Mamici de iulie august 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cami da esti cu capsa pusa rau pe barbat. Io zic sa incerci sa te relaxezi si sa discutati calm ca nu va ajuta cu nimic sa va scoateti ochii. Bea un ceai de tei sa te calmezi inainte sa vb cu el Nu de alta nush daca te ajuta cu ceva sa-l casapesti.
Cu contractiile crek te inteleg perfect Irda, mi se strange burta si cand ma aplec sa ma inchei la papuci, si cand stranut. Si am si din alea dureroase, cam una pe zi. Mama lui de tratament ca nu si-a facut efectu cum trebuia, si am si tremurat de la el de ziceai ca-s teleghidata.

bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada lenea din mine intreaba daca nu e mai buna o pompita electrica?

Bujo eu am voie la sex dar nu am pofta. De 5 luni am facut doar o data . CAnd am mai incercat nu am reusit ca ma doare de zici ca am redevenit virgina.

Si va cer parerea intr-o "problema" cam dubioasa. Eu de cand sunt gravida nu mai fac mare lucru in casa, acum cu operatia nu mai vorbesc, NIMIC. Sotul meu face el cat si cum poate, dar peste 2 saptamani o sa se opereze de ligamente la genunchi, deci si el va trece pe linia moarta. Prin urmare caut o femeie de menaj. Intrebarea este, ce ma sfatuiti s aiau o romanca sau o "frantuzoaica"?

_
Vicky 22+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

neata fetelor!
am citit de sprijinul si sfaturile voastre si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati .
sotul meu da semne ca isi revine-ce i drept cu pasi marunti dar tot e ceva.totusi o slaba speranta ca poate e baiat tot mai are.pana acum nu am avut nici o discutie cu el dar atunci cand isi revene complet vom avea o discutie.de ce atunci abia? pai ca sa ii para fff rau pt reactia lui si sa ii dau eu peste nas nu sa ma faca el si mai mult sa sufar!stiu ce vreau sa va spun dar nu stiu daca am reusit.
fetelor azi vreau sa merg in IDM si as dori sa stiu daca gasesc ceva haine pt gravide si unde anume.va rog daca a ti fost si stiti spuneti mi si mie.multumesc anticipat
21+

MIKYCRIS

Mikycris, eu mi-am luat haine din magazinul Cocor .... incearca daca vrei acolo. Sunt vreo 2 magazine cu haine pentru gravide destul de dragute. eu am fost prin ianuarie si aveau haine mai grosute, nu stiu daca au bagat colectia de primavara vara. Spor la cumparaturi si daca mai gasesti vre-un magazin de burtoase prin Bucuresti sa ne dai de stire. Pupici

oana silvia si pruncuta Daria.. 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nati, foarte bine ca sunteti optimisti; acest lucru il va ajuta mult pe bebe!!! Ne rugam ca totul sa fie bine cu bebe!!! Multumesc mult de sfaturi.
Mada, acum deschid pozele!!!!Ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu Mona si sa ne dai vesti .
Baby, bafta la eco. Mi plac persoanele increzatoare si fara emotii, asa ca tine.
Carissma, bafta la eco si sa ne spui cand te intorci ce culoare are caruciorul !!!
Dma, felicitari !!! Ai vazut ce repede trece timpul, deja esti intrimestrul II!!! Sa porti sanatoasa pantalonii si ai grija sa nu racesti .
Turturica, felicitari pentru !!!
Bujo, atata timp cat e pentru binele lui bebe, astfel de interdictii sunt necesare...
Ma duc sa imi mai fac un ceai si revin...

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor merci de raspunsuri!
o sa sun si o sa ma reprogramez un pic mai tarziu la eco
bujo si eu am dureri de spate de cativa ani buni, dar acum e din ce in ce mai nasol. astept sa vad recomandarea medicului si sa merg la gimnastica

o intrebare: credeti ca e bine sa merg sa fac eco morfo de trim II la 2 medici?am mai auzit de erori si ma gandeam ca ar fi mai bine
voi ce ziceti?

