alti cascati. S-au distrat, e la 3 ore in nord, asa ca a fost muuulta zapada, au avut tot felul de activitati si.. n-au prea dormit noaptea

La noi incepe vacanta de luni, 2 saptamani de bine. Saptamana viitoare am inscris-o pe Deda la o tabara de schi, si program de voie saptamana a doua.

Mey, da-i iara perioada de mucenici? Noh ce mi-ar place si mie sa-i gust!!! Ca pana n-am ajuns aici (pe subiect) nici n-am auzit de asa ceva. Sanca, nu te deranja cu retete ca-s dezastru culinar

Io nu mi-am ales baba... Pai aici e opusul a ce-i la voi katy, cu cei 2 m de zapada cam ce sanse am eu sa sper la o baba mai de treaba?

flower, tu vad ca ti-ai luat job serios, asa ca nu te deranjez. Pe la ce capitol ai ajuns? Fetele noi, trebuie sa va pregatiti temeinic, ca dupa ce va lasam sa misunati pe-aici fo 2 luni va dam examen si daca nu treceti nu va mai lasam sa postati pana nu luati FB...

Mihaela, casa voastra e acolo undeva. Ai rabdare, ca o gasiti. Si Dedi are perioade de incontrat si ma frustreaza grozav, doar ca eu am antrenament cu frate-su si nu-i tine.

Ana, felicitari lui Alex. Ce e cel mai important e ca a lucrat. Si in final pentru el a lucrat, nu-i poate lua nimeni ceea ce stie.

Dana, hai sa te vedem un pic mai des acum ca esti mai libera. Andrei va fi bine, e inca in perioada de acomodare.

Sanca, am crapat de ras la faza cu painea si sarea. E colosal barbatu-tau, tace si face. Apropos de bilete, Dedi a avut discount cand am fost in Ro ultima data, cine stie, poate ca depinde si de companie. Iti tin pumnii sa-i gasesti ceva convenabil.

agho, sa-ti traiasca nepotelul sa creasca mare. E bine cand auzi doar de bine de la scoala, felicitari!

Eu sunt tare incantata, vineri ne-am organizat de o masa la restaurant vreo 18 gagici din zona, sper numai sa nu mai vina [beep] asta alb pana atunci. Si cand te gandesti ca astia nu sarbatoresc 8 martie. Chiar mai bine!

Fug sa-i incerc claparii copilei ca urla berbantul dupa mine. Mai viu...

Edit: ceva ortografieeeee

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua!

Sanca, in legatura cu activitatile extrascolare:
basketul se face la scoala care e la 5 minute de blocul nostru, ma duc acolo mai mult sa stau la palavre cu celelalte mamic, ca baietii s-ar putea duce si singuri.

Inotul e la bazinul National care e la 10 minute de bloc, acolo ii duc pe jos sa supraveghez dezbracatul si mai ales pusul hainelor in rucsace (sa nu se piarda vreun articol de imbracaminte) si la intoarcere vine de obicei sotul si ne ia cu masina, sa nu defileze baietii cu capul ud. daca nu poate sotul, ne rugam de vreunul din colegiii de acolo de la inot (ca merge cu cativa colegi de clasa).

Meditatiile sunt la noi acasa, deci fara deplasare.
Doar ca trebuie sa fiu atenta sa nu se suprapuna ca ore si sa aiba timp Andreiu de lectii si teme pentru acasa.
E drept ca uneori mi-ar trebui un program de clonare, ca sa pot fii in 2 locuri deodata. Un exemplu recent o sa fie mart, 11 martie. Luca trebuie dus undeva la o petrecere de copii si Andrei la inot. Taticul are masaj, deci nu prrea dispunem de sofer (eu nu am masina mea si nici nu conduc in orasul asta superaglomerat si neprietenos cu femeile sofer). Sa vad cum rezolv situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

No ,vedeti ,asa imi place ,iata ce activitate pe aici daca am strigat "catalogul" ... Cu biciu' nu mi-am permis mQQm da' vad c-a functionat s-asa ...Cu giobu' tre 'sa te dezamagesc ,ca aproape is la zi si nici de exam nu mi-e frica ,cat ma mai bazez pe cei doi neuroni , asta pana s-or supara si astia intr-o buna zi si s-or lua de mana si m-or lasa balta
Oricum distractie maxima la agapa cu cucoanele ,nu de alta dar am si eu o intalnire cu gagici sambata ,nimic extraordinar ,parintii fetitei de care va scriam deunazi si care practic a crescut sub ochii mei ,au un restaurant la iesirea din oras si ne vedem cam in aceeasi formula an de an ...
Nasol ,ca Mr.P iti mananca sanatatile ,da' asta-i datoria lor ,s-apoi se gandesc saracii sa nu ne plictisim .Imi da mana sa ma exprim ,da oi vedea eu ce-oi pati cand m-o ajunge...

