Mamici de iulie august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 16
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by Tecky
Fetelor eu nu mai pot de DURERE DE MIJLOC.Simt ca mor de durere,ma apuca seara o durere de nu stiu ce sa mai fac.Am citit ca din cauza ca se intinde uterul dar ma gandesc ca e mult prea devreme pt asemenea dureri.Ce imi recomandati sa fac?
Tecky si eu am aceeasi problema, nu stiu ce sa ma mai fac. Am intrebat-o pe dna dr si mi-a zis ca nu am ce sa fac, ca nu e indicat sa imi dau cu nici un unguent. La birou nu mai pot deloc sa stau pe scaun...daca stau dreapta pe scaun ma doare burtica daca las scaunul mai pe spate ma doare mijlocul. Nici cum nu e bine. Hai lasa poate trece, sa ne gandim la lucruri frumoase, ca nu mai avem chiar asa mult.
Eu sunt ingrijorata de conditiile de Elias, ca am inteles ca nu-i prea roz treaba pe acolo. Sper sa fie loc la saloanele cu 2-3 paturi.
Tecky, sa-mi pastrezi si mie un loc , ca o sa nasti inaintea mea, nu ??? Sa lasi un bilet cu REZERVAT pe pat :)))
Eu obosesc atat de repede, m-am certat sotul ca nu prea ma intelege cand ii spun ca nu mai pot de oboseala. Dimineata sunt in forta, dupa ora 13 ma apuca moleseala zici ca sunt de plastelina. Dar l-am iertat repede pe sot ca si-a cerut scuze. El crede ca sunt ca inainte sa facem totul impreuna... gata nu mai merge cum mergea. Trebuie sa-i iertam pe soti ca mai rabufnesc si ei...totusi nu-i usor sa traiesti cu o femeie insarcinata. Hai sa fim serioase !
Te pup si iti urez o saptamana plina de optimism draga Tecky.
La fel pentru toata gasca de viitoare mamici...pupici.
oana silvia si pruncuta Daria.. 20 sapt
dma2007 spune:
salutare burtici!
mi-a fost dor de voi!
mary b FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!minunata veste sa fie bine!
cristina mare grija cu raceala!cred ca ma ia si pe mine!
eu am intrat azi in trimimestrul II de sarcina si sunt fff fericita!
mi-am cumparat ieri pantaloni de gravi din carrefour militari la reducere , super comozi!
in legatura cu durerile de spate, PE MINE MA OMOARA!nu mai pot sta nicicum!cand merg in martie la control o sa intreb de gimnastica, trebuie neaparat sa merg sa fac ca nu se mai poate
14s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
cand se face morfo de trim II?
eu am reusit sa-mi o programare la dr Pop, la 19s si 5 zile. E prea devreme? sa schimb programarea?
14s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
mcoca spune:
dma2007, eco morfo II se face intre 22 si 24 saptamani implinite. Este muult prea devreme 19s+6.
_
Vicky 22+
Bebele casei
bujo spune:
Vicky nici io nush care-i faza cu vata. Ma intrebam de ce nu poate sa vada si pe tampon dar la cat eram de ametita numa sa pun intrebari nu mi-a venit.
Dma io crek e acceptabil la 20 sapt, am inteles ca se poate si atunci. Dar mai bine intreaba medicul daca e prea devreme.
Cu durerile de spate intr-adevar nu e de joaca. Eu ma chinui cu ele dinainte de sarcina dar acum sunt evident mai acute. La curs ne-a aratat cateva exercitii pt spate si este foarte indicat si inotul. Faceti niste miscari fetele ca altfel ne trezim ca ajungem sa cerem epidurala din luna a saptea pt dureri de spate. La mine cand dorm e chin. Ma trezesc la o bucata de noapte si ma pun in patru labe si incovoi spatele ca sa mai treaca durerea. Asta e unul din exercitii pt relaxarea spatelui. Incovoiati spatele si in sus si in jos si repetati miscarea. Apoi va balansati inainte si inapoi, tot in patru labe dar cat mai aproape de sol. Si capul sa-l rotiti de mai multe ori, ajuta tot la coloana.
bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Dara pe bebe il poti simti in mai multe feluri ori cand te loveste intr-o parte sau alta, ori cand se intoarce si se rasuceste si atunci il simti mai tare intr-o parte ca si cum s-ar impinge cu capul sau funduletzul. Acuma bebe inca are destul loc sa faca tumbe da mai acusi o sa il simti mai puternic si ai sa iti da seama cand e capusorul sau funduletzul si cand e o manutza sau piciorutz.
Caprioara
Carisma legat de pompa de san eu zic ca e chiar utila mie cel putin mi-a fost laptele nu o sa curga garla inca din prima zi dureaza cateva zile pana curge si dureaza pana reusesti sa il faci pe bebe sa suga cum trebuie sa prinda cum trebuie sfarcul si daca de ex nu ai lapte destul cum a fost la mine si a trebuit sa ii dau combinat pompa a fost f utila am avut isis manuala de la avent f folositoare. Acuma de faza ca iti face praf sanii eu nu am patit asa ceva daca e asamblata si folosita corect nu sunt probleme si fara suparare da bebe ti-i face si mai praf daca e asa decat pompa, ca la inceput pana va obisnuiti amandoi cum si ce trebuie facut o sa fie destul de chinuite sfarcurile. Uite aici pompa care am avut-o eu: http://www.avent.philips.com/en_GB/products/SCF290_20.asp . E usor de asamblat are putine piese se curata si spala f usor si se poate sterliza in sterlizatorul de la avent, dupa ce o foloseam ma dadeam pe sfarcuri cu crema speciala de la avent adik asta http://www.avent.philips.com/en_GB/products/Nipple_Cream.asp si nu am avut niciodata probleme. Eu pompa nu am luat-o dinainte am asteptat sa vad cum e cu productia de laptic si dupa cand am vazut ca am nevoie mi-am cumparat una am dat vreo 20 de lire pe ea, nu mai stiu exact acuma cat ii. Ce e bun e ca pompa e utila si daca ai lapte mult ca uneori bebe nu suge destul si poti scoate lapticul cu pompa si il pui la congelator si asa iti faci rezerva de laptic ca sanii daca nu suge bebe cum trebuie si nu se golesc is cam durerosi si uneori se face si mastita si tot felul, deci din punctul meu de vedere pompa este utila si daca alpatezi si daca numai partial.
Bafta la control azi.
Bujo uhh ce urat sincer mi se pare ceva tare urat sa vina sa ma controleze in chiloti sa vada ce si cum, aici nu se face asa si poate de aia mi se pare asa aiurea.
Dma mie mi-a facut eco morfo la 20 de s si 6 z e sg care am facut-o, morfo ma refer.
Jjovana asa e de acuma obosim mai repede, nasol cu durerile de spate.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Irda spune:
Salutare, dragele mele!
Hai ca vad ca-i zi de "doruri si dureri" azi!
Mai vin si eu....dureri de ligamente, nasoool, de simfiza pubiana de-mi vine sa ma catzar pe pereti....merg in reluare si deja nu mai pot sa ma balansez de pe un picior pe celalalt ca urlu efectiv de durere....si mai nasooool....contractii de antrenament BH, dar si de-alea dureroase cam 1 data pe saptamana...mai vreti?!?
Cu toate astea sunt optimista, trebuie sa fie bine si la sfarsit de mai-iunie sa-mi tin printesa in brate!
I-am luat gazei abia 2 body-uri razlete pana acum! Vad ca voi v-ati apucat zdravan de cumparaturi..........mi-e asa de drag cand ma uit la hainutzele bebeilor.....offff....asa mici si colorate!
Revin
pupicei
Irda Bebe Antonia Codrina
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
turturica spune:
Fetelor, n-am apucat sa citesc prea mult, sint ingropata iar la servici in proiecte. Vroiam doar sa va zic c-am fost la doctor, totul e bine, bebe are 150 de grame si se pare, nu e 100% sigur, dar se pare ca e fetita !!! Asa ca sun si bubu, pe mine nu ma nimerirati cu prezicerile
mada, nu-mi pune inca caruciorul, mai astept pina la eco morfologica sa stiu daca e intr-adevar asa.
L-am intrebat pe barbatu-meu daca e dezamagit, stiu ca el era inclinat spre baietel, insa a zis ca nu. E bucuros ca e bine, ca creste si ca e sanatos/sanatoasa, e puiul nostru scump si mic pe care l-am asteptat de atita vreme si nu conteaza ca e roz sau bleu.
Sper sa mai apuc sa scriu mai des, insa in timpul saptaminii n-am asa mult timp, iar in week-end n-am prea stat pe acasa, ca a fost prea frumos afara.
sun, c-am vazut c-ai intrebat de fetele din strainatate, noi venim in tara pe 24 aprilie si stam pina pe 10 mai, asa ca sper sa prind o intilnire de grup, ca si mie mi-ar place sa va cunosc. N-o sa stam tot timpul la bucuresti, doar barbatu-meu e bucurestean, eu mi-s ardeleanca si o sa mergem sa-i vedem si pe-ai mei, insa tot sper c-o sa reusim cumva sa ne vedem.
Va pup pe toate si va doresc numai vesti bune
15+
bujo spune:
Fetelor mai e vreuna dintre voi care are interdictie totala la sex? Ca io una cateodata fac ca trenu Si de sotu ce sa mai zic. Noroc ca e intelegator saracu. N-am mai pupat nici macar un varf de putza de cand l-am conceput pe bb si mi-e o pofta cateodata... Ca sa nu mai zic de vise din astea deocheate de care zice si Anaxena, ma trezesc cateodata cu muschii pelvieni asa inclestati ca nu mai trebe nici un Kegel. Le fac in somn mai bine decat cand sunt constienta
bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
vias spune:
Bujo..eu am voie...so what??...cui ii pasa???...esti super tare....Cristi acum e in avion..sper ..la naiba..eu asa stiu...sper sa fie si adevarat....eu sunt la servici, nu am putut sa merg sa-l iau de la aeroport....m-am gandit ca o sa-i rup gatul acolo de fata cu toata lumea...nu-mi vine dsa cred...in loc sa fiu fericita ca vine...cu cat trece mai tare timpul, cu atat imi vine mie sa-l strang de gat
Irda..multumesc...citind ce ai scris tu am aflat si eu ce-i aia ''simfiza pubiana''...trec si eu prin ce treci si tu...numai ca nu stiam ce este
la 14:30 aterizeaza avionul...oare ce-o sa zica ca nu l-am asteptat la aeroport??...daca zice ceva..i-am spart capul...pt cat5 am asteptat eu sa vina...
maine merg la dr, sper sa-i vad putza la bebe
cami
pustai