14s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

De acum sunt "oficial" gravida, am anuntzat parintii, prietenii, colegii ... incep sa am emotii.
Saptamana trecuta m-am mai documentat despre nutritie, in special despre fier. Fierul din sursa vegetala (non-heme) se absoarbe mai greu decat cel din sursa animala (heme). Absorbtia fierului non-heme este ajutata de vitamina C si ingreunata de Calciu. O lista cu continutul de fier al unor alimente o gasiti aici: http://www.bchealthguide.org/healthfiles/hfile68d.stm .
M-a interesat in special fierul pt ca si eu sunt intr-o faza anti-carne. In weekend am gatit supa de linte si acum la inceput de saptamana avem fasole scazuta .
Vitamina C se distruge la peste 190C, asa ca fierberea este OK.
Eu is aproape hotarata sa nu iau vitamine in sarcina. Am vorbit cu moasa si a zis ca e la latitudinea mea. Si apropo de moasa, saptamana trecuta i-am ascultat inima lui bb .
Aproape m-am obisnuit sa dorm pe o parte. Folosesc o perna de tipul asta : http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70125285 si imi place mai mult decat cu o perna normala. Cel putin nu ma trezesc tot timpul pe spate, cand adorm pe o parte. Si inca o perna pt piciorul de deasupra sau pt intre genunchi, evident. La prima sarcina am suferit mult ca nu mai puteam sa dorm pe burta, acum sunt experimentata.

Monica 15+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Pt fetele din Bucuresti:unde pot gasi hainute frumoase pt bebelusi ca prin Cora,Carrefour si diverse magazine nu am gasit nimic care sa-mi placa?

Tecky sunt 2 magazine cu haine pentru gravide in magazinul Cocor. Nu pot sa zic ca sunt frumoase dar e diversificata gama. Si mai e un magazin acolo unde intoarce tramvaiul 21, cand vii dinspre unnirii spre universitate dupa ce treci de pasaj, scrie mare haine sau magazin gravide. nu stiu daca ai inteles cum ti-am explicat eu. Eu mi-am cumparat din cocor un sarafan prin ianuarie dintr-un fel de doc si e ok. In week end mi-am luat colanti si acum imi caut bluzite largi...asta o sa port toata vara....cel putin stiu ca mai pot sa port colantii si dupa nastere. Succes.

oana silvia si pruncuta Daria.. 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vicky eu personal as alege o romanca. Sunt muncitoare, crek au pretenii mai rezonabile la salariu decat frantuzoaicele si stii ce sa te astepti de la romani. Crek ati comunica mai usor. Si crek aveti si aceleasi idei despre ce inseamna curatenia. Matusa-mea facea curat in Italia la niste familii si unii erau chiar mizerabili. Adik o puneau sa frece rosturile de la faianta dar spala vasele cu acelasi burete cu care spalase buda. S-a oripilat matusa-mea. Nu stiu daca indiferenta asta fata de curatenie se aplica si la alte natii, dar macar la romance stii la ce sa te astepti si ce sa ceri.
Dma io n-as face 2 morfo. Este adevarat ca mai pot aparea diferente dar nu la TT de exemplu. Dar e alegerea ta. Plus ca e vb de niste bani.

bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bujo, si eu am o restrictie la deocamdata, de acu 1 saptamana si ceva cand mi-a zis medicul ca e joasa placenta, si a zis sa stau mai calma pana la eco morfo. Daca pana atunci se va ridica placenta, o sa am iar voie . Si te inteleg, si eu am vise erotice si ma trezesc noaptea foarte incordata . Eh, asta e, o sa treaca si perioada asta, important e sa fie bebelina bine.

Didi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bujo da asa este, este vorba si de bani!
eu mi-am facut programarea la dr pop pana sa imi schimb medicul si sa aflu ca si el face eco morfo
trebuie sa ma gandesc f serios
merci de raspuns

14s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput