Mamici de iulie august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
Didi81 spune:
Neata fetelor, sa aveti o saptamana frumoasa :)
dara_d, despre simtit BB, eu am inceput de vre-o 2 saptamani sa simt, la inceput era ca si cand mi se zbatea un muschi, dar apoi a fost din ce in ce mai intens. Daca stau linistita si pun mana pe burtica, aprope sigur imi da cate un sut in palma . In plus se vede cum se ridica putin pielea pe burtica atunci cand imi da suturi . Dar nu trebuie sa te ingrijorezi daca la tine se manifesta altfel, depinde de constitutia fiecareia, de cum e asezata placenta - la mine de ex este posterioara si din cauza asta e posibil sa se simta mai mult.
Didi 19+
Tecky spune:
Dara eu am 21 sapt de sarcina si il simt pe bebe de vreo 2 sapt.La mine se simt miscarile ca niste zvacniri ale muschilor,ca atunci cand se zbate un ochi si parca seamana si cu un balon care se sparge.E o senzatie placuta si deosebita.Cand pun mana pe burta gargarita mea nu mai misca,e hotomanca de mica.
Mona ma bucur mult ca esti bine si ca te intorci acasa.Astept sa ne scrii!
Pupici la toate
Tecky 21 sapt
Caprioara spune:
Neata fetele,
Am intrat si eu scurt la voi ca am la treaba la job. Am citit pe diagonala (iar) ce ati mai scris.
M-am bucurat sa aud ca Mona e mai bine. Mona, multa
sanatate!!!
MaryB, felicitari! Ce veste minunata! Sa dea DD sa mearga totul bine.
Camy, ma bucur sa aud ca vine sotul. Dar ai grija si nu va mai certati, clarificati totul si sa auzim vesti bune.
Boti, vazut pozele. Super puloverasul, bravo! Iar burtica, chiar ca nu se prea vede, unde incape gargarita ta acolo, mei ???
Nati, asa imi placi, optimista . Ai sa vezi ca totul o sa fie bine! Toate suntem alaturi de tine si ne rugam impreuna cu voi sa va ajute ca bb sa treaca cu bine peste toate incercarile.
Felicitari fetelor care au aflat daca au printese sau printisori in burtik!
Bafta celor care au eco sau controale!
Pup dulce pe toate fetele!!! Si o saptamana buna!!!
Caprioara 20+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
dara_d spune:
Multumesc didi de explicatii,o sa vad ca asa vag o simt pe fetita dar cine stie si cum este placenta. O sa intreb la doctor in martie cand ma duc.
20+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dara_d spune:
quote:
Originally posted by Tecky
Dara eu am 21 sapt de sarcina si il simt pe bebe de vreo 2 sapt.La mine se simt miscarile ca niste zvacniri ale muschilor,ca atunci cand se zbate un ochi si parca seamana si cu un balon care se sparge.E o senzatie placuta si deosebita.Cand pun mana pe burta gargarita mea nu mai misca,e hotomanca de mica.
Mona ma bucur mult ca esti bine si ca te intorci acasa.Astept sa ne scrii!
Pupici la toate
Tecky 21 sapt
Tecky ai dreptate asa ceva am mai simtiti si eu dar nu eram sigura c a e bebelina mea.Asa e si la mine daca pun mana nu mai simt,iar cand pune mana sotul inca mai misca,e o hoata mica,cred ca il place mai mult pe el.Eu vorbesc asa uneori cu fetita ,dar mi se pare ciudat.O sa mai exersez.
Salutari caprioara si toate cele bune.
20+
carissma spune:
Va salut dragele mele!
V-am citit in week-end dar nu am scris pt ca am avut o stare cam ciudata... sunt stresata, emotionata si cu o lista lunga de intrebari pt vizita de astazi de la dr. Sper sa fie totul ok cu bb si sa ne spuna ce e... Eu nu stiu daca ceea ce simt eu e bb sau...o simpla durere in zona ovarelor.