Anca ,nu-i corect ...tu trisezi cu babele ,la fel ca si Katy ,pai saraca mQQm ,ea ce sa mai zica ? O-teleg ca nu si-a ales ,ca n-avea de unde .Pe la noi ce sa mai zic ?doua pe fata ,doua pe dos ,diferente de temp .de peste 10* de la o zi la alta ...
Cat despre Elliot ,pai ce n-are dreptate copilu ?are el C+ la science ,da nici cu sportu nu-i de colea...eminenche ,cum ar spune nenea Caragiale. iar la faza cu bunica ,asta cu pachetu ,nu-i nimic pe langa faza c-o punea sa citeasca din Colt alb ,ca sa stie ce sa-ti raspunda Sigur va avea un job tare ,stie sa-si delege competentele .Good for him!!!

MIha ,nota 10 la suedeza si 10 si pt Silviuta la cumintenie ,asa-mi plac mie copii rezonabili

Katy ,sigur ca-ti simtim lipsa si lasa pretentiile prea mari si vechimea ,n-auzi ca se lasa cu exam ? Punem si de-un club daca zici ...Da ' cu titlu ,ce sa zic ,o fi valabil la tine ca pe mine de cand cu apropierea prefixului ma trec la "batranet sperante" .Sa ai pofta si inspiratie la mucenici de paste

Agho ,draga ,nici chiar asa ,v-am zis mai am vreo 2 neuroni ,sau cel putin asa-mi place sa cred ,asta pana si-or lua si astia talpasita Sa va traiasca pestisorul !

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mara, bine ca ai strigat catalogolul, ca n-ea bagat in seama si MqqM.
Dar vad ca tu te-ai pus pe studiu serios de tot… Ce faci, iti iei si notite?
Nu stiu in cata arhiva ai intrat, dar eu cand am inceput pe subiect, nu prea imi luam notite si incepusem sa le incurc pe fete, ami ales pe Andra cu Brenda Mitran
Bunica care a citit asta vara Colt Alb, e socrella, si ea stie sa-I tina in ham pe baieti. Bunica care-I alinta si le face sandwich-uri in spatele meu, e mama… Si mai ales Elliot nu are limite cand e cu ea.
Distractie placuta la petrecerea din week end.

MqqM – ce frumos e la tine, alb si curat, imaculat peste tot…
Facem house swap pentru o saptamana? Si de copii. Tu cu sotul veniti la soare, eu cu sotul meu la dat zapada.
Mr P isi face datoria de barbat in devenire.
Vad ca Dedi se distreaza in excursii si la ski. Lasa ca merita, ca a muncit greu trimestrul asta.
Am gasit un bilet de avion la pret rezonabil San Diego – Londra non stop cu Zoom. Dar ieri cand cautam mai abitir, aveam un gol in stomac, si emotii de numa… A ramas sa vad cu ce si cand pleaca spre UK parintii lui Tom (prietenul lui Elliot, cel cu incidentul de la scoala), ca poate il atasez si pe Elliot cu ei… Trebuie sa-mi fac curaj, ca nu prea imi place sa apelez la altii. De data asta as avea “peace of mind…”

Miki, agitatie – agitatie, dar stai pe langa casa… Bravo soferului ca se relaxeaza si face masaj.

Agho felicitari pentru nepotica. Cred ca deabea astepti sa te joci cu bebe.

Mihaela, felicitari pentru un copil cuminte la dentist. Si baietilor mei le place de numa sa ia nimicuri din cosuletul cu surprize de cate ori merg la doctor sau la dentist. Elliot cat e magaru de mare, ii place sa si stea sa aleaga, ca un copil la 4 ani… Iti tin pumnii pentru sambata.

Aseara am tras puternic la taiat de mucenici. Baietii, dupa vreo 10 – 20 de stampilat coca, i-am pierdut.
Elliot iara e in “vacanta” … fara teme si leger la studii…. Noi mai avem 2 saptamani si intram in vacanta de primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sanca asa va sa zica,ne incurcai.

"Bunica care a citit asta vara Colt Alb, e socrella, si ea stie sa-I tina in ham pe baieti. Bunica care-I alinta si le face sandwich-uri in spatele meu, e mama… "
ce norocoasa esti cu asa soacra,a mea in afara de horoscop si subtitrarea la telenovele nu citeste,iar de copii nu are grija nici cinci minute pt ca sa-i las in grija ei e Sport Extrem; in ce o priveste pe mama ta,te inteleg,am si eu una bucata mamica pe care o iubesc nespus de mult dar care e gata sa stea si in cap pt nepotii ei si nu o data imi incalca si interdictiile impuse copiilor,dar asta e sunt ale noastre si le iubim la nebunie,nu?

Mqqm pai vezi cum esti?Eu vinerea trecuta am plecat in cautarea zapezii si am gasit nitica pe la Predeal si tu te plangi.
Mr P e mai mic ca Radu parca,sau ma insel?Ca daca-i mai mic mai ai cativa ani si-i trece ,glumesc,o sa vezi ca incet incet se potoleste.

Miki si eu ma rspect cu cate un masaj in fiecare sambata,ca atata merit si eu,dar la mine decurge cam asa,timp de 2 ore cat dureaza masajul Edy si Maria navalesc peste mine,Maria se posteaza in pat langa mine si vorbim cate in luna si in stele,de obicei comentam emisiunea Supernany ca e extrem de incantata sa vada copii mai obraznici ca ea,si Edy intre timp se ocupa de parul care mi-a mai ramas si ma trage de fiecare suvitza in parte cu un sadism greu de imaginat,si cum spuneam Merit si eu nu???.

Agho sa-ti traiasca nepotelul si te rog frumos fa cum stii si trimite-mi si mie intr-o sticlutza putin miros de bebelus ca mi s-a facut dor si nu stiu daca mai rezist pana se naste finutzul.Hmmm ce repede cresc copiii si ce pacat ca n-am castigat potul cel mare la loto ca mai tranteam vreo 2.

Katy
trece-ma pe raboj,baba mea e pe 7,deci maine,Doamne poate se intoarce iarna sau vine vreo furtuna cu tunete si fulgere,glumeam,adevarul e ca pt cine nu ma cunoaste am o singura eticheta SCORPIE,dar daca imi place persoana imi arat adevarata fatza ,daca nu raman SCORPIE si nu ma deranjeaza,ba chiar imi face placere pt ca in felul acesta le tai multora elanul,pfuuu ce afurisita sunt,da' si ce ma mai fac!

Flower ti-ai luat rolul in serios ,vad ca nu te incurci,studiezi,ne studiezi mai bine spus.

Mihaela bravooo,e vreun emoticon cu batut din palme?
ca eu nu l-am vazut dar sa stii ca te aplaud,ai vazut,te-ai descurcat,este ca a crescut inima in tine?Si Silviei un mare pupic pt o fata asa cuminte,eu inca duc munca de lamurire cu spalatul pe dintzi,si daca la ora de culcare nu sunt prezenta la usa baii ca un cerber,e jale,isi spala 2 dinti da si 5 ba si distruge periutzele infiorator de repede,in schimb exista si reversul medaliei,Maria care cand o cauta omu' se spala pe dintzi,si consuma cate un tub de pasta de dintzi pt copii pe saptamana.

Andacossssss!!!!
Anaaaaaa68!!!pe unde umblatzi mai fetelor?
Isabelllllll nu-ti place la noi pe subiect?ca nu ne-ai mai dat un semn de viatza.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Cine vrea, cine doreste sambata fac mucenici moldovenesti si din cei muntenesti.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Cine vrea, cine doreste sambata fac mucenici moldovenesti si din cei muntenesti.

cum sant cei muntenesti?

Rascolind in sacul cu amintiri... Prima oara cand am plecat inapoi in Ro dupa ce ne-am mutat aici, bunica mea m-a intrebat cu sa ma astepte de mancare. Cu toate ca era sfarsit de mai, i-am zis ca eu vreau mucenici. .. Ca noi in perioada de acomodare in primii ani de America nu am facut mucenici. Si apoi, la varsta aceea nu prea experimentam prin bucatarie.

Ce o fi cu Ana? Reuniunea Toyotistilor e la mijlocul lui martie, nu?

Andra, deci asa te relaxezi, dar tot cu copii ... Edi iti face masaj la cap, Maria te maseaza la creier...
Eu acu cativa ani mergeam lunar la masaj thailandez... Oaa.. plecam de acolo, gelatina. Iti dadea sa te imbraci cu niste pantaloni largi si tricou de bumbac, gen "scrubs" - uniforma medicala, si masajul ti-l face pe o saltea.

Paul a lui MqqM e mai mic decat Radu al tau. Daca nu ma insel e la 17 ani, dar o lasam pe MqqM sa ne lamureasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,

Am fost cam ocupata in ultima vreme si la servici am stat o zi secretarita,apoi au navalit alte probleme de scoala si gradinita,ca se apropie 8 martie,deh! si trebuie alergatura in toate directiile,aseara am avut o intalneala cu toyotistii banateni la Mall,sa punem tara la cale si azi o iau da cappo,ca la 11 e serbare la Luana,apoi colegii au pregatit ceva la colege aici la munca,Alex merge la balul de care va vorbeam....ufa,nu se mai termina.Sa stiti ca v-am citit,saru-mana de toate vorbele bune si de sfaturi...Flower,ce bine mi-ar fi prins la vremea scolii mele o mama asa bataioasa ca tine,pe bune!

Si cum maine si poimaine nu am sa intru pe net,ca stiti voi,la noi in casa in privinta asta domneste patriarhatul,
va urez cu tot dragul si din toata inima,sa aveti o zi a fetelor superba,sa fiti iubite asa cum bine meritati,sa va distrati cat mai mult si mai bine,sa va simtiti printese si sa primiti cadouri multe si deosebite.La multi ani!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Sanca cei muntenesti sunt cei cu zeama,iar cei moldovenesti se fac la cuptor din aluat de cozonac si apoi tavalitzi in miere si nuca.

Ana distractie placuta si sa iasa toate dupa sufletul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Fetelor, va multumesc pt. urarile pt. bebelusul nou-nascut!
Cui vrea miros de bebe (Andra) si cine crede ca ma voi juca prea curand cu bebe (Sanca), ce sa va spun, bebele e tocmai in Bacau. Cum nu vom fugi chiar acum acolo, poate sa vedem bebe in poza mai intai daca ne-or trimite parintii pe mail.

Andra, dar tu ai un bebe, e drept ca e mai maricel, dar inca e micutz. Trebuie sa-ti marturisesc faptul, ca asa cum te-am vazut si citit, mi se pare in primul rand ca cea mai mare satisfactie a ta e sa fii mama, inaintea la orice. Nu ca celelate nu ar, Doamne fereste, a nu se intelege gresit. Asa te-am perceput eu, nu-mi gasesc acum cuvintele, asa te-am "mirosit".

Sanca, tocmai mi-au sosit aseara mucenicii de la mama, copti in cuptor si cu zeama (special pt. sot, ca pe mine nu ma atrag). Asa e, in Ardeal nu stie lumea de mucenicii de mancare. Mi-am pus problema de ce au forma de 8...poate ca asezat orizontal e semnul infinitului???...Pofta buna si voua! Si Sanca, aici n-ar fi o problema sa mananci tot anul, fiindca la chioscuri d epatiserie se comercializeaza tot anul. Pupici mamei si socrelei tale! ce bn ca le ai pe amandoua langa tine!

Mihaela, si tu te ingijorai ca Silvia nu se va comporta frumos?...Si ce bn ti-a fost ca te-ai descurcat minunat in noua limba!

Ana68, petrecere frumoasa si multumim de urari!

Mqqm, n-am vazut cand a strigat Fl_power catalogul, dar apreciem ca printre "alintaturile" lui Mr. P. iti faci timp sa te conectezi la clubul nostru. Dar ce ma fac, cu atatea date, nu stiu daca trec examenul cu FB. Faina faza cu dedi si sacul uitat de cascatzei...
Vad ca tot intr-o zapada o tineti, aici cand e vant, cand soare.Si normal ca la cls. a IV-a inca e bn. Stai sa ne vezi si pe noi cand vom creste.

Fl_power, ff bn ca ai facut apelul! Acum nu mai prididesc sa va citesc.

Izabela, asa e, n-a mai venit pe-aici, poate e super-ocupata.Nici Mikki2 n-a mai aparut.

Miki ONE...Ce bn ca le ai tu pe toate aproape! 5 minute colo, 10 dincolo! Eu am facut scoala de soferitze , dar inca n-am indraznit sa-mi duc dosarul pt. examen. Si ma gandesc ca treb. cumva sa-mi trag aer in piept si s-o fac. Mai si treb. sa invat ca am uitat regulamentul.Si n-am elan deloccccc.

Katy, ce-ti mai face domnisoara?...
Dana, mai libera, dar nu cu vesti?...

TUTUROR, O ZI FRUMOASA DE 8 MARTIE SI-O PRIMAVARA MINUNATA, AROMATA, DULCE, PARFUMATA, STRALUCITOARE, SENINA...

Mergi la inceput