Boti superbe flori, iar pulovarasul este bestial! Ai ales f bine lanica asa colorata pt ca nu se vad deloc defectele! Super! Si eu am piercing in buric si nu intentionez sa-l dau jos. M-am obisnuit cu el si daca il dau jos pt cateva zile dupa aceea ma jeneaza.
dara ce mult mi-as dori sa pot sa-ti raspund la intrebare!
Cristina sper sa-ti treaca raceala cat mai repede!
Maryb felicitari !
Narcisa felicitari pt bilete!
Nati va fi cel mai bun jucator de golf baietelul tau!
Bagajul de spital - pe langa listuta facuta de voi eu o sa-mi mai iau si chiloti de unica folosinta (mi-am facut rost de la cosmeticiana, ea ii foloseste la impachetarile in ciocolata+parafango) si Cosmopor (plasture steril autoadeziv pt acoperirea plagilor postoperatorii) pt cazul in care optam pt cezariana. Am intrebat in cercul meu de prietene care au nascut si mi-au spus ca nu prea se merita sa cumparam pompa de san. Cele care au suficient lapte o sa le tasneasca din sani iar pt celelalte o sa fie un instrument de tortura pt ca lezeaza sanul. Acum nu stiu ce sa spun, eu eram hotarata sa-mi cumpar...
Anaxena, Narcisa si celelate fete carora le place soarele nu stiti cate ore/zi avem voie sa facem plaja? Eu am vazut o gramada de burtici anul trecut la mare dar acum am citit ca burtica trebuie acoperita in permanenta...
Offf atatea as mai avea de scris dar am f multa treaba la birou...
Va pup pe toate si sper sa fie totul bine deseara la dr!
18+
mcoca spune:
Eu prima data am simtit-o la 19 saptamani, dar destul de vag. Dar de o saptamana, cateodata mi se umfla o parte a burtii si devine tare; eu zic ca vine la spatele/fundul la mangaiat. Sotul e innebunit, ii super place sa o mangaie cand "iese" asa. Acum de cand misca mult si tare sta si el intr-una cu mana pe burtica. Inainte i se parea bebele destul de virtual, si nu se inghesuia la mangaiat/pusi. Deci fetelor, nu fiti suparate pe sotii vostrii daca nu cominica cu bebeii ca si voi de la inceput, au si ei nevoie de ceva "palpabil".
_
Vicky 22+
Bebele casei
bujo spune:
Anka nu radea fata de mine cu mirositu Pe cuvant ca asa ne-a zis, desi si io am facut ochii mari. As baga mana in foc ca cel mult o sa ne intrebe daca s-a schimbat mirosu la lohii. Totusi, anul trecut cand am pierdut sarcina si am facut chiuretaj, peste tampon mi-a pus asistenta vata si a zis s-o las ca sa vada ce cantitate de sange pierd. Si a venit de vreo 2 ori si s-a uitat.
Dara si io pateam la fel, nu mai misca cand puneam mana. Dar apoi m-am prins ca se linisteste daca simte ca atingi burtik si puneam mana astfel incat deabia sa o ating, fara sa apas. Si o sa simti.
Ma bucur ca Mona e bine si ca merge acasa.
bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
dara_d spune:
Bujo ai dreptate o sa incerc sa fca asa ,si acum cand citeam ce s-a mai scris am simtit ceva ,cred ca se agita fetita,probabil ca se plictiseste singura acolo.
20+
mcoca spune:
Bujo, m-am enervat cand am citit mesajul. Vezi doamne capul ei era formatat sa vada cantitatea de sange numai pe vata. Si eu cand am pierdut sarcina eram in ro, dar vara-mea se uita pe tamponul meu normal sa vada ce si cum, nu mi-a zis sa pun nici o vata. Si la mine stresul era mai mare ca nu mi-a facut chiuretaj, s-a dus singura.
_
Vicky 22+
Bebele casei